Ahojte, hľadám nové spôsoby využitia voľného času, tak sa spýtam tu. Ktoré voľnočasové aktivity robia Vám radosť a robíte ich radi? V súčasnosti som na tom biedne.
Chodím 2x do týždňa zahrať futbal s kamarátmi. Každý deň si zahrajem jednu partiu v šachu na internete. Pozriem v TV nejaký ten šport (v poslednom čase futbal). Tiež pozriem prípadne aj nejaký film alebo seriál v TV... To je asi všetko...
Citanie knih, zdokonalovanie sa v jazykoch, kreslenie, malba na grafickom tablete, psy, turistika so psom (alebo aj bez), agility a ine psie sporty, jazda na koni, hra na klaviri, priatelia, divadlo... To su aktivity, ktore mam rada ja
čítam, učím sa na skúšky, nechávam sa vcucnúť nekonečnou špirálou internetu, chodím na túry, prechádzky, výlety, fotím, robím pole dance, cvičím jogu, chodím do fitka, do sauny, varím, pečiem, fermentujem, starám sa o rastlinstvo, píšem si denník, meditujem, reflektujem, hrám hry, chodím na koncerty, do kina, do galérií, vyrábam kokedamy, plánujem si vyrobiť vlastné vivárium a chcem sa naučiť šiť.
Hranie hier na PC. Alebo rozhovory a debaty. Také koncerty, kino, turistika alebo športové podujatia nie sú pre mňa keďže nie som príliš spoločenský človek.
Ja som neskutočný milovník tej najjednoduchšej činnosti, ktorú človek môže robiť, keď je sám.
Rada čítam a preštudujem si všetko to, čo za môj cas stojí. Najmä knihy, rôzne webové články a zaujímavosti o prírode, zvieratách, histórii a vesmíre. A medzi moje ďalšie obľuby patrí ešte čosi, čo nasleduje tesne za čítaním.
Pozorujem oblohu, najmä v noci.
Mám jednu zaujímavú appku, ktora mi načíta názvy hviezd, súhvezdí, planét a potom o nich hodí informácie, dozvieš sa naozaj vselico... Toto by som odporúčala všetkými desiatimi.
Akože... Ja chcem mať viac času na svoje aktivity práveže...
Ale napríklad tam patria knihy, maľba, turistika, motorka, môj malý štvornohý kamarát, ktorý mi práve skáče po ntb (mrška malá), pozorovanie hviezd, všeobecné vzdelávanie sa, motanie sa v garáži, celkovo vymýšľanie a tvorenie, obžerstvo, priatelia, pivo, cestovanie....
Mna celkom baví sex, povedal by som, že som na tom až závislý. Už moc nepijem, teda skoro vôbex, ale sex a whisky idú dokopy. Potom zvyknem meditovať aj 2 hodiny niekedy, je to fajn, celkom sranda. Lepšie ako xanax a antidepresíva. A potom veľa čítam knihy, napr. Superinteligencia od Nicka Bostroma je topečka. Takže sex, meditácia a knihy. Cítim, že môj čas trávim plnohodnotne. A vieš, čo je na tom najlepšie? Že to je úplne jedno. Aj keby som ho plnohodnotne netrávil, ty aj ja, aj všetci, to môžeme mať u píči. Asi by som sa mal dať na motivačné prednášky a zarobiť nejaké prachy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Rada čítam a preštudujem si všetko to, čo za môj cas stojí. Najmä knihy, rôzne webové články a zaujímavosti o prírode, zvieratách, histórii a vesmíre. A medzi moje ďalšie obľuby patrí ešte čosi, čo nasleduje tesne za čítaním.
Pozorujem oblohu, najmä v noci.
Mám jednu zaujímavú appku, ktora mi načíta názvy hviezd, súhvezdí, planét a potom o nich hodí informácie, dozvieš sa naozaj vselico... Toto by som odporúčala všetkými desiatimi.
Ale napríklad tam patria knihy, maľba, turistika, motorka, môj malý štvornohý kamarát, ktorý mi práve skáče po ntb (mrška malá), pozorovanie hviezd, všeobecné vzdelávanie sa, motanie sa v garáži, celkovo vymýšľanie a tvorenie, obžerstvo, priatelia, pivo, cestovanie....