ja som chcela isť, ale kvoli tomu, že su v tych nejakych koaliciach, tak ti, od ktorych som chcela, aby ma navrhli do komisie zrovna do našej dediny nenavrhovali.. a navrhy sa podavaju už len do zajtra, čiže už nič nestiham, mrzi ma to
lebo tie eura by sa mi hodili, za jeden den sa to oplati.. a už som raz bola, ale ma to aj bavilo, nebolo to len take, že som tam len sedela, ako 3/4 ludi, čo boli v komisii, lebo nas tam bolo strašne moc vela.. aj ked už pred polnocou pri sčitavani hlasov som bola dosť unavena ale určite sa to oplati podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
lebo tie eura by sa mi hodili, za jeden den sa to oplati.. a už som raz bola, ale ma to aj bavilo, nebolo to len take, že som tam len sedela, ako 3/4 ludi, čo boli v komisii, lebo nas tam bolo strašne moc vela.. aj ked už pred polnocou pri sčitavani hlasov som bola dosť unavena ale určite sa to oplati podla mna