Mám na vás otázku.Robíte si niekto ovdičák v 17-ke???Platí tento vodičák aj v iných štátoch? Viete mi povedať podrobnosti o tom? a tak isto či sa dá robiť ešte pred 17 stým že mi ho dajú k 17-ke?
obavam sa ze tu ti s tim nikto nepomoze naopak ta poslu kade lahsie keby viem poradim ale o tomto je fakt vela chyrou moj kamarat atd. .. neviem nezistoval som to
ja len, ze si musis dobre premysliet ci to vyzne chces, kedze pri pripadnej jazde by si musel mat pri sebe dospelu osobu, kt. by na teba dohliadala, s tym ze by rucila vlastnymi papiermi
@jozkahajek ... my bratn (na aute jazdí už od 13 )robí vodíčák teraz t.j má teraz 17 .. v januáry 18 ... ale može sa stať , že napr. budú uprednostňovať na jazdy a teda aj na skúšky starších ...ale to v tom prípade, že by vás bolo v kurze veľa
... ked budeš mať vodičák , prečo by nemal platiť u susedov ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
..kvak..
vodicak plati vsade, a mozes zacat v sedemnastke. ci sa schvalil ten novy zakon este neviem..
... ked budeš mať vodičák , prečo by nemal platiť u susedov ?
a na poslednú otázku znie odpoveď - nie