asi nejak abstraktne, mne prve do mysle skocil obraz s ruzovou, cervenou a bielou prelinajucimi sa do seba, neviem to opisat blizsie ale viem ako by som to spravila
Aj ja abstraktne, farbami, ktoré su pre oko príjemné a ktore mi pripomínajú veci ktoré voňajú......napr. kvety, ovocie(cize pekna cervena, fialova, marhuľova)....a asi take jemne farby, take ľahké, chutné, lebo mňa s vônou okamzite napadne aj zena...cize farby, ktore su prirodzené ženám (ako žlta, ružova........), ale všetky len take ako pod závojom a nie bijúce do očí.
no tak kazdy by to v prvom rade zobrazil inak,inymi farbami,tvarmi a pod.Ja by som volila abstrakciu...len rozne skvrny prelinajuce sa medzi sebou...taka oranzova...s ruzovou...ale vsetko len v takych jemnych tonoch,nie ostre farby ani tazke...len take lehke,lahke na nadych...
vona tej danej vone, zatvorene oci, cista mysel a obraz by mal byt v tvojej hlavicke... tvoja vlastna fantazia dokaze neopisatelne veci tak uz len staci zobrat stetec, platko alebo papier a malovat
Ja malujem , a ako som si precitala tuto otazku, tak mi napadol obraz, s tmavym podkladom a na nom rozprasene iskry farieb ako je zlta , oranzova, jemne cervena a to vsetko by sa po lepsom pozreti na obraz sformovalo do takej rozmazanej kvetinky
osobne by som tiez postupoval nejako tak + ako povedala elemia. Cize zavret oci, nadychnut sa tej vone alebo si ju aspon vybavit a to co zbadam ako prve tak presne to hodit na papier. A ak by to nemohlo byt farebne teda povedzme len uhlikom/ceruzkou tak potom zrejme styl vln (jemnych , velkychh pre take prijemne vone a ostrejsie, mensie pre vone neprijemne az agresivne ako napr korenie)
hm... vonu? asi farebnym spektrom/ aurou ktora by obklopovala cloveka... tvarmi by sa prelinala so vzduchom... aura okolo cloveka by bola farebne cerstva, osviezujuca.. ostre neonove farby... pozadie by bolo ale v kontraste... sive...
Napadla ma taká malá orientálna zlatá skrinka s bordovým zamatom vo vnútri z ktorej by sa dvíhala výpary, už niečo abstraktnejšie, zlatisté alebo striebristé pary a jemné žlté a biele stuhy...
haha ja voniam po ruzi..z avonu a priatel ....ja nevim v tej old spice reklame je hasic v akciii...tak po ohni? nie priatel vonia muzne svojsky) a velmi velmi dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A od nej by sa sirili take oblaciky, nejakej ruzovej farby ako ked sa kresli vona v animovanych rozpravkach pre deti.
osobne by som tiez postupoval nejako tak + ako povedala elemia. Cize zavret oci, nadychnut sa tej vone alebo si ju aspon vybavit a to co zbadam ako prve tak presne to hodit na papier. A ak by to nemohlo byt farebne teda povedzme len uhlikom/ceruzkou tak potom zrejme styl vln (jemnych , velkychh pre take prijemne vone a ostrejsie, mensie pre vone neprijemne az agresivne ako napr korenie)
Ale tak tiež záleží aj od samotnej tej vône, čo pripomína, nie?