Naposledy som nebol a ani nabudúce, raz som volil stranu, raz prezidenta, ale nie som spokojný. Ale mám pocit, že to bolo menšie zlo, ale rád by som už volil dobro a nie psychopatov. Niekoho koho poznám osobne a nie len z médií, tamtí trtkovia toho narozprávajú.
Kotlebu, uz pen z toho principu ze ho oznacuju za fasistu, a ze sa ludia snazia potlacit jeho priaznovcov a tvarit sa ze neexistuju.
Ale mozno by som SaS.
A mozno nic.
Keby tí, čo nešli voliť, išli voliť, tak by teraz Fico nebol pri moci. Nikomu to nedochádza každé 4 roky. Je uplne jedno že zvoliš niekoho koho ani nepoznáš, ale vieš že s niekym nesúhlasíš, niekto kradne, niekto proste je tam príliš dlho, tak chcem zmenu, tak pôjdem voliť, a nebudem voliť Paliho kapurkovu stranu aj ked z recesie ok velka sranda. Ale takto hlasy pre malé strany prepadnú v najväčšom počte pre víťaznú stranu ktorou si myslím že bude snáď celý môj život SMER, lebo nič iné nevidím len 40% pre SMER alebo 30% vo volbach vyhrava tak výrazne nad ostatnými stranami, jakeby to bola úplne super strana, ktorá plní každú žiadosť občanov a posunula politiku na vyšší level... lebo toto mi fakt hlava nebere, babka dedko mudry mudry, ale kazde 4 roky volia toho isteho zlodeja... však nechajte nakradnut aj inej strane na 4 roky a potom dalsej a potom dalsej nech je to pestre a ne takto, ved oni doslova kontroluju uplne vsetko, poznajú sa s velkymi podnikatelmi stavaju si baraky, problemy zametu pod koberec, dotacia z EU? Zmizla? Dáme prešetriť Kaliňákovi... kaliňák prešetruje ututláva, a víde bez viny, pretože veď nevyšetruje sám seba predsa
@wewo 1. Daj mi sem jediny dokaz, jediny dovod preco by mala byt LSNS fasisiticka? Okrem neopodstatnenych obvoneni tých ktorí sa boja?
2. Odkial vies, kto tvorí väčšinu jeho volicov? Ty to vies aj napriek anonymite volieb? Tak to si dobrý. Asi nejaky brutal hacker
Ale prítomnosť Sulíka v tej strane mi vadí natoľko, že ich nemôžem voliť.Ako najmenej zlá možnosť mi príde Oľano, ale zas Matovič je úplný truhlík a šašo..
Bud SaS alebo kotleba. Stotoznujem sa s nazormi SaS, ale su prilis makky a nic poriadne nerobia, sice sa nestotoznujem s nazormi Kotlebovej strany, ale vyzera to tak ze to ze vstupili do vlady moze byt pre stat velmi prospesne. Ale slovensku politiku nejak nemusim, povedzme si narovinu je to tam banda zlodejov
@hsjklaop
človek, ktorý sa navlečie do uniformy, pochoduje s fakľou v ruke, obdivuje štát, ktorý bol spojencom Hitlera, aj názory má ako fašista, ešte aj tých kamosov má fašistov, tak je hadam kazdemu jasne ze urcite nebude liberal ale zaprdeny fasista
Dobre, tak pôjdem hlasovať za stranu s najnižším percentom, z recesie, aby to neprepadlo, naposledy to boli dáki fašisti, ale tak ako hovoríš, treba voliť. Hádam ma nebude za to nikto súdiť. @wistingher
Čo sa týka názorov Kotlebovcov na vojnu, Slovenský štát a neviem čo ešte, najskôr by si mali ľudia prečítať aj niečo iné, ako učebnicu zo ZŠ a Nový čas...každopádne tieto neustále "riešenice" už nechápem, preboha veď vojna bola pred sto rokmi a už je to teraz jedno nie? Veď väčšina z nás ju ani nezažila...ale zas nechápem ani to, prečo mal ísť niekto do basy len preto, že povie svoj názor...
@wewo s tým o Kotlebovi súhlasím,poznám dosť ľudí v tej strane, ja osobne som skôr "Uhríkovec", nie Kotlebovec, dúfam, že raz bude Milan Uhrík na čele tejto strany. Je pravda, že Kotleba robí chybu, že do strany berie hocikoho, ďalšia veľká chyba je spolupráca s ľuďmi ako je Majo Magát. Fajn, robia veľa vecí, ktoré by som ja robila inak, ale najväčší problém sú ľudia, ktorí si prečítajú titulku Nového Času a hneď vykrikujú, že fašista a neviem čo. Ale nech sa pozrú do BB, to že znížil dlh kraja je fašizmus? Ale to ich nepoburuje, že Kaliňák by mal byť dávno v base a namiesto toho sa vyhrieva vo svojom milionárskom dome. Ľudia sú fakt ovce
@savvym najlepšie nehlasovať za SMER -SNS- a teraz už aj Sieť a MOST-HÍD... Takže zostáva SaS, Olano Kotleba... to je teda velky vyber viem... ale stale lepšie dať hlas matovičovi ako ficovi. A pre mna jednoznačne dlhe roky vyhrava sulik hoc minule som volil prvý krát. 80% názorov, najserióznejší, zdá sa že majú riešenia, prezentujú ich stále, mali najlepší program, ale nikdy im nedate šancu. Nemyslíte že SMER ich už dostal dosť ? Radšej každe 4 roky meniť vladne strany, než nechať jedneho myslieť si že je boh a byť jak v minulosti tupí ktory verili namyslenemu debilovi panovnikovi že je boži syn
@obrvonjottr ja som este NIKDE nevidel zeby kotleba alebo niektp z LSNS obdivoval slovensky štát, mozes mi dat link? Ale nie na topky, ani novy cas, ale nejake video kde Kotleba rozprava ze OBDIVUJEM SLOVENSKY STAT. Priano kde to hovori, nie na tretiu stranu ktora tvrdi ze kotleba tvrdi..
ja neviem aké ďalšie dôkazy ešte chceš... je to viac než jednoznačné... ešte povedz, že hentie holohlavé opice nosiace Thor Steinar a tričká LSNS sú vlastne úbohé obete akútnej leukémie, ale určite nie sú náckovia
@doyouhearme Tak prečo ho volíš? Lebo Fico? Potom sa nečudujem inteligencii priemerného voliča keď volí kohokoľvek čo nedokáže ponúknuť rozumné riešenia ale chce krajinu bez Fica...
@trash ja sa nesťažujem, Kotleba tam zatiaľ nespravil žiadny prešľap všetky rozumné návrhy mu hneď zamietnu, stále sa oháňajú len tým, že za návrhy fašistu sa nehlasuje, ale keby neboli ľudia dementní, tak im to musí byť divné, že žiadny dobrý návrh neprejde, ako napr. naposledy zníženie počtu poslancov...Marián vie, že pokiaľ nebudú mať toľko percent ako Fickovci, tak nemajú šancu, tak sa len snažia upozorniť na to, že tí dementi si proste sebe neodoberú platy ani nič..llen ľudia to asi nechápu
@kikki Napríklad SAS zníženie počtu poslancov presadzovala vo svojich volebných kampaniach. A keď to navrhol Kotleba hneď to zamietli. Ak si niekto myslí že SAS je aleternatíva tak je na omyle lebo SAS je to isté ako SMER len orientovane viac do prava a k USA...
@kikki To je aj vidno že kto vie a nevie robiť politiku. Hoci sa Fica nezastávam musím povedať že on politiku vie robiť. Ale aj tak volím Kotlebu lebo hoci je v politike nový oproti takým chrapúňom akí sú v SAS či OĽANO-NOVA dokáže preukázať neskutočné nadanie. Zase na dnešnej libtardskej opozícii je vidno že sa nikám u nich nepokročilo. Stále vedú iba podpriemernú hulvátskú politiku akú viedli aj ich predchodcovia KDH a SDKÚ. Dokonca si z politiky robia holubník a vôbec ale vôbec ju nevedia robiť. Čo je zase hrubý prejav cynizmu je že voliči SAS a samotná strana SAS budú Kotlebových voličov označovať za negramotných pritom samy dokázujú deň po dni ich primitívné chovanie v politike...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale mozno by som SaS.
A mozno nic.
No a neni moc medzi cim vyberat, ale asi znova SaS. Alebo Perneho, keby mal realnejsie preferencie
2. Odkial vies, kto tvorí väčšinu jeho volicov? Ty to vies aj napriek anonymite volieb? Tak to si dobrý. Asi nejaky brutal hacker
@hsjklaop
fašistická je preto lebo tam má samých fašistov (ehm resp. neonacistov) od Mišúna cez Mazureka až po Kotlebu.
» blackblog.sk/kotleba-medzi-s...
človek, ktorý sa navlečie do uniformy, pochoduje s fakľou v ruke, obdivuje štát, ktorý bol spojencom Hitlera, aj názory má ako fašista, ešte aj tých kamosov má fašistov, tak je hadam kazdemu jasne ze urcite nebude liberal ale zaprdeny fasista
ja neviem aké ďalšie dôkazy ešte chceš... je to viac než jednoznačné... ešte povedz, že hentie holohlavé opice nosiace Thor Steinar a tričká LSNS sú vlastne úbohé obete akútnej leukémie, ale určite nie sú náckovia
Tak ja potom uznávam Fica s Kaliňákom, lebo neklamú a nekradnú.