mňa tak napadlo....že bola by som desi zahladená, dieťa by sa desi strašne ťahalo...tak by som ho trocha potiahla....a padlo by na hubu ale to by muselo byť hrozné ...
ako chápal by som použitie v extrémnych podmienkach - prechádzka na okraji priepasti či popri diaľnici, ale toto, čo vyzerá ako v parku nie - dieťa musí občas padnúť
ja som to videla v praxi . Aktivne to pouziva kamaratova mamca. maju doma proste nezvladnutelne 2 rocne decko . Pekne ho vodit za ruku nie je mozne a vzdycky niekam utesie , no takto ho aspon trocha ustrazia. Ked je to nutnost , tak preco nie .
@najivna Hej, na to som tiež nevoľky naďabila, ale osobne som nemala tú česť . Len.. neprišlo Ti nepraktické, KDE bol umiestnený ten kotevný bod (=začiatok chvosta opičky)? Však to je ako... keď sa robia nejaké také popruhy, tak sa to zvykne dávať skôr vyššie, aby v prípade balansu fakt dieťa nedopadlo priamo na hubu, ale tamto mi príde také nedomyslené . Hoci ako vizuál to je, povedzme, pôsobivé.
suseda chodila takto so synom na voditku keď bol maly. Bolo to v case ked ešte nevedel až tak dobre chodiť, takže keď padal, vždy sa jej ho podarilo zachytiť...
Ale tak zas na druhej strane videla som aj totálne nezvládnuteľné deti a v kombinácii so zaneprázdnenými a vyčerpanými matkami mi to zas nepríde až tak zavrhnutiahodné... a tiež mám skúsenosť že mi dieťa pri úplne minimálnej nepozornosti vbehlo na cestu a tak neviem je to také rozporuplné
Každopádne ja by som svoje dieťa nikdy takto nevenčila
mamicky budu radsej klabosit s kamaratkami ako davat pozor na decko...rodicia nedokazu vychovat deti aby aspon ako tak posluchali nevenuju sa im a najjednoduchsie je dat to chuda na voditko ako keby ono za to mohlo...
Podla mňa je to blbosť, na vodítko patrí pes a nie dieťa. Keď nevedia dieťa vychovať tak aby išlo kludne alebo aby sa ako tak správalo tak ho potom nemali mať.
@flussica ten chvost mal cojaviem mozno meter...meter a pol ja nemam odhad a na konci tam kde to mama drzala to malo take ocko bolo to nehorazne milunke
Myslím si že pre naše deti vychovávané v Europe to nie je treba!
Ale musím to poradiť sestre z Kanady ako dobrú vec!Lebo tam deti žiju v absolutnej volnosti a nikto im nič nebráni!! Keď bola na Slovensku
jej dcéra Gia hoci už má 11 rokov tak sa jej podarilo skoro 2 krát vbehnuť pod auto a raz si zapasovať hlavu medzi rúry kilometrovníkovej tabule.Lenže tam na chodníkoch je asi viac miesta,šofery sú ohľaduplnejší, a cestáry nestavajú kotŕčky kde sa deti môžu poraniť!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
podľa mňa má krátku šnúru
decko malo tiez takyto popruh okolo pasa ale na chrbte to malo taku opicku a to voditko bol vlastne chvost tej opicky
pripada mi to velmi prakticke hlavne ak mas este aj druhe dieta niekde alebo ak tvoje decko moj beha alebo len tak pre istotu
neviem nenadchýňajú ma nejak takéto novoty
"poď už!"
"nejdem!"/ignorácia
"poď už!"
"nejdem!"/ignorácia
"poď už!"
"nejdem!"/ignorácia
...
mamičke dojde trpezlivosť a bude za sebou ťahať sediace decko ako trucujúceho psa
sa potom možno dá to dieťa aj vycvičiť.. sadni, ľahni, k nohe, ostaň!!!
Každopádne ja by som svoje dieťa nikdy takto nevenčila
je to super bezpečné, to hej.........ale na väčšie dieťa nie, to už je ponižujúce, z toho by malo traumu
Ale musím to poradiť sestre z Kanady ako dobrú vec!Lebo tam deti žiju v absolutnej volnosti a nikto im nič nebráni!! Keď bola na Slovensku
jej dcéra Gia hoci už má 11 rokov tak sa jej podarilo skoro 2 krát vbehnuť pod auto a raz si zapasovať hlavu medzi rúry kilometrovníkovej tabule.Lenže tam na chodníkoch je asi viac miesta,šofery sú ohľaduplnejší, a cestáry nestavajú kotŕčky kde sa deti môžu poraniť!!!