Inak ešte keď som to doniesol a nevedeli čo to je tak ma pochváli akú peknú "vec" som doniesol.... mysleli si že to to dekoračný predmet.... keby im to nepoviem tak teraz fajka sedí kdesi na poličke zapadaná prachom....
Mám dve, jednu od nevlastnej babky z Egypta a druhú mi kúpili rodičia na vianoce, mám strašne veľa tabakov uhlíkov, ale v poslednom čase to nefajčím...
Máme doma, ale vôbec ju nepoužívame... Zákaz =/ a najhoršie že je vystavená na skrini v obývačke takže keby aj na hodinku zmizne tak si to hneď naši všimnú =D
@11 skús si dať do tej vody ľad, dym bude tak ešte chladnejší a bude menej dráždiť hrdlo.... alebo som počul že keď si tam daš miesto vody mlieku že to zjemní chuť toho tabaku, a zasa pivo ževraj zvýrazní.... ale toto nemám potvrdené
najlepsia shisha je bud v cajovni abo na opekacke .... tabak v zaasade neriesim, ale teraz uz nejaky cas necem ani citit tropicke ovocie a jahodu....ale na druhej strane mentol s visnou abo ruza mi veeelmi chuti....a odporuucam dat do vody frtana nejakeho silnejsieho alkoholu...skusala som rum a bolo to super....ale nedajte vela, bo z toho zaslape ryychlejsie a viac nez z pitia...ale chutii to vyyborne
doma ju nemám, najlepšia je kombinácia niečoho na hustotu dymu (banán, kokos) a niečoho na chuť (jablko, jahoda... proste ovocie), a otec to chcel skúsiť, ale nejako sa k tomu nedostalo...
Mam, otec si uz zvykol, vie ze si "obcas" pobafkam. Su obdobia ked si dam kazdy den aspon jednu. Najradsej mam matu. Ale velmi prichute zalezia od znacky tabakov Al fakher je ovela lepsia ako vsetky co sa predavaju na sk
hm..mam leen akosi po stanovacke ostala len rozdelena na niekolko casti a neda sa naspat poskladat kedze sa tam aj nieco v nej zlomilo a tak
do cajovni nechodim, to neni pre mna..ale najlepsie je vonku s kamaratmi len tak a ovocny mix je dobry..a zazila som aj ze sa dal cokoladovy a bananovy tabak a aj to sa dal
..a celkovo prijemne spestrenie vecera.. cigarety absolutne nemusim, ale vodaaro to je nieco ine a uzasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
uplne zabite tym ze aj babka si uz dala
a aromy...mata, jablko, kokos, broskyna
oblubene tabaky: visna,jahoda,melon,citron... aa foter by ma asi vyhodil z domu keby to zistil, ale mama fajcila so mnou
do cajovni nechodim, to neni pre mna..ale najlepsie je vonku s kamaratmi len tak a ovocny mix je dobry..a zazila som aj ze sa dal cokoladovy a bananovy tabak a aj to sa dal
..a celkovo prijemne spestrenie vecera.. cigarety absolutne nemusim, ale vodaaro to je nieco ine a uzasne
@pumaamravec to ta po case prejde xD ... tu naladu po tompoznam xDDDDDDD
takze vodnu mam uz dva roky coskoro a je to fajn pohodickova vec
doma si ju niak nezapalujem a nikto mi nic na to nepovedal ked stala 2 tyzdne na stole nalozena a pripavena na uzitok
niekedy ked sa mi chce ju berem k babke ktora fajci 2 krabicky cigariet za den ale vacsinou von dakam na lucku ci travu si sadnut a dat si
visna je dobra potom hrozno biele a cervene slivka ( a k mate len tolko raz meta sto krat mata )
vodna je fajn len by som to neodporucal ludom fajcit len tak zo "stylu" ale z chuti a oddychu v poslednej dobe mi to pride ako nieco IN mat vodnu