Úprimne, keby som mal na výber medzi ľsns a smerom/sns tak bez debaty radšej Kotleba...ten kto má zdravý rozum tak dá hocikomu hlas len nie smeru...ale vo voľbách by som nevolil ani jednu spomenutú stranu
@destiny_23 No neviem či je práve toto prejav rozumu, dať hlas hocikomu,aj kotlebovcom len nie Smeru. Ja ich síce tiež nemám rád, ale keby som si z nejakého dôvodu musel vybrať, žeby za nevolenie hrozila vysoká pokuta alebo niečo,tak radšej koalíciu Smer- SNS, nech je všetko v starých koľajách- nie síce príliš dobrých, ale načo skákať z blata do kaluže.
@riddler to som nemyslel uplne doslovne že je jedno komu len nie smeru, to bolo obrazne povedane...ale ten kto sleduje politiku ma prehlad o tom aky biznis si tam smer robi, viacero ludi zo smeru by mali byt potrestani za to a nie tam brat peniaze za nic, tam treba zmenu a ludia to vidia, tie prieskumy su zavadzajuce, uvidime dalsich volbach ...moj nazor, nikto nemusi suhlasit
@riddler Ja by som povedal, že môžme byť vďační za to ako je to teraz. Naposledy keď pravica zastavila koalíciu tak sa od prvého do posledného dňa hádali o totálnych kravinách. 150 pravicových strán, ktoré sa ešte ďalej a ďalej štiepili - potom sa ocitnú v parlamente zrazu akože "nezávislí" - ktorí sa púštajú do ďalších a ďalších hádok. Nespravilo sa absolútne nič. Viem si živo predstaviť by zostavoval vládu Sulík keby LSNS dostali relavantné percentá. Sulík by nemal problém s Kotlebom ako sám povedal, do toho Progresívne Slovensko, ktoré by do všetkého kecalo a rozumovalo prakticky bez programu. A ako topka, Dzurinda zvažuje návrat do politiky - ešte oňho sa potrhajú. Bez myšlienky, bez kontextu - a jediné čo ich spája je Fico. Poďme poraziť Fica a potom si tu kludne nastolme aj fašistickú dikatúru, vystúpme z EU, zapálme Bratislavu a utečme na Belize. Asi tak nejak by to dopadlo.
Urcite nebudem podporovat smer, sas a im podobne fasisticke strany, ktore maju za ucelom robit "loutku" zapadu a byt nadradeny nad tymto zdecimovanym narodom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Myslíš tých čo v 1947 havarovalu v Roswelli v Novom Mexiku? Čo by tam preboha robili?