Volím, lebo strana/človek spravil toto a toto dobrého..
Rada by som vedela, koho chcete/budete v marci voliť a prečo. Prečo volíte práve ich? Napríklad: Volím ich lebo.. spravili toto a toto dobrého... lebo majú pekne napísané volebné slogany.. lebo takto pekne nás už dlho nikto neklamal.. lebo s Norikou to bu
keď som bola o pár centimetrov nižšia nemohla som voliť ale chcela som sa jednoducho na tom podujať.... teraz môžem avšak som celou touto politikou a pretvárkou zhnusená že nasadím klapky na oči a budem sa snažiť nejak prežiť obdobie volieb....a voliť nechcem.... čo si vybrať? blato, kaluž alebo odkvap?
úprimne?? ak pôjdem voliť tak budem voliť KDH. Lebo ľúbim Danka Lipšica mala som možnosť zúčastniť sa pár jeho prednášok a baví ma. Stotožňujem sa s jeho niektorými názormi.
@tomtoylc smer z principu volit nebudem a sdku resp. cela pravica ma strasne sklamala... a ostatne strany su rovnako zla volba... je to fakt uzasne, ze nie je koho volit...
nie je veľmi koho voliť. Tí noví majú veľa dobrý slov a pravdivých, ale čo zmôžu ak sa tam vôbec dostanú? Smer aj tak pravdepodobne zaberie najviac stoličiek a do ich plánov si nenechajú len tak kafrať. Mohli sme to vidieť na tom ako začali vyťahovať špinavosti na iné strany akonáhle sa im niečo nepáčilo... Ale voliť pôjdem určite. Nechcem, aby môj hlas prihodili podľa náhodného vzorca niekomu cudziemu, to je ako dať hlas tým najhorším ... O tom, kto je najmenšie zlo, začnem premýšľať asi na začiatku marca..
Inac neviem preco nechcete ist volit aspon to najmensie zlo..pretoze ked nepojdete volit vase hlasy sa automaticky pripocitaju strane s najvyssim poctom hlasov a ptm to tak vyzera
Volím toho, kto mi dá predplatné zľavnené na Macka Pusíka, no a LIDL vlačenky, nech sa môžem odtrepať do Tatier a do ZV a pozrieť sa, či tam je fakt toľko snehu(-ových vločiek) ! Ináč nevolím nikoho, lebo nesplnil moje podmienky a s nabaľovačmi-sa nevyjednávam 8).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Aj ja budem voliť KDH.
Prečo? Lebo som pravicovy konzervativec.
5-10 rokov a máme to naspať súdruhovia xD
čiže určite nembudem voliť SDKU, KDH, SMER, SAS, SNS a dalšie podplatené strany..