ako poslednu som mala trussardi inside...teraz uz asi mesiac a pol nemam nic len nejake vzorky....ktore nevydrzia dlho...neviem aku si kupim teraz najblizie...mam rada take lahke svieze, trochu sladke vone...take prijemne..
fuj to su teda vone...ale kazdemu nieco ine chuti vonia mne osobne old spice podla mna to je original ktory na kazdom vonia osobitne..pouziva to aj priatel aj otec...a kazdemu svedci inak
hm....ja som napisala ze old spice old spice old spice treba ist do obchodu pozret ovonat a potom sa rozhodnut.radim fuknut na zapastie a uvidis za ovonanie sa neplati.
@Radiophonic hm..na muzoch mam radsej tie typicke muzske vone..aj ked ziadneho so sladkou vonou som vlastne este ani nestretla,takze neviem..mozno to moze byt dost dobre aj na muzoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
myslíš ako pánske voňavky?
...mne sa páči napr. Antonio Banderas, Fullspeed z Avonu, a tiež je super vôňa Black Suede Touch z Avonu
Mentolová voda po holení
. . . Francovka je pre nikoho skor dobry a kvalitny alkohol
Podľa mňa najlepšia dámska vôňa je Angel od Thierry Muglera, na ženách mám rád aj legendárny Dune od Diora.
Aj na mužoch? Ja som sladký, takže používam sladké a mám rád sladké.
@Stage
A čo povieš na ženský Benetton B - United? Viem, že je to trochu nižšia kategória, ako tebou spomínané, ale predsa.
Ten Benetton som ešte nevoňal, okúsim, uvidím, ale na dokonalosť Angel zďaleka nemali už aj väčšie hviezdy.
Ale páči sa mi aj táto: