Ľudkovia, chcem sa spýtať, priateľovi chcem kúpiť na Vianoce vodnú a potrebovala som poradiť, som v tom laik ... Chcela by som tú malú, len neviem akú značku,čo je fajn,čo nie? Vie niekto poradiť alebo hodiť nejakú dobrú stránku? Poprípade TS ! Ďakuval
ja som tiez minuly rok kupovala frajirovi aladin v kategorii bola medzi malymi ale v skustocnosti nieje je tredna, podla man dost vysoka a aladin su podla mna v pohode, mas tam ten srobovaci oný ked tu tyc chces dat do vazy a zasrobujes, su aj take ktore maju namiesto srobovania len gumove tesnenie.. no a a ano moje vyjadrovacia schopnosti si na "vybornej" urovni ja viem ale hadam vies co myslim, a ja som objednavala z stimbi.sk ak ma pamat neklame
stimbi.sk Kaya Q7,tá je vynikajúci kedže stabilita pri VF je nadovšetko. a do nej by som ešte kúpil Korunku Vortex/pfunnel pre melasy, a hadicu Hookah pro tá je skvelá.
Tu máš takú zostavu. Pre mňa sú malé vodné lepšie(teda nad 25 cm) lepšie skladovanie, a cestovanie s nou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a takuto
a ja som bola spoko
Tu máš takú zostavu. Pre mňa sú malé vodné lepšie(teda nad 25 cm) lepšie skladovanie, a cestovanie s nou