Asi pred vcerom som sa pytala ze kto bude volit Kotlebu a preco. Dnes mi to forum uz nejde otvorit a nestihla som si precitat odpovede... Tak este raz aj keby mi to tu zrusili, budete ho volit?
Áno budem, pretože ako jediný chce zachrániť SVK ... Ostatok si chcú len nahrabať keše.
A nešlo ti to otvoriť, pretože ti to @admin vymazal ... A mám pocit, že ti to znova vymaže, pretože takýchto tém je tu plná riť.
Jedine Kotlebu on ma zatial čisty štit nie ako tie otatne strany ktore su vo vlade dlhe roky a retardi ich dokolečka volia.Ale teraz sa to zmeni.V nedelu o nas bude pisat cely svet.Velmi sa teším.Na straž !
@eriko Má zmysel ti písať o tom ako Kotleba robí to isté čo ostatní? Ako si serie do huby? Ako si dal na kandidátku Cupera z HZDS na číslo 9 tuším, ktorý obhajoval Lexu a jeho najväčšie zločiny v tomto štáte? Má zmysel písať ti o tom ako na jeho podpis čakali desiatky domovov a zariadení aby mohli ďalej fungovať, celé mesiace? Ako drísta o parazitoch, ale jedným z jeho chránecov je cigáň Marek Baláž, ktorý sa s hurónskym smiechom chváli kade tade kamarátom ako vyhnal celú bytovku bielych zo svojho susedstva a púorozbíjal zariadenie niekoľkých bytov? Má zmysel ti písať o tom ako premhral eurofondy tým, že nedával podpisi ľuďom, ktorý na ich získaní neraz poctivo a tvrdo pracovali, vytvárali dokumentácie a rozpočty atď atď? Má zmysel ti písať o tom ako zamestnal nekvalifikovaných ľudí zo svojho okolia na miestach, na ktoré nepatria, ako do dozorných rád dosadil ľudí, ktorý boli odsúdený za trestnú činnosť? Má zmysel ti písať ako z verejných financií platí ochranku, ktoprú si neplatia väčšie ryby ako on? Či top všetko nevadí a nie je to proste ďalšie štandarné zlodejstvo, lebo posypová soľ ?
Asi len toľko že za normálnych okolností by som voliť nešiel, ale už len tuto kvôli inžinierovi Vodcovi sa tam v tú sobotu dotrepem, len aby som dal hlas hocikomu inému
@karlotiskot tak lebo si to ničim nepodložil ja možem napisat to iste ale v dobrom že aky je Kotleba svatec.Ale nemam to ničim podložene.Tak to nepišem.Ja sa držim toho že volim novu stranu.A hlavne pre to že ho špinia bez dokazov.Ked bude robit opak tak mu dalšie volby hlas nedam.Ide o princip.
@eriko Nehovor. Televíziu nepozerám, slovenské noviny prakticky nečítam. Väčšinu vecí čo o ĽSNS viem mám priamo z ich stránky, prípadne z ich FB. Ešte niečo?
@eriko No počkať? Veď to sú verejne známe fakty pre kristove rany! Mnoym tým sa dokonca chváli. Ako môžeš napísať pre boha živého takú sprostosť, že to nie je podložené? Na zrušenie Eurofondov bol pišný, nepodpisovanie rozpočtov bol verejne diskutovaný problém pri ktorom strčil hlavu pod zem. Cupera na kandidátke proste má stačí si ju pozrieť. Baláž je jehop chránenec, stačí ísť na hociktorý jeho pochod a on je tam v jeho blízkosti. Zamestnávanie si rodiny je tiež predsa verejne známe. To, že kontrolórom na VÚC je Martinák, ktorý bol tri krát odsúdený je tiež známe a dohľadateľné. Takže čo na tom potrebuješ ešte mnou konkrétne podkladať? Volíš zlodeja a klamára a mňa by zaujímalo, prečo ťa zaujímajú zlodejstvá a klamstvá jedných a zlodejstvá a klamstvá iného radšej dobrovoľne ignoruješ
@karlotiskot Už som pisal prečo ho volim.Balaž je len dokaz toho že kotleba potom nemože byt rasista a neviem to tom aby bol jeho chranenec.O rodinkarstve som už pisal 2x.Cuper to maš pravdu.Tie divadla to suhlasim že nedostali dotacie, degeneraciu nepodporujem.Martinak maš pravdu.Len stale nevidim ten dokaz ze kradne a klame.To teraz kvoli 2 ludom ktorych ma na kandidatke nemam volit jeho stranu? Kružkovat ich nebudem.
@karlotiskot Lebo urobí poriadok s cigáňmi, všetci nadávajú ako sa im dobre žije a nič nerobia, no naďalej kašlú na to.. lebo nechce prijať utečencov, lebo chce obnoviť ppoľnohospodárstvo, je proti NATO, proti EU...
Je pravda že každý sľubuje.... Ale je na nás koho si zvolíme, a komu veriť... A on si stojí za slovom..
toto som naposledy pozerala a ešte viac ma to utvrdilo v názore...
Ale tak každý nech si volí koho uzná za vhodného..Určite ich nebudem urážiť a používať neviem aký primitívny slovník ako niektorí vyšie..
@eriko Nie je dôkazom toho, že nie je rasista, on je dôkazom toho, že cigánsku otázku zneužíva na naťahanie voličov Človeku, ktorý sa chváli demolovaním verejného majetku vždy drží teplé miestečko v predných radách na protestoch
No kde? prečítam si rád o tom rodinkárstve
Ja nehovorím o divadlách, ja hovorím o domovoch dôchodcov a podobne, kde je zriaďovateľ kraj a ktoré čakali mesiace na jeho podpis a o čakateľov na eurofondy čo boli desiatky ľudí nie len nejaké divadlo.
A čo na toho Martinaka hovoríš? Veď ak si ho volil dal si mu na to mandát.
A nie nemáś ho nevoliť kvôli dvom ľuďom, ale máš ho nevoliť pretože tvrdíš, že by si ho iśiel voliť, lebo je nový a iný a pritom sám už zčasti uznávaš, že je taký istý ako ostatný. Ja nechápem proste tú logiku, ako môže človek v podstate uznať, že teda nie je taký ako tvrdil, že je keď si zdôvodňoval jeho výber, ale pritom stále trvá na tom, že ho bude voliť.
Inak som rád, že nie si úplne nekriticky mysliaci človek voči tomu čo robí, za to palec hore, len ma fakt fascinuje to trvanie na tom, že zrovna on nám pomôže.
@Blackie1 Nuž a teraz mi odpovedz, aký poriadook s cigáňmi spravil okrem toho, že si na protestoch v osadách postavil kampaň? a neberiem výhovorky typu ako mu to poslanci blokujú. Z jeho pozície išlo: Zastaviť eurofondy, rozdať miesta v dozorných radách, narábať s financiami, znížiť bbsk dlh, zastaviť dotácie na rôzne projekty a milión ďalších većí, ale zrovna jeho "priorita nejde vykonať odrazu "lebo smer a KDH"?
Videla si niekedy nejakého utečenca?
Ako si stojíza slovom preboha? Veď on tvrdil ako bude iný ako ostatný politici a pritom robí úplne to isté preboha, kontrolné orgány obsadil ľuďmi bez kvalifikácie len na základe príslušnosti k jeho strane a dúfam, źe nevytiahneš keci ako sa obklopuje ľuďmi, ktorým verí, to potom môžeš rovno kvitovať Paśkovy, že dohadzuje tendre známym, lebo im verí, že dodajú kvalitné lekárske pomôcky dpč. A ako nehnevaj sa ja by som ťa tiež nerád urážal, aj pár mojich kamarátov ide voliť Kotlebu, ale proste toto nepochopím, tú dobrovoľnú ignoráciu toho, že jeho sľuby sú už stokrát porušené a je stokrát dokázané, že nie je taký ako o sebe tvrdil a niektorí sú stále schopní, nie len to ignorovať, ale dokonca ho obraňovať.
@antifunebracka Myslím, že jebnutý nácek by neuznal žiadnu kritiku toho ćo spravil, ja si myslím, že v mnohých je voľba Kotlebu taká, až zo zúfalstva, ale je to také nezdravé upínanie sa a naivita. Ale dáva mi to aspoň nádej, že po volbách môže mnoho z nich vytriezvieť, ja totiž dúfam, že sa ten ćlovek dostane do parlamentu a hoci aj do koalície, nech už sa nakoniec poriadne prejaví. Ono totiž tá podpora náckov to je to, čo si videl vo voľbách pri jeho strane 2012, čo je nejakých 0,9 percenta voličov maximálne to čo sa nabaluje nad to, to je sú proste ľudia tak zdeptaný štandardnými stranami, že si spravili "boha" z človeka, ktorý proste hlása pravý opak toho ćo oni v zúfalej snahe po zmene.
@karlotiskot Podľa mňa je to dúfanie v precitnutie časti jeho voličskej základne veľmi naivné. Zober si, že presne toto sme si mysleli po jeho víťazstve vo VÚC BB. A čo sa stalo? Hovno spravil, prevalil sa kopec jeho káuz a preferencie mu rastú, túžba po moci stúpa. Žiadne triezvenie, len čoraz väčší opijáš.
@antifunebracka Nuž máš pravdu zatiaĺ je to naivné, ale na druhej strane vidím aj dosť ľudí, čo ho volilo a teraz na neho vo veľkom kydajú a preferencie mu stúpajú u ľudí, ktorí proste nevidia do ničoho a dajú sa balamutiť do nekonečna cyklocestou a posypovou soľou. Neviem fakt úplne presne čo si myslieť o jeho voličoch, ktorí nie sú len tupí náckovia, ale keď si to tak vezmeš títo ľudia, ktorým staćí len balamutenie hláv by konečnom dôsledku volili len iného balamutiča hláv. Aj keď Kotleba je z nich síce asi najhorší a odzrkadľuje čo všetko sú Slovácí schopný dať za pár pekných slov, čo ako vidíme, je snáď i duša, či časť ich slobôd...
@eriko Kúsok o tých divadlách a "degenerácii", lebo mi to nedá. Byrokrat nie je kompetentný posudzovať čo je umenie a čo nie, dobre? To divadlo malo schválenú dotáciu od ministerstva a tým to malo zhasnúť. Keby sme išli týmto smerom, tak by mohlo byť odstavené ako "degenerácia" úplne hocičo, tento argument sa dá použiť prakticky na všetko umenie, viac menej. Je Kto chytá v žite degenerované umenie, lebo zobrazuje prostitúciu? Odysseus od Joyca tiež, lebo v ňom hlavná postava masturbuje? Proste toto isté robili nacisti keď konfiškovali obrazy od Picassa, Dixa a podobne, ja nechápem či vy ľudia nemáte základný prehľad o histórii alebo proste reálne odobrujete rýdzo fašistické praktiky. » cs.wikipedia.org/wiki/Zvrhl%C3%A... .
Čítal som to prehlásenie čo k tomu kotlebovci napísali, dali tam aj video z nejakého predstavenia a fakt si neviem predstaviť, čo na tom bolo dekadentné alebo perverzné. Jediné čo im na tom mohlo vadiť bola nahota, no tak ale prosím ťa. Nahota v umení existuje už od antiky a solídny kus z úplne najlepších umeleckých diel aké sú obsahuje nahotu, takže ja naozaj neviem o čom tá celá diskusia akože je.
@eriko Ináč ironicky ten song na ktorý máš link v popise profilu by Kotleba podľa mňa suverénne z otočky označil za degenerované, západné prznenie hudby, ktoré by dobrý Slovák v žiadnom prípade nemal počúvať
@ryu4 neviem o tom aby picassovi a ostatnym slavnym umelcom daval štat peniaze, ved ked je to predstavenie take super určite si zarobí na vstupnom no nie? Keby tie peniaze išli na folkor a našu kulturu tak by som bol nasraty že im to nepodpisal.Ale išlo o degeneratov čo sa hadzali z cicinov ven o zem a k songu v profile to čo tvrdiš nema nič spoločne stym čo som napisal ja.
@karlotiskot To že je zlodej atd. tvrdiš ty a keby to bola pravda už by to mali media, pisalo by sa o tom všade ale vidime ze to tak neni.Nechcem sa hadat lebo si myslim že by sme mali držat spolu, proste ja davam hlas č.19 ked bude stejny ako ostatny už odomna hlas nedostane to je všetko.Vieš ako sa hovorí
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
@antifunebracka Podla jeho slov robi čo može a to že ma poslancov zo smeru a kdh ktory mu robia napriek je proste fakt.A dalej tie kauzy kolko ich je? 2-3?divadlo,rodinkarstvo a? Fuuu ten toho zla napachal vela ti poviem mali by ho popravit ,fašistu.
@eriko Štát nedáva peniaze umelcom, štát dáva peniaze inštitúciám, ktoré umenie propagujú a provozujú. Problém je v tom že pán župan sa cíti kompetentný označiť nejaké umenie za degenerované a na základe toho určovať kde pôjdu dotácie. Divadlu bola dotácia poskytnutá na základe rozhodnutia ministerstva kultúry, ktoré spolupracuje s odborníkmi v odbore, rozumej divadelní kritici, teatrológovia a podobne. Avšak tuto hrdinský ochranca kultúry si ako najväčší egoista a demagóg zmyslí, že on vie lepšie než odborník čo je pre našu kultúru dobré a začne kokotiť. To že sa tebe a Kotlebovi nepáči, že sa niekto "hádže s cicinov ven" o zem je totálne nepodstatné, lebo ty ani Kotleba nie ste kompetentní o tomto ani len hovoriť, nieto ešte rozhodovať. Keby peniaze mali ísť len na folklór a kultúru ktorej župan rozumie, tak umenie v tejto krajine je stokrát v piči Ale nejde ani tak o to, ide o princíp - keď si politik myslí, že môže hovoriť do toho aké umenie by sa malo robiť a aké nie, tak sme krok od toho, aby sa tu pálili knihy a konfiškovali obrazy.
To s tým songom nechápem, však ty si o kultúre nič nepísal, len že ti vadí degenerované umenie. Mne ide o to, že to je tiež presne typ tvorby, ktorý by sa takýmto kotlebovským typom zrejme nepáčil a agitovali by proti tomu.
@ryu4 počuvaj to predstavenie je degenerativne a Kotleba ma PRAVO rozhodovat či to podpiše alebo nie.V pohode nech si to označuje za degerativne. Ja za to že to počuvam doma neberiem peniaze od štatu Ja nesuhlasim zo všetkym čo povie mne ide o to že chce aby sa slovakom žilo lepšie(aspon to tvrdi) a to je všetko.Nemožem ho dopredu sudit kedže vo vlade ešte nebol.Ale možem sudit ostatne vlady ktore pri moci už boli.
@ryu4 a neviem o akom umeni tu rozpravaš že by bolo v piči napr. keby aspon na stv2 sem tam nedavali folkor tak by som povedal že kultura je na slovensku už davno mrtva.
@eriko Ty len opakuješ tie svoje krátkozraké sračky, ach Takže ešte raz. To že si ty, ja, alebo Kotleba myslí, že je niečo degeneratívne znamená kokot. Video som videl, tiež nechápem čo na tom niekto vidí, lenže o tanci viem PIČU, takže sa k tomu nebudem vyjadrovať, okej? To že má právo znamená taktiež kokot, keby každý verejný činiteľ využíval svoje práva na realizáciu svojich bigotných predstáv a názorov, tak ďakujem pekne. Peniaze od štátu neberieš, ale ide o princíp - týpek sem môže prísť koncertovať, lenže nejaký kotleboid mu odmietne poskytnúť verejný priestor, lebo podľa neho je to degenerované západné umenie, napríklad.
Každý čo kandiduje tvrdí, že chce aby sa Slovákom žilo lepšie Je úplne pochopiteľné, že chceš inú vládu, ale dať hlas psychopatovi s tým, že ak to dojebe tak mu ho potom už nedáš je úplne odveci. Kandiduje 23 strán, okrem Kotlebu v parlamente nebolo x ďalších, máš na výber. Voľby navyše nie sú jediný spôsob ako dať najavo že sa ti niečo nepáči - roznášaj petície, choď na demonštráciu, rob čokoľvek.
Maš nervy? Musis nadavat? Co potrebuješ vediet o tom "tanci" normalne sa zobleč zober cicinu do ruky zavolaj rodinu a znamych povedz im že si umelec a hadž sa o zem Rodičia budu radi ze maju takeho progresivneho.
@eriko Prečo by som mal nervy? Rád sa vyjadrujem expresívne, prepáč ak ti môj prejav príde degenerovaný, nabudúce ti zatancujem odzemok, aby si pochopil.
@ryu4 naco sem vobec chodim :/ každy vie len nadavat,koho ide volit nepovie a ani neobhaji všetkych 150 kandidatov strany ktoru ide volit ako to musia robit voliči lsns.Rob čo chceš ja idem skakat cez vatru.Prajem ti všetko dobre.
@eriko Téma je Kotleba, nie iné politické strany. Koho pôjdem voliť ešte neviem. Obhajovať ich musíte, lebo Kotleba hlása, že oni sú iní a lepší ako všetky "štandardné" strany, ostatné strany sa týmto neoháňajú. Ale toto riešil @karlotiskot , ja som hovoril o niečom inom. Všetko dobré aj tebe.
@eriko Prosím ťa, keď dáva peniaze samosprávy nekompetentným ľuďom na miestach v dozorných radách a iných miestach, je to zlodejstvo. A ono sa o tom píše a písalo predsa... Panebože... Dobrovoľne toto ignoruješ všetko a čuduješ sa, že nič nevidíš...
Mimochodom k vašej debate s ryu je úplne jedno čo kto považuje za umenie. Na tom grante sa narobilo plno ľudí, museli na ňom pracovať, dokumentovať, preukazovať, komunikovať a on, ktorý s tým nemal absolútne nič zmaril všetku prácu, ktorú si títo ľudia dali. Nie je možné obhájiť marenie niečoho, čo je medzi štátom a organizáciou, ktorá si to musela všetko obhájiť, človekom, ktorý to stopol na základe svojho vkusu, resp. svojho názoru. Uvedomuješ si vôbec čo za precedens sa tým vytvoril? Keby ty, alebo tvoj tato pracujete na hocičom na čo vám má prispieť štát, vydakladujete si to a POCTIVO vybavíte, podľa toho čo obhajuješ ti to môže stopnúť človek, ktorý s tým nič nemá len na základe toho, že podľa jeho názoru je to nepotrebné... Na tom proste neni čo obhájiť a bodka.
Budem ho voliť. Zaviedol zaujímavý program do BBSK.. Ušetril kraju 18 miliónov.. Buduje projekty za nižšie náklady ako to bolo za Maňku. Chce vystúpiť z EU a NATO. A zamerať obchodnú spoluprácu so všetkým nezávislo či od západu alebo východu. Preto ho budem voliť.
@karlotiskot@13 Cuper my je jasný ale zvýšok už nie. Zatiaľ o tom píšeš ale neuviedol si žiaden fakt ktorý by to dokazoval. A porposím žiadné nezmysli z Nka či SMEti.
@karlotiskot@13 má zmysel ti písať že na jednom takom významnom mieste šéfa Europarlamentu je tiež nekvalifikovaný človek bez maturity ktorý bol len obyčajný knihovník? Asi nie lebo teba trápy Kotleba a sám ani nevieš prečo.
@trash 1 ako som už písal sú to dohľadateľné fakty, nie len cez Nka a Sme .
2 čo s tým mám ja ja kritizujem kktov všade, tu bola ale reč o Kotlebovy.
Jebo sem zasa prišiel predvádzať jebnutosť v domnení že predvádza múdrosť. Najeb sa prosím pekne naspäť do tých napodobenín fašistických uniforiem a strč hlavu naspäť Kotlebovy do prdele, kde je tvoj kokotizmu obmedzený tým jediným čím si zaslúži - hrubým črevom tvojho fuhrera...
@dannyd14@18 teda aký demokratický postup.. S chuťou sa zasemejem nad vaším liberálným zmýšľaním.. Ak Ficoovce a Matovičové opice majú priestor tak asi aj Kotleboví voliči si zaslúžia to isté...
@trash Mne je jasné, že si z pomocnej školy, ale ja nie som profesor s akreditáciou pre špeciálne retardované prípady. Čo je ťažké na tom si to nájsť na tom čo tvrdím, povedzkaj mi konkrétne? Či akože nakoniec nebude klamať len Nko, Sme, ale bude klamať aj Pravda, HN a vlastne každé médium ktoré nie je proextrémistické Tu sa nie je o čom baviť, veď len dokola žvástaš o tom ako ti mám niečo dokazovať, ale sorry erikovy som dokazoval pretože má ocividne kvapku zdravého rozumu. To, že ho bude voliť ultrapravicový kokot ako ty, bez kúska sebakritiky k tomu čo obhajuje je mi úplne jedno, ty si kľudne nakresli na volebný hárok ako ste s Mariánom na výlete v Jeruzaleme.
@karlotiskot@32 bolo to v roku 2013 a nie 2012.. A keď už hovoríš že väčšina sú zdeptaní štandardními stranami tak si vymenoval rovno príčinu.. Áno boli to štandardné strany ktoré stvorili Kotlebu.. Takže prečo nenadávaš za Kotlebu na nich? Tvrdíš že ho podporila väčšina náckov. Teda den Banskobystrický kraj musí byť plný nacistov.. Hahaha.. Že väčšina náckov.. 70 000 náckov.. Akosi mi to nejde do hlavy lebo ešte menší počet náckov dokázal totálne rozvrátiť Ukrajinu a tu 70 000 náckov ešte nevivolalo nič veľké.. A ešte my môžeš menovať kto je tá väčšina náckov? Je to moja Krstná Môj Krstný moj Ujo moja Teta moji bratranci a Sesternice? Lebo oni ho volili. Áno mám rodinu v Brezne z vlastivedy musíš vedieť kde sa Brezno nachádza pokiaľ si to na škole nevynechal.. Čiže podľa toho čo tvrdíš je celá moja rodina samí náckovia pri nedelnom obede všetci volajú heslo "Na Stráž" a keď ráno vstávam do práce môj budík nezvoní ale hajluje. Fakt netuším skade si nabral takú štatistiku ale znie my ako z nejakého scifi...
@ryu4@35 lenže nebolo len tak hocičo odstavené ako degenerácia. Na to nemusíš byť odborník aby si vedel posudiť čo je umenie a čo zvratok.. Keby sa takto malo za degeneráciu hodnotiť hocičo tak by v BB dohrali aj koncerty Nightwish či Kreator a predstav si že tam minulého roku aj koncertovali.. Kotleba bude zrejme radikálny metalista...
@ryu4@41 No keď s kokotom nakreslíš obraz tak to sa určite nedá nazvať kultúrov.. Keby sa do toho Kolteba neangažoval tak až vtedy je Kultúra v BB v piči.
@ryu4@36 Tak sa asi v Kotlebovi pletieš ale to samozrejme to že toto je ukážka toho ako by Kotleba zrušil hocijakú kultúru v BB je ukážka tvrdení hocijakých blbečkov z mimovládok.. To by mi potom musíš spolu s nimi vysvetlíť ako je možné že taký ničiteľ Kutlrúy ako Kotleba nezrušil koncerty Nightwish a Kreator v BB...
@trash a ja nadávam na každého politika takźe tieto argumenty plačúce o tom ako nadávam na tvoj vzor a na iného nie, skúšaj na nejakom zraze kde prochádzka, alebo fico podáva s vyhrnutými rukávmi guláš dôchodcom...
@trash Čo má s týmto Nightwish, prosím ťa Ja neviem koľkokrát to tu budem musieť ešte vysvestlovať každému jednotlivému kotleboidovi, vy si proste len meliete svoje o kokotoch a županovej hrdinskej krusáde.
Ty tvrdíš, že nemusí byť odborník na to aby posúdil čo je zvratok, ja zas tvrdím že áno a stojím si za tým. Vždy keď sa v histórii byrokrati takýmto spôsobom plietli do umenia, tak to skončilo perzekúciami. Nechápem celkom akú kompetenciu mohol mať aby zrušil Nightwish, ale ver mi že ak by tú kompetenciu mal, tak by som sa na tvojom mieste bál Pretože podľa tej logiky podľa ktorej nepodpísal tú dotáciu môže brzdiť fakt hocičo, aj ten tvoj Nighwish, ktorý určite nebude obľúbenou kapelou tak bigotného konzervatívca ako je Kotleba
@karlotiskot@66 Aha no nadávaš na každého politika a keď už tvrdíš že Kotleba je tým pádom rovnaký ako ostatní ta my to musíš vysvetliť lebo vo vaších neoliberálných názoroch sa človek dosť zamotá veď vy viete najlepšie.. Teraz neviem či je rovnaký ako štandardní politicy alebo je fašista.. Objasní my to..
@karlotiskot@60 nieje ťažke si ani nájsť výsledky dobre vykonanej práce v BBSK za Kotlebovho úradovania. Len netreba hľadať v takom odpade ako je denník N alebo SMEti... A keď sa vám nepáči o tretinu lacnejší nákup posypovej soli čo je len zlomok z toho čo Kotleba uviedol.. Tak nech sa páči môžte mať Maňku ten kvôli posypovej soli ťa možno s radosťou zadĺži a vysledky sa budú rovnať hovnu na taniery s ktorým sa rád uspokojíš lebo sa o Maňkovi nepovráva že je fašista.
@ryu4 Veľa má s týmto Nightwish.. Lebo tvrdíte že Kotlebu môže napadnuť takto zrušiť akúkoľvek kultúrnu udalosť.. Mohol pokojne zrušiť aj ten Nightwish keby tvoje tvrdenia boli pravdivé. A tiež nie si odborník na umenie aby si mohol posudzovať či je to nejaký vysoký stupeň kultúry s penisom maľovať na stenu či z vagínov namaľovať obraz alebo nie.. Ale v takom prípade to aj laikovi je jasné čo je kultúra. Podujatie čo Kotleba zrušil môžu za kultúru považovať už len 40 roční panici z lumpenkaviarni úchylovia pedofili, psychopati a stúpenci takýchn retardov ako je Lorenz a Kalmus. Pre mňa sú to neusmepšní umelci ktorých normálna spoločnosť neuzáva a nikdy nebude uznávať a v dejinách my je ešte jeden známy neúspešný umelec ktorý bol na tom podobne ako tí buzíci z vystúpenia čo zrušil Kotleba či Lorenz z Kalmusom. Veru dotiahol to skoro do konečného víťazstva.. Našťastie tu boli ešte Rusi. Určite vieš kto bol ten neúspešný umelec. Preto takýto druh umenia nepodporím.
@trash A zase sme tam kde sme boli, prsty do uší a trúsime sračky o maľovaní penisom
Takže poslednýkrát. Fakt si neviem predstaviť ako by mohol zrušiť Nightwish, oni akože vystupovali na chodbe úradu BBSK? Inak ty zjavne nevieš o čo sa tu jedná, nie? Lebo melieš sračky. Kotleba nezrušil žiadne predstavenie, on len nepodpísal grant a divadlo potom muselo zrušiť festival.
Ja odborník nie som, lenže tí ľudia čo ten grant schvaľovali odborníci boli, rozumieš už konečne?
Kalmus a Lorenz ma nezaujímajú, Biľak je tam kde patrí, tzn. na smetisku dejín a haniť nejaké busty je podľa mňa zbytočné.
To tvoje "Našťastie tu boli ešte Rusi" to úplne klincuje a robí z teba totálneho kokota, gratulujem Ty si zjavne človek ktorý proste miluje totalitnú kultúru a je ti jedno či to robí boľševik alebo fašista. Ja neviem, kto bol ten neúspešný umelec? Po tom čo prišli Rusi tu bolo takých umelcov veľa, prakticky všetci čo brali umenie seriózne, nie? Mňačko? Tatarka? Kundera? Kryl? Či aj to sú degenerovaní umelci? Sa zobuď.
Dneska som si zopakoval ten slávny test nazvaný volebná kalkulačka. Smutné na tom je, že tie otázky sú zamerané na to, čo hovoria politici a hoc aj taká "Tiso je hrdina" nepomáhajú k lepšiemu výberu, lebo je zjavné od koho to pochádza. Skôr by som uvítal také ako či treba zrušiť cestovanie študentom zdarma, odchod z EÚ, NATO, proste veci, ktoré majú už svoj reálny základ a nie, či chceme stavať banánové plantáže v Bratislave, lebo treba z niečoho živiť nových imigrantov (ilegálov). Každopádne výsledok je výsmechom toho, čo by som ozaj volil. SMER 67%, za ním SNS 55%, potom SaS 53%, prvá strana, ktorú by som volil má len 53%, pretože tam neboli otázky, ktoré by naozaj zrkadlili, čo tá strana robí. Minule mi vyšiel tiež SMER 63%, ĽSNS 61%, KSS 61%. Toto je dobrý signál na to, že je tam priveľa strán, lebo tie percentá sa delia medzi viacerých, preto majú nízke hodnoty a zároveň sa v popredí nachádzajú strany, ktoré by som nevolil, takže je lepšie nevoliť.
Naozaj úprimne sa teším, ako o rok príde o moc v našom kraji. Netvrdím, že by som sa podobne netešil pri Maňkovi, len ma fascinuje, ako slepo k nemu niektorí vzhliadajú a naozaj si myslia, že práve on je ten čistý.
@ryu4 Ani ja si to neviem predstaviť.. Ale dokážem si predstaviť slniečkárské prasiatka kvičať už len preto lebo im Kotleba zrušil ich úchylnú zábavku ktorú oni nazívajú kultúrov..
@karlotiskot Teda parlamentné voľby.. Muheheh tí náckovia sa asi Klonujú za 3 roky ich je už viac ako 200 000... A kto sa vlastne zachoval ako nácek? Náš prezident ak si si nevšimol tým že ignoruje 200 000 občanov.. Tiež aj v Tretej ríši sa hlásilo k nacistickej ideológii len 7% Nemcov.. Aj tá zberba kvičiacích slniečkárov v pondelok na námesti SNP.. To ti tieto totalitné praktiky nevadia aké predvádzajú tí antifašisti? Ak nie potom ty si retarodaný oberkokot. Do parlamentu sa Kotleba dostal demokraticky a odrazu nejaké choré mozgy volajú po rozpustení ĽS NS.. To už môžeme rovno vyhlásiť voľby za neplatné a znovu ich opakovať. Lebo v ozajstnej demokracii sa bude rešpektovať aj ten hlas 200 000 občanov.. A vieš ako to dopadne? Týmto kúskom Kotleba už získal polmilióna prívržencov a bude ich viac pokiaľ nenechajú ĽS NS na pokoji. Lebo už sa ľuďom na Slovensku otvárajú oči ako tu funguje tá naša demokracia. Len retardovaní kokoti ako ty a 1000 slniečkárov z antifašistickej mobilizácie vidia hovno a nie totalitné praktiky toho režimu. Veď vy ani neviete čo to ten fašizmus je ale s radosťou tu kde koho s opačným názorom nálepkujete za fašistu...
@trash Takto prosím ťa ušetri si nabudúce prstíky tvoje žvásty fakt nebudem čítkať vycucané z prsta, choď tam ďalej zachraňovať svet pred židmi z poza klávesnice. Raz možno aj dostaneš nejakú medailu za to.
@karlotiskot Aj ty nezabudni bojovať proti homofóbii a xenofóbii z nejakej kaviarne s ďalšími arogantnými retardmi okolo ktorých všetci vidia svet čiernobielo leno oni najlepšie vedia ako funguje vesmír.. Možno zase získate Noebelovku za mier. Veď v poslednej dobe je vidno akí ľudia nobelovky získavajú.. Možno aj teba s kamošmi nominujú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
A nešlo ti to otvoriť, pretože ti to @admin vymazal ... A mám pocit, že ti to znova vymaže, pretože takýchto tém je tu plná riť.
Prečo si jej to zmazal? Založila síce fórum a voľbách, ale nebolo to duplicitne fórum!
aby si nezostala prekvapená..
Je pravda že každý sľubuje.... Ale je na nás koho si zvolíme, a komu veriť... A on si stojí za slovom..
Ale tak každý nech si volí koho uzná za vhodného..Určite ich nebudem urážiť a používať neviem aký primitívny slovník ako niektorí vyšie..
@wewo Ja viem.
No kde? prečítam si rád o tom rodinkárstve
Ja nehovorím o divadlách, ja hovorím o domovoch dôchodcov a podobne, kde je zriaďovateľ kraj a ktoré čakali mesiace na jeho podpis a o čakateľov na eurofondy čo boli desiatky ľudí nie len nejaké divadlo.
A čo na toho Martinaka hovoríš? Veď ak si ho volil dal si mu na to mandát.
A nie nemáś ho nevoliť kvôli dvom ľuďom, ale máš ho nevoliť pretože tvrdíš, že by si ho iśiel voliť, lebo je nový a iný a pritom sám už zčasti uznávaš, že je taký istý ako ostatný. Ja nechápem proste tú logiku, ako môže človek v podstate uznať, že teda nie je taký ako tvrdil, že je keď si zdôvodňoval jeho výber, ale pritom stále trvá na tom, že ho bude voliť.
Inak som rád, že nie si úplne nekriticky mysliaci človek voči tomu čo robí, za to palec hore, len ma fakt fascinuje to trvanie na tom, že zrovna on nám pomôže.
@Blackie1 Nuž a teraz mi odpovedz, aký poriadook s cigáňmi spravil okrem toho, že si na protestoch v osadách postavil kampaň? a neberiem výhovorky typu ako mu to poslanci blokujú. Z jeho pozície išlo: Zastaviť eurofondy, rozdať miesta v dozorných radách, narábať s financiami, znížiť bbsk dlh, zastaviť dotácie na rôzne projekty a milión ďalších većí, ale zrovna jeho "priorita nejde vykonať odrazu "lebo smer a KDH"?
Videla si niekedy nejakého utečenca?
Ako si stojíza slovom preboha? Veď on tvrdil ako bude iný ako ostatný politici a pritom robí úplne to isté preboha, kontrolné orgány obsadil ľuďmi bez kvalifikácie len na základe príslušnosti k jeho strane a dúfam, źe nevytiahneš keci ako sa obklopuje ľuďmi, ktorým verí, to potom môžeš rovno kvitovať Paśkovy, že dohadzuje tendre známym, lebo im verí, že dodajú kvalitné lekárske pomôcky dpč. A ako nehnevaj sa ja by som ťa tiež nerád urážal, aj pár mojich kamarátov ide voliť Kotlebu, ale proste toto nepochopím, tú dobrovoľnú ignoráciu toho, že jeho sľuby sú už stokrát porušené a je stokrát dokázané, že nie je taký ako o sebe tvrdil a niektorí sú stále schopní, nie len to ignorovať, ale dokonca ho obraňovať.
Čítal som to prehlásenie čo k tomu kotlebovci napísali, dali tam aj video z nejakého predstavenia a fakt si neviem predstaviť, čo na tom bolo dekadentné alebo perverzné. Jediné čo im na tom mohlo vadiť bola nahota, no tak ale prosím ťa. Nahota v umení existuje už od antiky a solídny kus z úplne najlepších umeleckých diel aké sú obsahuje nahotu, takže ja naozaj neviem o čom tá celá diskusia akože je.
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
To s tým songom nechápem, však ty si o kultúre nič nepísal, len že ti vadí degenerované umenie. Mne ide o to, že to je tiež presne typ tvorby, ktorý by sa takýmto kotlebovským typom zrejme nepáčil a agitovali by proti tomu.
Každý čo kandiduje tvrdí, že chce aby sa Slovákom žilo lepšie Je úplne pochopiteľné, že chceš inú vládu, ale dať hlas psychopatovi s tým, že ak to dojebe tak mu ho potom už nedáš je úplne odveci. Kandiduje 23 strán, okrem Kotlebu v parlamente nebolo x ďalších, máš na výber. Voľby navyše nie sú jediný spôsob ako dať najavo že sa ti niečo nepáči - roznášaj petície, choď na demonštráciu, rob čokoľvek.
Mimochodom k vašej debate s ryu je úplne jedno čo kto považuje za umenie. Na tom grante sa narobilo plno ľudí, museli na ňom pracovať, dokumentovať, preukazovať, komunikovať a on, ktorý s tým nemal absolútne nič zmaril všetku prácu, ktorú si títo ľudia dali. Nie je možné obhájiť marenie niečoho, čo je medzi štátom a organizáciou, ktorá si to musela všetko obhájiť, človekom, ktorý to stopol na základe svojho vkusu, resp. svojho názoru. Uvedomuješ si vôbec čo za precedens sa tým vytvoril? Keby ty, alebo tvoj tato pracujete na hocičom na čo vám má prispieť štát, vydakladujete si to a POCTIVO vybavíte, podľa toho čo obhajuješ ti to môže stopnúť človek, ktorý s tým nič nemá len na základe toho, že podľa jeho názoru je to nepotrebné... Na tom proste neni čo obhájiť a bodka.
2 čo s tým mám ja ja kritizujem kktov všade, tu bola ale reč o Kotlebovy.
Jebo sem zasa prišiel predvádzať jebnutosť v domnení že predvádza múdrosť. Najeb sa prosím pekne naspäť do tých napodobenín fašistických uniforiem a strč hlavu naspäť Kotlebovy do prdele, kde je tvoj kokotizmu obmedzený tým jediným čím si zaslúži - hrubým črevom tvojho fuhrera...
Ty tvrdíš, že nemusí byť odborník na to aby posúdil čo je zvratok, ja zas tvrdím že áno a stojím si za tým. Vždy keď sa v histórii byrokrati takýmto spôsobom plietli do umenia, tak to skončilo perzekúciami. Nechápem celkom akú kompetenciu mohol mať aby zrušil Nightwish, ale ver mi že ak by tú kompetenciu mal, tak by som sa na tvojom mieste bál Pretože podľa tej logiky podľa ktorej nepodpísal tú dotáciu môže brzdiť fakt hocičo, aj ten tvoj Nighwish, ktorý určite nebude obľúbenou kapelou tak bigotného konzervatívca ako je Kotleba
Takže poslednýkrát. Fakt si neviem predstaviť ako by mohol zrušiť Nightwish, oni akože vystupovali na chodbe úradu BBSK? Inak ty zjavne nevieš o čo sa tu jedná, nie? Lebo melieš sračky. Kotleba nezrušil žiadne predstavenie, on len nepodpísal grant a divadlo potom muselo zrušiť festival.
Ja odborník nie som, lenže tí ľudia čo ten grant schvaľovali odborníci boli, rozumieš už konečne?
Kalmus a Lorenz ma nezaujímajú, Biľak je tam kde patrí, tzn. na smetisku dejín a haniť nejaké busty je podľa mňa zbytočné.
To tvoje "Našťastie tu boli ešte Rusi" to úplne klincuje a robí z teba totálneho kokota, gratulujem Ty si zjavne človek ktorý proste miluje totalitnú kultúru a je ti jedno či to robí boľševik alebo fašista. Ja neviem, kto bol ten neúspešný umelec? Po tom čo prišli Rusi tu bolo takých umelcov veľa, prakticky všetci čo brali umenie seriózne, nie? Mňačko? Tatarka? Kundera? Kryl? Či aj to sú degenerovaní umelci? Sa zobuď.