Má niekto skúsenosti s domácou výrobou tabaku do vodnej fajky? mohli by ste poradiť niečo čo nebude kentus? alebo máte nejaké oskúšané finty, ktoré sa dajú cez vodnú fajku fajčiť?
no lenže najbližšia predajňa tabaku je dosť od ruky... to potom treba naraz veľké pakle vláčiť, a z netu sa mi objednávať nechce. a inak, mohla by to byť celkom sranda fajčiť vlastný výtvor
Nightsoul: Mne vydrzi doma jedno balenie (cca. tych 200-250 g) aj s 10 uhlikmi na doma asi takych 5 mesiacov, mozno menej- ale aj tak je to slusna doba
igi ma pravdu, aj ked nie som az taky odbornik ako on ale nejake vlastne svinstvo by som do toho radsej neskusal davat, ale mozes skusit si tam dat miesto vody mlieko.
u kamosa sme skusali zapalit faju s hovnom namiesto tabaku o tom ze to bolo hovno sme sa dozvedeli az potom ked sa nedalo rozfukat a nesol zaden dym kruty zart si z nas vtedy spravili !!!
Whitedarkness: Povedal som uz svoje, ze vlastny tabak neviem ani ako spravit a ani by som to nedoporucoval, kedze nevies presny prisun ingrediencii a ani presny vyrobny postup... a obycajny tabak tam nemozes dat lebo uhlik ti ho spali rychlostou blesku... tam treba este melasu ale neviem v akom pomere
z vodky sa mozes najebat??? no ked sme boli na malte tak nam chlapik co tam robil shishe dal miesto vody jacka danielsa a njebamy sme s toho neboli, len sme boli taky aktivnejsi, ako by sme si dali redbull.
zozen semeno zasad do kvetinaca daj pod "lampu"a cakaj...potom presad do vacsieho kvetinaca alebo niekam von kam ti to nenajdu a cakaj ale kup kvalitne semeno alebo zozen lebo inac sracka
Takzvany - trava je v pohode do fajky, ja ju pouzivam 95% vsetkych huleni...vsak das do fajky, pripalis, tahas, ked uz mas prda v sebe, tak fajku zakryjes, nech zahasne (to by urobila aj tak, ale zbytocne by viac travy zhorelo)...no problemo, a este mi cez fajku najlepsie chuti trava...
Fragile - ja ju neprimiesavam do tabaku, iba to kazi chut zbytocne. Ja mam taku malu kovovu fajocku, nie tu velku drevenu, takze to je v pohode, akurat take mnozstvo pre mna sa tam zmesti...
Skus skonzumovat 1g travy cez fajku a 1g travy napriklad cez vodne, ani zdaleka nebudes taky zjebany cez fajku ako po vodnom, fajcit travu cez fajku su peniaze vyhodene dovzduchu Ale ak niesu pre teba peniaze dvolezite, alebo pestujes si sam tak potom ta fajka je pohode
Nygdy - neboj, ja som uz skusal vselico...ja mam pocit teraz, ze som zjebany dost a to som hulil cez fajku...nejdem to tu teraz rozoberat, som nejak mimo...tak zatim
co tak nekomentovat ked o tom neviete??? znicit vodnu vlastnym tabakom a co sa snou prosim vas asi stane??? stane sa znej transformer a natrhne vam prdel co? ... vezmes tabak das ho odmocit alebo ho das do vriacej vody nech sa vyvaria latky ktore tam nechces ako je napr. nikotin...
vyberes ususis.. pomer zloziek cca: 40% tabak 25%med alebo melasa 25% glycerin pozor aby bol konzumovatelny 10% prichut vacsinou vytazky z ovocia ci byliniek ale mozes tam dat napriklad aj skoricu ovocne stavy proste nieco co to ochuti a hori... zmiesas a das odstat do chladnicky cca ten tyzden
hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ine veci by som tam nedaval, zbytocne si to zasvinis
sak tu aj mojim kamosom do 15 predaju tak nwm preco droga????!
A vlastnym vytvorom si znicis faju
Ano mlieko zlepsuje chut tabaku potom sme raz skusali este kombinaciu namiesto vody kofola a visnovy tabak a tiez sa to dalo
A ano... z Vodky sa mozes najebat
totiž netlie tak plynule ako tabak, nedrží oheň, teda treba to stále pripaľovať
navyše kupovaná tráva je neporovnateľne drahšia ako kupovaný tabak
jedine dopestovať si .. to však vyžaduje veľké úsilie, veľa času a iných priaznivých okolností
Skus skonzumovat 1g travy cez fajku a 1g travy napriklad cez vodne, ani zdaleka nebudes taky zjebany cez fajku ako po vodnom, fajcit travu cez fajku su peniaze vyhodene dovzduchu Ale ak niesu pre teba peniaze dvolezite, alebo pestujes si sam tak potom ta fajka je pohode
vyberes ususis.. pomer zloziek cca: 40% tabak 25%med alebo melasa 25% glycerin pozor aby bol konzumovatelny 10% prichut vacsinou vytazky z ovocia ci byliniek ale mozes tam dat napriklad aj skoricu ovocne stavy proste nieco co to ochuti a hori... zmiesas a das odstat do chladnicky cca ten tyzden
hotovo