nemáte ju niekto? pekne prosim... ja mam tu vonu strasne rada, len ju prestali vyrabat.. tak ci neviete ako by som sa k nej mohla dostat.. alebo ak mate doma este aj do polovice len plnui tak by som sa jej potesila a kupila ju od vas
@alysia Ja mam vônu, poviem ty návod! A je to krajsia vôna ako niaka Punk či čo: Zober si plesnivý mach a diviačie lajno, rozmixuj to a más nádhernú vônu!
ja som ju v oriflame už tiež dlho nevidela.. a bola tam ešte vždy pri nej taká ružová, tá sa zas páčila mne a už ju dlho chcem a nič prečo to prestali vyrábať?
@outsider Žiť? Ja si myslím, že žijem najviac, ako sa dá.Alebo má iný názor? Podla teba je žitie pitie red bullu, čo ťa zabíja, a jazdenie po aute, čo znečistuje ovzduie a taktiež ťa zabíja?
@outsider Neboj sa, zachvilku idem, len sa ete trochu zasmejem na primitivnosti niektorých ludí, ako napríklad ty.a red bull není to jedine, čo ťa ničí.Chodíš na aute? Kludne ty vymenujem 10 príkladov ako sa ludia ničia.
@ciernaruzicka preco? lebo su jehbnuti!! inak neviem .. ci sa zle predavali .. napr tie ohen, voda vzduch, su tam uz asi 10 rokov ( neprehanam, objednavala som si ich na zakjladke este )
@warhawk@5 - vôňa je subjektívna vec, to že tá voňavka na ktorú si dal návod teba neodolateľne priťahuje neznamená že sa páči aj ostatným, len to že sa páči tebe
protip: skús sa nabudúce vyváľať v skazenej rybe, je to rýchlejšie, jednoduchšie a tá vôňa by sa ti tiež mohla nesmierne páčiť
@mrcionka to nielen mne z nej hrabe? ja mam este menej ako polku, pouzivam len na specialne prilezitosti . Inak dobre sa na nu letia chlapi ... Fakt nechapem preco ju prestali vyrabat, ja som si vzdy brala aspon 3, a dalsich 10 kamosiek ju malo tiez...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@alysia : Nebolo by jednoduchsie najst podobnu vonu ?
protip: skús sa nabudúce vyváľať v skazenej rybe, je to rýchlejšie, jednoduchšie a tá vôňa by sa ti tiež mohla nesmierne páčiť