aku vodku pijete najcastejsie a ktoru mate najradsej ? a aj vy mate taky nazor ze vodka je najneutralnejsi chlast ? proste nemusi si clovek robit starosti na co s tvrdeho ma chut da si vodku a hotovo
@hellium ach jaj mylis si pojmy vodu pijem ale myslim si ze to je skodlivejsie ako vodka lebo tam je chlor a podobne kktiny hlavne tu u nas lebo v najblizsom meste ma ta voda uplne inu chut
@amikadze jezismaria kasli na to sak ja vim ze chlast je skodlivy ale aj tak budem pit no ale poznam notorikov co maju cez 50 rokov a su zivy ako ja niesom takze az taky zly ten chlast neni a dozit sa cez 50 je podla mna uspech
ešte za starých mladých čias som pijával nikolausku, tú najlacnejšiu s modrou etiketou... chuťovo celkom ok. mala asi 38%, cenovo tiež prijateľná na študenta a nebol to humus. Ale taká absolut vodka mi nikdy nechutila a vodka s ľadom už vôbec nie, hlavne keď sa ľad rozpustil a zriedil sa s chlastom, potom tu chutilo naozaj príšerne.
Inak časom som prešiel na luxusnejšiu hrušku/malinu/slivku a oveľa oveľa neskôr až do dnes chlascem v podstate už len 1st class quality alcohol, kvalitné víno alebo írsku whisky, žiadne treťotriedne patoky a už len na chuť pár pohárikov, nie na ožratie sa. K tomu ešte kvalitná cigara do ruky... proste relax raz za čas
vodku som mal naposledy takmer pred rokom uz sa povazujem za prilezitostneho pijana chvala bohu neriesim taketo kkciny a ked uz len vino a aj z toho mi byva nedobre na druhy den:/
vodka je super, mavam ju pravidelne piatky, soboty - ale uz som si na nu nejako zvykol a neposobi na mna tak, ako prvykrat, cize aj po flasi, by som este vedel do seba supnut vodku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja myslím, že si tej vodky už vypil dosť. poď sa sústrediť na iné veci
Inak časom som prešiel na luxusnejšiu hrušku/malinu/slivku a oveľa oveľa neskôr až do dnes chlascem v podstate už len 1st class quality alcohol, kvalitné víno alebo írsku whisky, žiadne treťotriedne patoky a už len na chuť pár pohárikov, nie na ožratie sa. K tomu ešte kvalitná cigara do ruky... proste relax raz za čas
mam rad aj whiskey
fuj a tie ochutené nicolausky, to je normálne instantná smrť vo fľaši
nevermind. :letim:
fuj vodka.
jediné na čo ej dobrá je dezinfekcia .
a nie ústnej dutiny