S partiou viem jedine po víkendoch chlastať. S Mačom chodíme po výletoch všade možne vždy keď máme voľno a s frajírkom viem príjemne tráviť chvíle v posteli
no takže keď som mal ešte nejakú partiu a partnerku tak :
partia - prechádzky v prírode, sedenie v bare (pitie alebo hranie kariet + rozprávanie sa), kino, opekanie, stanovanie, ...
partnerka - v partii to iste čo s partiou, v súkromí sex, fyzické venovanie sa jeden druhému, osobné hlboké a dôležité rozhovory, spanie, pozeranie filmov, varenie, kino, chodenie po vonku, do prírody, nakupovanie, ponocovanie ... a tak
koncerty, lyžovačky, festivaly, kúpaliská, občas nejaká turistika, bicykel, chlastačky, jointy a grilovačky... ale keďže nikto z partie nie je zrovna bohatý, ani nemá bohatých rodičov, tak najčastejšie sedíme u kamoša v obývačke a čumíme na filmy...no v poslednej dobe sme celkom aktívni...
s partiou niekde sadnut, zhovarat sa, bowling, atd. so zenou nakupy, prechadzky, na navstevy za inymi parmi hrat spol. hry, etc a kedze cez tyzden sme chodili obaja do skoly, cas pre nas nam ostaval cez vikendy a to som bol zvacsa u nich a pomahal jej varit, upratovat atd, lebo mama chodila pracovat do zahranicia a bola na vsetko sama.
S prietelom sme casto doma pri vinku, a von chodime na cafe, na vecere, odeby... do kina, sportovat (lyzovanie, korculovanie, bicyklovanie, badminton...), divadla, vystavy...To mam rada na nom, ze stale chce nieco podnikat.
A partiu nemam, mam len kamaratov a kamaratky. A to vacsinou chodime tiez na kavu, do obchodov, kina alebo niekam vecer posediet.
Za posledne 2 roky nemam volny cas...len striktne pravidla co a kedy robit...disciplina jak remen...a tie 2 hodiny volna v stvrtok poobede aj tak prespim...
Verím že sa považuješ za filozofa a tažkého mysliteľa ale prosím môžeš objasniť : ,,osobné hlboké a dôležité rozhovory" o osobných chápem. ale plís hlboké a dôležité môžeš prosím trošku rozviesť?
@sapfoq hlboke - nepovrchne, majuce hlbsi zmysel a pojednavajuce o detailnejsich strukturach ako len popisanich ich zakladnych vlastnosti.. napriklad : debata o skolstve nebude obsahovat iba vety typu - dostal som jednotku,dvojku, profesor je idiot a zajtra mam skusku, ale aj podrobnejsiu analyzu ako funguje skolstvo aky ma fopad na spolocnost,ako vznikal skolsky system a individualny dopad skolstva na moj osobnostny rozvoj ( to je len cisty priklad )...
a za dolezite povazujem vsetky ktore rozoberaju intelektualnu a emocionalnu hladinu jedinca s efektom nieco zmenit, mat dopad na zivot alebo nejaky vplyv na dianie ktore si zasluzi pozornost
myslel som ze toje skor jasne nez by to potrebovalo vysvetlit
partiu ani partnera nemam a jedine, s cim sa chcem prezentovat je, ze sa ucim francuzstinu na duolingo ale iba ked sa mi chce a to neni moc dril inak nic take zaujimave
@melancholik Príde mi to divné jak si to napísal dúfam, źe nie každú vec tak dôkladne riešiš... Lebo ak ti povie, že dostala trojku je mi divné robiť 3 hodinovi rozhovor o školstve a tak To aj keď povie holka, že bola som cikať riešite tráviacu sústavu, obličky ich funkciu a vylučovanie?
S partiou velmi von nechodim kedze povacsina kamosov iba chlastaju alebo sedia v zadymenom bare a lecaju o prazdnych reciach..casto iba trenujem/cvicim, spim, alebo pracujeme s ocom na chate, alebo idem s niekym vonku..teraz bude program samozrejme pestrejsi kedze ide jar, bude teplejsie a aj dlhsie vidno
@rocafella hej a to ešte keď dostane menštruáciu, to riešime kompletne všetky jej nepotrebné a neschopné vajíčka ktorých podrobne rozoberáme obal a štruktúru jadra + občas som jej napísal aj odborný posudok a poslal ho jej gynekológovi a dodal že som nespokojný z jeho prácou neprofesionálneho vŕtania sa v jej vagíne !
každý normálny človek totiž pochopí že nie vždy je vhodné alebo sa dá preberať čokolvek a akokoľvek ...
sú veci ktoré sa riešiť nemusia a nepotrebujú takú pozornosť a sú veci o ktorých sa rád rozprávam podrobnejšie ... no osobne uprednostňujem skôr rozhovor zameraný na (prečo, kým, začo a ako si dostala trojku)
ako rozhovor typu (ten profesom je kkt a neznašam ho)
akože ja rád preberám veci aj z iných (nebežnejších uhlov) ale nie s každým sa dá viesť taká konverzácia, nespočetne ľudí sa na teba často díva tým pohľadom že ,, o čom to ku*va hovorí? ,, ... a pri tom sú to úplne normálne otázky, postrehy k veciam ktoré sú podstatné alebo zaujímave pre život
nemusím totiž veľmi obmedzenosť a zakomplexovanosť na ľuďoch alebo predsudky či aroganciu (ignoráciu) a s tým spojená povrchnosť, to dosť vyčerpáva, totiž takých ľudí poznám strašne veľa s ktorými sa dá preberať maximálne LEN futbal pri pive a čo bude dnes večer variť a či má frajerku ... pre niekoho síce bežné veci, no pre mňa nezaujímavá nuda a povrchnosť
Tak mam partiu kamosov a s nimi kukam filmy, ideme si dakam sadnut, obcas popijeme, vylet cez leto
S priateľom sa obcas pripojime ku kamosom, ale nam je najlepšie vo dvojici a to robime všetko mozne od varenia, az po hranie hier na pc, kukame filmy, rozpravame sa, pocuvame hudbu, mojkame sa, venujeme sa jeden druhemu, prechadzky, vylety...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
partia - prechádzky v prírode, sedenie v bare (pitie alebo hranie kariet + rozprávanie sa), kino, opekanie, stanovanie, ...
partnerka - v partii to iste čo s partiou, v súkromí sex, fyzické venovanie sa jeden druhému, osobné hlboké a dôležité rozhovory, spanie, pozeranie filmov, varenie, kino, chodenie po vonku, do prírody, nakupovanie, ponocovanie ... a tak
A partiu nemam, mam len kamaratov a kamaratky. A to vacsinou chodime tiez na kavu, do obchodov, kina alebo niekam vecer posediet.
zdravím.
Verím že sa považuješ za filozofa a tažkého mysliteľa ale prosím môžeš objasniť : ,,osobné hlboké a dôležité rozhovory" o osobných chápem. ale plís hlboké a dôležité môžeš prosím trošku rozviesť?
a za dolezite povazujem vsetky ktore rozoberaju intelektualnu a emocionalnu hladinu jedinca s efektom nieco zmenit, mat dopad na zivot alebo nejaky vplyv na dianie ktore si zasluzi pozornost
myslel som ze toje skor jasne nez by to potrebovalo vysvetlit
každý normálny človek totiž pochopí že nie vždy je vhodné alebo sa dá preberať čokolvek a akokoľvek ...
sú veci ktoré sa riešiť nemusia a nepotrebujú takú pozornosť a sú veci o ktorých sa rád rozprávam podrobnejšie ... no osobne uprednostňujem skôr rozhovor zameraný na (prečo, kým, začo a ako si dostala trojku)
ako rozhovor typu (ten profesom je kkt a neznašam ho)
Ale nemyslel som to v zlom
Ja chápem jak si to myslel a určite s osobou, ktorá by bola tak na to, že by mala potrebu profesora osočovať by som rozhovor ani neviedol
akože ja rád preberám veci aj z iných (nebežnejších uhlov) ale nie s každým sa dá viesť taká konverzácia, nespočetne ľudí sa na teba často díva tým pohľadom že ,, o čom to ku*va hovorí? ,, ... a pri tom sú to úplne normálne otázky, postrehy k veciam ktoré sú podstatné alebo zaujímave pre život
nemusím totiž veľmi obmedzenosť a zakomplexovanosť na ľuďoch alebo predsudky či aroganciu (ignoráciu) a s tým spojená povrchnosť, to dosť vyčerpáva, totiž takých ľudí poznám strašne veľa s ktorými sa dá preberať maximálne LEN futbal pri pive a čo bude dnes večer variť a či má frajerku ... pre niekoho síce bežné veci, no pre mňa nezaujímavá nuda a povrchnosť
S priateľom filmíky, výletíky, plánovanie budúcnosti, nejaký ten sex , papáme.. a tak všeličo.
S priateľom sa obcas pripojime ku kamosom, ale nam je najlepšie vo dvojici a to robime všetko mozne od varenia, az po hranie hier na pc, kukame filmy, rozpravame sa, pocuvame hudbu, mojkame sa, venujeme sa jeden druhemu, prechadzky, vylety...
aj ja mám rada také rozhovory