Rozmýšľali ste nad tým, že pôjdete voliť nejakú menej známu resp. novú politickú stranu? Keď už sa všetci sťažujú tak by to potrebovalo niečo nové, nie?
ja skôr rozmýšľam, že nepôjdem voliť. nie z lenivosti alebo z čohokoľvek, čo dostáva odpoveď "atatatatatatatata - je to tvoja občianska povinnosť predsa!!", ale skrátka preto, že ma nikto dostatočne nepresvedčil. zatiaľ
@smajdalf ...Ja pravdepodobne podporim SaS, premyslam aj o Matovicovi, ten ma tiez dobre napady, ale zase je dost nestaly a tazko z neho vyjst...
Sulik za tu kratku dobu ukazal, ze naozaj nema zaujem dalej zadlzovat dalsie generacie... A celkovo jeho vystupovanie ukazuje, ze ma aspon aky taky charakter...
Myslim, ze aj mnoho byvalich volicov SDKU bude zvazovat prave tieto moznosti...
Uz sa neda prehliadat fakt, ze Miki s Fickom a Krestanmi jednoducho tahaju za jeden povraz a su vsetci do jedneho plateny z toho isteho vrecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Aby som dokázal ako silno tento štát jebem do huby
koho hej sa este len rozhodujem
jedine ich!
» spravy.pravda.sk/do-parlamentu-s...
Hoci mne je jedno kto sa dostane do parlamentu, len nech to uz nie je SDKU,SMER,SNS,KDH ...
Oni uz napachali skody viac nez dost
A ani to nove 99%...
To je len ojeb na ludi a v ich pripade az nevkusne okaty...
Sulik za tu kratku dobu ukazal, ze naozaj nema zaujem dalej zadlzovat dalsie generacie... A celkovo jeho vystupovanie ukazuje, ze ma aspon aky taky charakter...
Myslim, ze aj mnoho byvalich volicov SDKU bude zvazovat prave tieto moznosti...
Uz sa neda prehliadat fakt, ze Miki s Fickom a Krestanmi jednoducho tahaju za jeden povraz a su vsetci do jedneho plateny z toho isteho vrecka
btw,asi SaS ako uz spominal @nobile