Mala som v pláne ísť na Devín, ale nakoniec sa mi dnes nič nechcelo, oddychujem, stačilo mi, že včera som bola na záhrade a predvčerom v Hainburgu + v meste.
@xhtml preco si myslis ze vsetci sedia cely den za PC? ja napriklad som posledne 3 dni skoro nesedel za kompomom, piatok vobec, vcera trochu dooobeda a trochu poobede, a dnes som si sem sadol az vecer.
preco automaticky ocakavas ze vsetci sedeli? doveruj trochu ludom!
cely den som prec a som rada ked sa dostanem aspon na hodinku na PC a vonku je otrasne(teplo)radsej by som vely den sedela za pocitacom ako trcala dakde vonku a pomahla mame,,kopkat"zahradku....
@xhtml 7:30 budicek 8:00 trening (ktori som dnes vynimocne prespal do 10:00)
potom pc do dvanastej a cesta do mesta zo zastavkou na pumpe kupit daco naobed a az teraz som dosiel domov v meste som sa valal v medickej a prezidenstkej zahrade
@xhtml ja tu sedim cely den od svitu do mrku bez ohladu na pocasie z jedineho dovodu - chcem sa ubezpecit, ze su ludia, ktori tu sedia cely den...potom som sa ich chcel spytat, preco to robia v ankete...akurat ze si ma predbehol
Hm.. ja sedím doma, lebo som lenivá a to strašne moc ...ale zrovna dnes som mala taký stav, že keby som mala príležitosť ísť si zahrať niekde frisbee, tak by som šla a to sa mi fakt nestáva
uff,už týždeň mám podvrtnutý členok a aj tak som sa včera vrátil z chaty úplne požutý a opálený, dnes som bol na záhdrade makať a v meste, zajtra makám doma a podvečer asi pojdem na pustý hrad či na záhradu zas sa dať požuť a potom v utorok umriem na únavu
a kto hovori ze som cely den za pc? poobede v najvacsom horku som bola hrat tenis (sikovna, skoro som tam dusu vyplula) a vecer som bola vonku a bolo mi zima aj v svetri
ja nesedim za pc.......ja som od 13.00 až do 20.00 vonku bud korčulujem s kamoškou a kamošom abo sme vonku napríklad v parku alebo na umelej tráve pekne hrame futbal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
preco automaticky ocakavas ze vsetci sedeli? doveruj trochu ludom!
A preto, lebo mám záápal plúc a beriem antibiotiká
potom pc do dvanastej a cesta do mesta zo zastavkou na pumpe kupit daco naobed a az teraz som dosiel domov v meste som sa valal v medickej a prezidenstkej zahrade
ja som práve došiel zo sadu, bol som trénovať
a o pol hodinky idem do mesta
sú u mňa kámoši, bavíme sa, hráme na gitarke a tak
dovolil som si odbehnúť na PC, lebo seriem a fajčím, tak si krátim čas
a inak by som aj tak najust sedela doma, pretože ja mám aj iné povinnosti a nemôžem stále lietať po vonku..
minule som cele poobedie sedel za PC a bolo tych spominanych 20 stupnov .. a to len preto ze som silno hral .. rodičov skoro porazilo ..ale sak v poho
A aj tu prsi
jednoducho povedane seci na mna kakaju
howgh
a cely den niesom za počitačom ale za počitacom a pred telkou