Mne sa páči pach oxidov dusíka.. to je ten pach zostatkov z výfuku auta.. ale je to cítiť len pri niektorých... alebo keď horí elektrický oblúk, kyselina dusičná vonia takisto nwm či viete o čom hovorím
a čo vy?
Vôňa v papiernictve ....benzín, riedidlo, lak na nechty odlakovač, nové knihy, pastelky, akrylové farby .... a milujem vôňu spáleného vosku zo sviečok na cintoríne na dušičky..
@15
a inak neviem, voňajú mi celkom pivničné priestory, keď máme v pivnici naukladané zemiaky a tá vôňa zeme alebo čoho
a potom taký ten pach napr. ofajčeného oblečenia + voňavky, môže byť cítiť aj prímes alkoholu
@hadimistr
no, benzín je prchavý a preto sa dostane do dýchacích ciest, stavy sú z toho také, že po chvíli odpadneš a už sa nemusíš nikdy zobudiť.
Keď to budeš čuchať tak ťa to bude viac a viac lákať až o sebe vedieť nebudeš, to som čítal z výpovedí ľudí, čo to praktizovali
vonia mi prach na povalách, interiéry starých dreveníc, kyslé uhorky, savo, korok, mosadz, nebrúsená koža, vlnené svetre nasiaknuté dymom z ohniska, jemne pripálené maslo pri varení na panvici.
a smrdia mi ľalie (a podobne opulentne voňajúce kvety), jedlá v ktorých je vegeta, riečna voda vo veľkých mestách (ale to nie je veľmi prekvapivé) a väčšina parfémov - a to nielen keď to s nimi ľudia preženú.
ako @9 aj mne smrdí mäso a keď ho krájam ešte aspoň týždeň cítim ten smrad na rukách. A tiež levanduľa mi nejak nevonia, ani muškáty, to je strašný smrad
A vonia mi riedidlo, odlakovač, benzín, dym keď sfúknem zápalku, keď brúsia karbobrúskou laky a farby na potieranie kovov. Pokosená tráva, nová kniha.
@vymyslinick jéj, to vážne? Rýchlikom do Kraľovian a potom Oravkou ^^ Akurát som tam chcela tento víkend zájsť...na zmrzlinu, previezť sa na bicykli a pozrieť si hviezdy
@mojdedo ak nemajú katalyzátor tak môže im z výfuku fučať NOx ale pri normálnom aute katalyzátor spraví čisté N2, ktoré je bežne vo vzduchu a potom CO2, ktoré nie je tak zlé ako NOx.... takže neviem, čo má chlapec auto
mam rada ked clovek (chlap vacsinou "smrdi" po chlaste a cigaretach, najlepsie ked z toho este presakuje vonavka, ako pise @eutanazia
a strasne mi smrdi trava fajcena, co vacsine ludi vonia.. a kava takisto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
naopak strasne mi smrdi maso, co zvykne vacsine ludom vonat
plus tiez mi vonia benzin a @hadimistr su z toho stavy ze pocujes to co nikto iny niektory aj halucinacie
A tiez take p
a inak neviem, voňajú mi celkom pivničné priestory, keď máme v pivnici naukladané zemiaky a tá vôňa zeme alebo čoho
a potom taký ten pach napr. ofajčeného oblečenia + voňavky, môže byť cítiť aj prímes alkoholu
farba na vlasy
a jazmín! jazmínovú voňavku mám a furt sa mi dostáva nadávok keď to strieknem v izbe, tak usudzujem že to iným ľuďom nevonia.
ja skor viem povedat co mne smrdi co vacsinne voni: ked je po dazdi, pokosena trava (nehorazne ma to drazdi a smrdi mi dost aj skorica...
Naopak smrdia mi dosť niektoré kvety
nemám rada väčšinu z nich
no, benzín je prchavý a preto sa dostane do dýchacích ciest, stavy sú z toho také, že po chvíli odpadneš a už sa nemusíš nikdy zobudiť.
Keď to budeš čuchať tak ťa to bude viac a viac lákať až o sebe vedieť nebudeš, to som čítal z výpovedí ľudí, čo to praktizovali
a smrdia mi ľalie (a podobne opulentne voňajúce kvety), jedlá v ktorých je vegeta, riečna voda vo veľkých mestách (ale to nie je veľmi prekvapivé) a väčšina parfémov - a to nielen keď to s nimi ľudia preženú.
A vonia mi riedidlo, odlakovač, benzín, dym keď sfúknem zápalku, keď brúsia karbobrúskou laky a farby na potieranie kovov. Pokosená tráva, nová kniha.
if not TOP > Cecret, of course :tralala:
A káva je úplne najhoršia
"tough boy look" smajľa
do hája, @tomas , čo je toto za ROBOTA?
oravkou?
Aj ja sem-tam, za babkou ...
ja ešte troška viac na sever, Oravská Priehrada,
Roháče Horáče a tak ...
simply paradise on earth
strasne mi vonaju moje nechty ked si ich pilnikujem, uplne jedlo
a strasne mi smrdi trava fajcena, co vacsine ludi vonia.. a kava takisto