@antifunebracka a keď informujú o úseku, kde došlo k dopravnej nehode, takže sa mu autá môžu vyhnúť, pokiaľ je to možné a vyhnúť sa tak dlhým zápcham?
Myslím, že majú aj svoje opodstatnenie, ale tiež mi vadí, že sa vodiči správajú vzorne, keď očakávajú hliadku, a inak jazdia ako bezohľadní kokoti. A teda k otázke, nikdy som tam nevolala a ani nezvyknem dopravné servisy počúvať.
@darkestangel Také by ofc mohli ostať. Serú ma len keď ohlasujú meranie rýchlosti, abo aj keď je nehoda, ale "prejdete bez zdržania"- to je úplne nepotrebná info, okrem ľudí, čo majú dôvod sa polícii širokým oblúkom vyhýbať. Ale zas samotnej polícii to nevadí - sami vravia, že kým zaznie v rádiu info o meraní rýchlosti, už sú úplne inde, čiže sa nejdem rozčuľovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Myslím, že majú aj svoje opodstatnenie, ale tiež mi vadí, že sa vodiči správajú vzorne, keď očakávajú hliadku, a inak jazdia ako bezohľadní kokoti. A teda k otázke, nikdy som tam nevolala a ani nezvyknem dopravné servisy počúvať.