ja tiez banan nemusim a kokos vynimocne .. najlepsia meta a meta s kapucinom brutal kombinacia by ste neverili ale fakt to super chuti .. a ta atmoska samozrejme k tomu patri
naj sam lepsia kombinacia je jablko skorica mnam alebo meta a margerita tez sa da ja mam doma furt broskinku ta mi chuti vzdy a fajcim podla toho jaky dam uhlik ked velky tak aj hodku daco a ked maly tak pol hodku
och... shisha moja milovana najcastejsie striedame nejak jahodu-broskynu-melon-matu pripadne cokomint-broskyna:p ale kokos-mata mi uz bola tiez odporucana, pri najblizsej prilezitosti sa chystam
ale jo, doma shishu nemam, radsej si idem sadnut do cajovne, kde mate tu atmosferu, fajny cajicek k tomu, muzicku, intimco, skvelych ludi...
pripadne u bratranka je to tiez fajn posedenie
a co milujem na shishi najviac? tu chvilu, ked vam dym pomaly vychadza von z ust a vlni sa vam pred ocami a dviha sa hore...ked citite tu chut...aaa proste absolutne leharo, ziadne stresy, mate cas, nic vas nesuri...
neukamenujte ma, ale vodna je lepsia nez cigarety a chlast
@25 jasne, ze shisha je lepsia nez chlast alebo cigy. Pocul som o pripadoch kde shisha pomohla odnaucit fajcit
A shisha je fakt skvela vec, u Arabov dokonca spolocenska vec (nieco ako u nas sampanske). Mame s kamosom vlastnu , co sme sa nahulili za poslendeho polroka . Mata rulez , ale dobra je aj broskyna, ceresna, melon ci kava.
A na fajku z cajovne uz ani nemam chut Ked pomyslim ka opouzivana uz je, ozuzlana cudzimy, uz castokrat zle funkcna atd... Najlepsie si pripravit vlastnu, radim s mrazenim mliekom a trochou vody (brutalne husty dym) Uz sa tesim na leto, posedenie na luke pri ohnicku s brkom a shishou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Mám doma 2 vodné fajky a kopec višnového a jablkoveho tabaku
ale inak sa da.
jasne ze fajka ale mne sa cesky viraz dymka strasne lubi
a ani mna tonelakalo ale je to fak pohoda, ani nejde tak oto ze fajcis ale ze pritom mas klud, si uvolne proste pohoda
@21 no mne na velky vydrzi aj na hodku a pol, a ked dam viac tabaku tak na dve uhliky dve hoky v pohode
ale jo, doma shishu nemam, radsej si idem sadnut do cajovne, kde mate tu atmosferu, fajny cajicek k tomu, muzicku, intimco, skvelych ludi...
pripadne u bratranka je to tiez fajn posedenie
a co milujem na shishi najviac? tu chvilu, ked vam dym pomaly vychadza von z ust a vlni sa vam pred ocami a dviha sa hore...ked citite tu chut...aaa proste absolutne leharo, ziadne stresy, mate cas, nic vas nesuri...
neukamenujte ma, ale vodna je lepsia nez cigarety a chlast
A shisha je fakt skvela vec, u Arabov dokonca spolocenska vec (nieco ako u nas sampanske). Mame s kamosom vlastnu , co sme sa nahulili za poslendeho polroka . Mata rulez , ale dobra je aj broskyna, ceresna, melon ci kava.
A na fajku z cajovne uz ani nemam chut Ked pomyslim ka opouzivana uz je, ozuzlana cudzimy, uz castokrat zle funkcna atd... Najlepsie si pripravit vlastnu, radim s mrazenim mliekom a trochou vody (brutalne husty dym) Uz sa tesim na leto, posedenie na luke pri ohnicku s brkom a shishou