Volte LSNS - jedina strana ktora moze nieco zmenit
Strana LSNS ludova strana nase slovensko kandiduje vo volbach. I ked prieskumy ju nezahrnaju do analyz. Ale podla vsetkeho moze mat 5% hlasov. Je na nich udelene embargo z toho dovodu, ze keby sa dostali do parlamentu, odhalovali by tu spinavost co sa tam
Ja si myslím, že nemajú čo pokaziť. nacisti sAmozrejme nie sú, to tvrdia len médiá.
Nie sú napojení na nijakú finančnú skupinu a keď urobia s neprirpôsobivými aspoň 50% z toho čo sľubujú, tak urobia toho viacej, ako všetky strany dokopy, ktoré tu boli od revolúcie.
Politici už viac ako 20 rokov vykonávajú genocídu na národe cez ekonomiku a tomu už musí byť koniec. ĽS NS treba vyskúšať, veď aj tak nemáme čo stratiť.
Nepamätám si stranu,ktorá by pred voľbami sľubovala niečo iné ako bolo hore popísané.A keď sa dostane ku korytu tak to nie je pravda.A zase nových kokotov do politiky?Stačí príklad SAS dojebali čo sa dojebať dalo.Inými slovami nič nové odo mňa hlas nedostane.
@puco90 aspoň neklam , že nie sú nacisti , som zo Zvolena , moji spolužiaci Kotlebu obdivovali , chodili za ním do BB často a nakupovali v obchode jeho brata , bohužiaľ som sám minul pár drahocenných minút života tým , že ked som ich čakal , počúval som o čom sa bavia , Kotleba je čistý nacista , stačí počúvať , keď nie je pred kamerou čo hovorí
@baggy keby sú skutočne nacisti, tak taký človek ako Vladimír Pavlík. signatar Charty 77 by o nich ani nezakopol.
Mám taký pocit, že médiá povedia "nacisti", tak ľudia automaticky tých ľudí za nacistov považujú a hľadajú silou mocou (často buď zle niečo pochopia, alebo si domyslia) niečo, aby sa toho mohli chytiť.
Čo sa týka názorov na 2 svetovú vojnu, nič nie je čiernobiele.
@22 súhlas až na to že saska dojebala čo sa dalo...
inak sorry páni ale nehovorte mi že nie sú neonáckovia, antisemiti a pod. ... poznám pár ich stúpencov a ak sú tí na kandidátka aspoň z polovice takí vydretí tak to je to posledné čo táto krajina potrebuje, na vládnutie treba aj trochu viac ako len chcenie...
nevravím že toto čo tu máme teraz je lepšie, nevravím že romales otázku netreba riešiť ale určite nie cez ĽSNS...
@mirokic vysvetľuj si to jak chceš! nepovažujem tých ľudí, ktorí majú niečo spoločné s tou stranou za stopercentných žiaľ, nájdu sa aj takí. je to tragikomické.
@puco90 to ti tu mám písať 10 minútový rozhovor o tom aké je konečné riešenie skvelé ? ako by vyhubil tých tých tých a podobne ? prosím ťa , nesnaž sa ma tu teraz presviedčať a vysvetľlovať čo som mohol milne pochopiť , poznám ho a nikdy ho nebudem voliť bodka
@greenbunny napíšu ti , že ty ich vlastne nepoznáš však @puco90 ? oni len skrývajú svoju citlivú povahu a hlavu plnú konštruktívnych riešení za zástierku nacizmu a antisemitizmu
žiadna politická strana nič nezmení, ľudia to musia zmeniť sami a nie vyhovárať sa na politikov, lenže sme príliš leniví a učičíkaní týmto systémom aby sme s tým niečo spravili tak jebeme na to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ach jaj, takýto hardcore humor na ráno
Nie sú napojení na nijakú finančnú skupinu a keď urobia s neprirpôsobivými aspoň 50% z toho čo sľubujú, tak urobia toho viacej, ako všetky strany dokopy, ktoré tu boli od revolúcie.
To už by som skôr dal hlas aj SMK alebo SNS
a ako to súvisí s oholenými riťami LSNS?
Mám taký pocit, že médiá povedia "nacisti", tak ľudia automaticky tých ľudí za nacistov považujú a hľadajú silou mocou (často buď zle niečo pochopia, alebo si domyslia) niečo, aby sa toho mohli chytiť.
Čo sa týka názorov na 2 svetovú vojnu, nič nie je čiernobiele.
inak sorry páni ale nehovorte mi že nie sú neonáckovia, antisemiti a pod. ... poznám pár ich stúpencov a ak sú tí na kandidátka aspoň z polovice takí vydretí tak to je to posledné čo táto krajina potrebuje, na vládnutie treba aj trochu viac ako len chcenie...
nevravím že toto čo tu máme teraz je lepšie, nevravím že romales otázku netreba riešiť ale určite nie cez ĽSNS...
hawk, skončila som.
Ja poznám vytretých voličov KDH, SMERU a SDKU. Treba sa zmieriť s tým, že každá strana má určité percento vytretých voličov.
To, že niekto povie, že za súčasný bordelsystém môžu židia, tak to je len čistá pravda a každý kto sa o to zaujíma to vie.