Ahoj kto ma alebo by chcel mat vodnu fajku tak nech píše rôzne kombinácie tabaku a tááák , my sme dali melonovy s mentolovym do vazy vino a bolo to super nepopisateľné
Benci: Ono je dosť možné že to nejakú chuť má, osobne som to ešte neskúšala (a priznávam že ma to ani neláka ) ale keď si v čajovni dajú nejaký dobrý tabak, tak to aj mne vcelku vonia
Kasko: Keď si napríklad v takej ponorenej ponorke založíš ohník, možno ti nejakú chvíľu vydrží bez toho aby si sa potom ty zadusil kvôli nedostatku kyslíka
Mlieko je blbost, neskutocne to bublinkuje, az to vybublinkuje von, robili ste niekedy slamkou bublinky v pohari mlieka? Ten isty efekt...
V kazdom pripade by malo byt dobre dat do vody niekolko kvapiek citronu, alebo aj mlieka a dat tam kocky ladu, prijemne to schladi ten dym. A nepouzivat samozapalovacie uhliky
A to s tym alkoholom som neskusal, ale vraj sa da velmi dobre "opit" aj tymto sposobom
Zabeus - zadymis si pluca rovnako, lebo rovnako ako cigy aj toto je proste dym z rastlinnych pletiv a je to humus XD jediny rozdiel je, ze to nema (snad) tolko nikotinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale pocul som ze do nadoby je dobre dat mileko
Kasko: Keď si napríklad v takej ponorenej ponorke založíš ohník, možno ti nejakú chvíľu vydrží bez toho aby si sa potom ty zadusil kvôli nedostatku kyslíka
V kazdom pripade by malo byt dobre dat do vody niekolko kvapiek citronu, alebo aj mlieka a dat tam kocky ladu, prijemne to schladi ten dym. A nepouzivat samozapalovacie uhliky
A to s tym alkoholom som neskusal, ale vraj sa da velmi dobre "opit" aj tymto sposobom