Čautee. Máte skúsenosti s týmito vôňami do auta? Vyskúšali ste už rôzne druhy od tejto značky? Ak áno, podelte sa so svojim názorom, ktorá vôňa najviac lahodí, keď sadnete do auta. Neviem akú si mám vybrať. (žiadna reklama!)
@hoperpohroma fakt neviem ja som to ešte u nikoho nevidel v auto, ale veľa sa o tom hovorí, že tá vôňa vydrží fakt dlho... No myslím si že sa to možno umiestni nad kufor.
mala som to raz, ale že by ma očarila tá vôňa to povedať nemôžem. Kúpila som si little joe (áno je to drahá somarina a každý nato nadáva) a som spokojná oveľa viac ako s tou plechovkou. A ako sa vyjadrila pohroma v @2 je to dosť tvarovo neprispôsobivé
ja som mal višňovú, bola to taká sladká vôňa, ktorá mi pripomínala hubba bubba žuvačku .. tvarová neprispôsobivosť ? mne to práveže krásne zapasovalo do držiaku na nápoje. Mal som pri radiacej páke 2 držiaky, v jednom bola voňavka, v druhom drobné na pumpu alebo si to hoď pod sedačku prípadne niekde na plato kufra. Niečo už vymyslíš
@majojo ja som mal zatial višňa, veri berry, lemon, ice a new car. Tie ovocne sú sladké, Ice a Route66 sú také skôr pre chlapov a new car je jemnejšia neutrálna vôňa, takže záleží čo chceš. Píšeš že žiadne reklamy, ale na tejto www.california-scents.sk majú skoro na každej jednej z nich aj hodnotenia a reakcie ľudí na vône, tu to vieš zohnať za asi najlacnejšiu cenu ktorú som vedel nájsť www.lemans.sk . Inak moja obľúbená je asi veri berry, nie je až taká silná ako višňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov