Romske osady sa rapídne rozmnožujú. Za 10 rokov ich na Slovensku pribudlo viac ako 71. Cigánskych osád na slovensku prbuda je ích uz 691. V roku 2000 bolo na Slvoensku registrovaných 620 v lani sa ich počet zvýšil na 691. Prišiel čas na RADIKALNE riešenie
@majo16 tak protiustavne.. francuzsko vysralo vsetkych ciganov za hranice, EU si popindala aby sa nepovedalo a teraz maju klud ..keby slovensko nebolo take bezpredmetne, male a o nicom, mohli by sme si dovolit to iste
JJ facepalm lebo niektoré tie jeho body z toho desatora mi pripadajú ako program komunistických strán..... .. jebat nanho aj na vas coho budete volit aj tak nevyhra
@majo16 tak ja nevolim ani kotlebu, ani slotu ani nikoho z tych deviantov ja davam hlas sas..len konstatujem, ze inde sa s tym vyrovnali svojsky a kedze su velka a potrebna krajina, preslo im to..
@majo16 Pokiaľ viem (nie som ich členok, ani nijaký zaslepený sympatizant), tak s menšinami celkovo nemajú problémy, trebárs, vychádzajú aj dobre s Maďarmi, oni po nich nepotrebujú vykrikovať "do tankoch" ako istý primitív, politika sa dá robiť aj slušne.
Akurát by sme neprijímali imigrantov, čo považujem za veľké + a s cigánmi by sa niečo robilo, samozrejme, to čo majú v pláne by nešlo tak ľahko, určite by to trvalo roky. Ale šlo by to.
Možno sa ti nepáči, že tam nie sú dostatočne vzdelaní ľudia, neskúsení a tak, ale ja osobne si myslím, že je lepší neskúsený človek s dobrými ideálmi, ako vzdelaný so zlými ideálmi.
@trdelniiiq celkom nemáš pravdu, pretože to boli Cigáni z Rumunska a mali ich kam vyhostiť, boli to v podstate imigranti a imigranti sa úplne bežne vyhosťujú.
@puco90 Slovenská pospolitosť pred pár rokmi vykrikovala na Maďarov nadávky .. potom prišiel trend anti šovinizmu a zrazu už im nikto nevadil (to len tak pomimo)
Lsns nikto neberie seriozne , iba tých pár ľudí. Taktiež je známa hlavne riešením romskej otázky a ľudia nevedia aj o ďalších bodoch programu preto ju voliť nikdy nebudú lebo národ skôr zaujíma koľko bude stáť chleba 4 roky ako či sa niekde na východe rozrastie osada.
Možno lepšia propagácia aj ostatných myšlienok a išlo by to.
Nepáči sa mi že niektorí ľudia si tam strašne serú do huby či už zo sympatizantov alebo možno aj priamo od nich. Bojujú proti drogám a sami sú každý piatok nachliapaný v krčme. Sú proti šovinizmu ale do skurvených Maďarov stále niektorí z nich nemajú problém vynadať
@stenatko po skúsenosti s inými politikmi je to možné. Možné je všetko. Ale ja si myslím, že už nemáme čo stratiť. pozri sa, EU a všetky tieto pochybné spolky sa rútia do záhuby, skrachujeme na 100% a nielen my, celá Európa, problémy s imigrantami a podobne.
Ja si myslím, že Kotleba, ak aspoň 20% z toho, čo sľubuje urobí, tak urobí ďaľeko viac, ako všetci politici dokopy od roku 1989.
@majo16 pozri sa, Slovenská pospolitosť nikdy nemala nič proti Maďarom všeobecne. Mňa to v tej dobe zaujímalo, keď SP sa angažovala v rôznych akciách a podobne, dnes je SP už v úzadí, i keď ešte funguje.
Vždy bola len proti ich iredentistom. Dokonca s nejakými Maďarmi aj spolupracovali.
A to, že dneska nejakí jednotlivec povie "skurvený Maďar", no tak čo s tým má vedenie ? Nič. Dokonca s ich členmi som viedol aj diskusie a myslím si, že jednajú seriózne a majú dobré názory, povedzme keď tvrdia A, tak to A dodržujú vždy, nepovedia B.
ĽSNS má málo peňazí. Nemá podporu ako iné strany. A samozrejme, v tomto s tebou súhlasím.
Čo sa týka SP, tak mali problémy za stavovskú demokraciu, ktorá údajne vyplýva z fašizmu hoci to nie je pravda.
@puco90 LSNS je reformovaná SP.. alebo teda aspoň v úzkej spolupráci pokiaľ viem. Nehovorím o vedení strany ale o ľuďoch ktorý za ňou stoja , ktorí chodia na pochody a pod. Že ten antišovinistický trend sa rozšíril až neskôr.
A inak si myslím že keby sa Slovensko začalo viac národne orientovať , riešilo cigánsky problém , zavrelo hranice pred imigrantami (ani jedno z toho nevnímam ako negatívum) tak si NATO nájde nejakú zámienku prečo nás zbombardovať. Napríklad niečo v zmysle že tu je diktatúra a obmedzenie práv
@majo16 takto...neviem ako jednotlivci, ale vedenie, teda Kotleba a jemu podobní mali vždy takýto názor. Netvrdím, veď nevraživosť medzi Slovákmi a Maďarmi je, a je mi jasné, že tam mohli byť aj takí členovia, samozrejme, nepochybujem o tom, že určite sú aj takí sympatizanti ĽSNS.
A pokiaľ sa rozšíril ako tvrdíš "antišovinistický postoj", tak to vnímam veľmi pozitívne a týmto má SP u mňa ďaľšie +.
Ale samorzejme aj médiá robia službu určitým skupinám, ktoré sú antinárodne zamerané, preto mnohé veci vysvetlia tak, ako vysvetlia, hoci pravda je úplne inde.
Ja som tiež uvažoval nad tým (môžeš mi veriť, aj nemusíš), že čo by urobilo NATO.
Ale keď si to tak zoberiem, NATO je odsúdené na zánik a myslím si, že hoci by nás mohli ľahko zbombardovať, skôr by na nás uvalili embargo. No samozrejme, aspoň by sme sa spoliehali viac na seba a podporovali svoju produkciu a Západ by tým uškodil aj sebe. Ale zároveň máme obrovskú výhodu. Strategické suroviny prevažne dovážame z Ruska a tí by sa vykašľali na Západ.
Ale znova opakujem, to by nastalo, keby sa dnes dostane Kotleba k moci. Ale keď sa Kotleba dostane k moci, tak takí politici ako on, budú v Európe štandardom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
otvorte si oči !!!!! Nikto nemusí byt rasista aby sa mu nehnusili takýto ludia.. !!!!
Nemôže pôsobiť protiústavne tým pádom žiadny cigánsky problém nevyrieši
Poprípade pre efektívnosť by sa niektoré mohli upraviť, ale vôbec by to nebolo rasovo orientované.
Akurát by sme neprijímali imigrantov, čo považujem za veľké + a s cigánmi by sa niečo robilo, samozrejme, to čo majú v pláne by nešlo tak ľahko, určite by to trvalo roky. Ale šlo by to.
Možno sa ti nepáči, že tam nie sú dostatočne vzdelaní ľudia, neskúsení a tak, ale ja osobne si myslím, že je lepší neskúsený človek s dobrými ideálmi, ako vzdelaný so zlými ideálmi.
Lsns nikto neberie seriozne , iba tých pár ľudí. Taktiež je známa hlavne riešením romskej otázky a ľudia nevedia aj o ďalších bodoch programu preto ju voliť nikdy nebudú lebo národ skôr zaujíma koľko bude stáť chleba 4 roky ako či sa niekde na východe rozrastie osada.
Možno lepšia propagácia aj ostatných myšlienok a išlo by to.
Nepáči sa mi že niektorí ľudia si tam strašne serú do huby či už zo sympatizantov alebo možno aj priamo od nich. Bojujú proti drogám a sami sú každý piatok nachliapaný v krčme. Sú proti šovinizmu ale do skurvených Maďarov stále niektorí z nich nemajú problém vynadať
Ja si myslím, že Kotleba, ak aspoň 20% z toho, čo sľubuje urobí, tak urobí ďaľeko viac, ako všetci politici dokopy od roku 1989.
@27
Vždy bola len proti ich iredentistom. Dokonca s nejakými Maďarmi aj spolupracovali.
A to, že dneska nejakí jednotlivec povie "skurvený Maďar", no tak čo s tým má vedenie ? Nič. Dokonca s ich členmi som viedol aj diskusie a myslím si, že jednajú seriózne a majú dobré názory, povedzme keď tvrdia A, tak to A dodržujú vždy, nepovedia B.
ĽSNS má málo peňazí. Nemá podporu ako iné strany. A samozrejme, v tomto s tebou súhlasím.
Čo sa týka SP, tak mali problémy za stavovskú demokraciu, ktorá údajne vyplýva z fašizmu hoci to nie je pravda.
Ale pozrime sa do reality. Cigáni sú etnikum na Slovensku a nie sú to imigranti.
Čiže je to len náš problém a musíme ho nejako vyriešiť. Samozrejme jedná sa o asociálnu časť toho etnika+nejakých bielych, ktorí sú im podobní.
A inak si myslím že keby sa Slovensko začalo viac národne orientovať , riešilo cigánsky problém , zavrelo hranice pred imigrantami (ani jedno z toho nevnímam ako negatívum) tak si NATO nájde nejakú zámienku prečo nás zbombardovať. Napríklad niečo v zmysle že tu je diktatúra a obmedzenie práv
je to moja obava zo situácie, ktorá dennodene vznika z nespokojností ľudí, hlad, bieda, nezamestnanosť, zdražovanie.........
mohlo by mi to byť jedno, presťahoval som sa do Česka - Prahy, ale mám tu svojích rodičov, priateľov .................filip
A pokiaľ sa rozšíril ako tvrdíš "antišovinistický postoj", tak to vnímam veľmi pozitívne a týmto má SP u mňa ďaľšie +.
Ale samorzejme aj médiá robia službu určitým skupinám, ktoré sú antinárodne zamerané, preto mnohé veci vysvetlia tak, ako vysvetlia, hoci pravda je úplne inde.
Ja som tiež uvažoval nad tým (môžeš mi veriť, aj nemusíš), že čo by urobilo NATO.
Ale keď si to tak zoberiem, NATO je odsúdené na zánik a myslím si, že hoci by nás mohli ľahko zbombardovať, skôr by na nás uvalili embargo. No samozrejme, aspoň by sme sa spoliehali viac na seba a podporovali svoju produkciu a Západ by tým uškodil aj sebe. Ale zároveň máme obrovskú výhodu. Strategické suroviny prevažne dovážame z Ruska a tí by sa vykašľali na Západ.
Ale znova opakujem, to by nastalo, keby sa dnes dostane Kotleba k moci. Ale keď sa Kotleba dostane k moci, tak takí politici ako on, budú v Európe štandardom.