@waagbistritz69 A títo dvaja - ortego spolu so sherlochom sa budú nazývať kresťania, pričom propagujú fašistické heslá a velebia fašistov
Inak okrem toho, idem prvý raz voliť KSS, kvôli silnej zostave (aj keď asi len symbolicky lebo veľkú šancu nemajú). Hlavne kvôli nestraníkom na kandidátke Škvrnda, Vitkovič, Dinuš plus (aj keď straník) Suleiman - je to pre mňa osobnosť.
@james98 typické inak Vzdor-HP sa mi z hľadiska rétoriky viac pozdáva ako KSS ale nepozdáva sa mi že sú tam stalinovci.. a ešte s tým do Bruselu chcú ísť @ortego go fuck yourself with a cactus, that's what @darkestangel aj ty si "kresťanka?"
@waagbistritz69 Veď práve, ich radikálnosť mi nevadí - práve naopak Ale je z nich cítiť akási zvláštna nostalgia po minulom režime (ako ho Meszaros nazval Postkapitalistický kapitálový systém) - aj keď podobné je to s častou KSS
@kocurka súhlasím, ľudia choďte voliť, nikto nie je ideálny, ale treba si niekoho vybrať, zistite si reálnu prácu tých ľudí, ktorí kandidujú, za čo hlasujú v slovenskom parlamente alebo europarlamente a nerozhodujte sa podľa médií-novín alebo televízií
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
inak asi novu vacsinu? neviem, este sa s tatkovcami poradim o tom
Kiež by sa tam mohol dostať niekto, ako Hlinka alebo Juriga.
tamto je brutal ....všetci menedžeri ...a Golonka - no comment
Verní sebe, svorne napred !
odovzdam neplatny hlas
v týchto voľbách mám tak jasno ako asi nikdy v nijakých
Kde si na toto prišiel.
Strážim !
?
Nie som blbý a zmanipulovaný propagandou tak úplne ako niektorí ludia
Inak okrem toho, idem prvý raz voliť KSS, kvôli silnej zostave (aj keď asi len symbolicky lebo veľkú šancu nemajú). Hlavne kvôli nestraníkom na kandidátke Škvrnda, Vitkovič, Dinuš plus (aj keď straník) Suleiman - je to pre mňa osobnosť.
@ortego go fuck yourself with a cactus, that's what
@darkestangel aj ty si "kresťanka?"
Kde som podľa teba písal fašistické heslá? ak by si mal aspoň základné vedomosti z dejepisu pre ZŠ, tak takéto kraviny by si sotva vypotil.