take asi viem... mam aj parfém aj toaletne vody doma.. parfem sa nestrieka je tam taký kolicok a sa natiera.. a staci trosilinka a smrdi to neskutocne..
toaletna voda.. je nieco slabsie.. väčšinu populacie použiva toaletnu vodu
ale parfumovany deodorant som nikdy nepocul a na nete nenasiel tak sa pytam naco to vlastne služi
@charles91 Slúži na to, na čo slúži bežný deodorant napríklad od FA, ten tvoj je hlavne dobrý vtedy, ak máš takú aj toaletnú vodu tej značky a chceš používať aj niečo proti pachu a, aby boli obe vône rovnaké, aby napríklad iný deodorant čo použiješ proti poteniu neprekrýval tú toaletnú vodu.
@charles91 Ak ti to stačí, tak nemusíš, ale určite je tá vôňa menej výrazná ako ked použiješ toaletnú vodu. Je to o dosť menej vonných látok, preto je aj tá cena dosť nižšia.
nie som si ista ci nerozhoduje obsah alkoholu nahodou... to sami len nieco mari z tovaroznalectva z prveho rocnika, takze to neber ako zarucenu info, ale nieco take sa mi mari..cim vyssi obsah alkoholu, tym dlhsie trva, kym vona vyprcha..asi
Deodorant zapach z potu eliminuje tak ze eliminuje bakterie ktore sa v podpazusi mnozia a smrdia...Antiperspirant upcha pory a tak sa clovek nepoti vobec,ale casom pot vytlaci s porov antiperspirant a treba neniest znova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a rozdiel nechapem vygúgli si .
hen tuhľa je to pekne vysvetlené, pafumovaná voda má väčšiu koncentráciu vône ako toaletná voda, čiže viac vydrží.
toaletna voda.. je nieco slabsie.. väčšinu populacie použiva toaletnu vodu
ale parfumovany deodorant som nikdy nepocul a na nete nenasiel tak sa pytam naco to vlastne služi
To je podľa mňa obyčajný deodorant s vôňou tej značky.
@charles91 podľa mňa je to niečo s vyšším obsahom vône ako toaletná voda a aplikuje sa to aj tak striekaním ako klasické deo
parfumovany deodorant 75ml -7 eur
tak to ten pomer nesedí..
Aj ceny sú tak nastavené, parfumovaná voda je o dosť drahšia ako parfumovaný deodorant.
Ty si v tom prvom príspevku asi zle prečítal otázku, nepýtal sa na parfumovanú vodu, ale na parfumovaný deodorant.
ó
Deodorant zapach z potu eliminuje tak ze eliminuje bakterie ktore sa v podpazusi mnozia a smrdia...Antiperspirant upcha pory a tak sa clovek nepoti vobec,ale casom pot vytlaci s porov antiperspirant a treba neniest znova.