Zdravím, nie je tu niekto zákona znalý, lebo ja som niečo čítala,ale potrebujem to po lopate . Neroznášate niekto volebné letáky? Mala by som roznášať letáky jednej strany, ale v zákone som videla,že na to treba nejaké povolenia od ministerstva alebo ...
ííí, vy ste fakt "posrané" po celej žiline detiská roznášajú letáky a nič sa nedeje, zarobia si a sú spokojné...
a čo policajti, čo oni maju s tým, a kam by ťa zobrali, do basy , sa bojíš potom sa na to vykašli...
nikde to nie je v zákone tak choď za tými čo maju tie letáky a oni ti to sami potvrdia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
choď za nimi a dohodni sa na mieste...
ake povolenie, to ti kto nabulíkal
ííí, vy ste fakt "posrané" po celej žiline detiská roznášajú letáky a nič sa nedeje, zarobia si a sú spokojné...
a čo policajti, čo oni maju s tým, a kam by ťa zobrali, do basy , sa bojíš potom sa na to vykašli...
nikde to nie je v zákone tak choď za tými čo maju tie letáky a oni ti to sami potvrdia...
šak ty ideš roznášať letáky obyčajne, čo to tu pletieš, to nemá s tým nič spoločné...