mna priam fascinuje ako moze niekomu chutit tvrdy alkohol. ja mam velke problemy udrzat to v zaludku ked zapijem jedno poldeci s deci dzusu alebo coly. ved to je neskutocne hnusne tvrdy alkohol a pije sa to koli pocitu co to vyvolava ne pre chut
@torpedo08 neviem nevyznám sa, le nicolauska je tá slabšia a trošku sladká, nie? Nedávno spolužiačka doniesla do školy nejak inú značku, a to bolo silnejšie a horké... Hneď som spomenul na moju krásnu nicolausku ktorá mi normálne chutí...
@Danvicious tak mne kludne chutia aj na 40 ale nad 60 uz moc nie ( mozno akurat tatran )
a inak origo ruske vodky su naj asi, nie tie co sa predavaju u nas ako import tj rusky stardart, smirnoff atd.
@stalesama uz som si no ale ochutnat to nejak netuzim este som nepil dobru ochutenu vodku co ma normalne percenta a prichut slahacky si ani nechcem predstavit
@torpedo08 ja som si tiež nevedela, myslela som si, že to musí byť hnusné, predsa šľahačka = smotana = mlieko + vodka???? Ale raz som ju ochutnala a bolo to naozaj dobré. Také sladké, šľahačkové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
toto som raz s byvalym kupila kamaratovi na narodky, nebola najchutnejsia, ale rozhodne to bolo najstylovejsie pitie ever
k tvojej otazke, asi chutovo rusky standard
domáca slivovica... to je nápoj..
A hej, ruské vodky sú celkom fajn. Pár krát kamaráti niečo z Ruska doniesli a vždy sa to dobre pilo
praveze pri takych to nejaky dzusik hned pokazi
@Scimitar101 to je jedna z najhorsich podla mna to uz fakt tie najlacnejsie mam radsej
a inak origo ruske vodky su naj asi, nie tie co sa predavaju u nas ako import tj rusky stardart, smirnoff atd.
@Dreams155 aj tak to je spravne