Vraj som priveľmi bláznivá...a jemu to vadí..no ja ho tákááák strašne chcem..
a sice snazim sa byt ina..ale mam svoje dni ked placem a som smutna mam svoje dni ked sa blaznim...jašim...a mam dni malokedy ked som normal...ak vobec aj som normal..stoji mi za to?? (viem co budete asi pisat) ale aj tak by som cchela vediet vas nazor
nemeň sa kôli nejakému chlapovi a ako povedal už @dee99 nestojí ti zato, aj keď sa zmeníš, tak ti to nevydrží dlho... zapamätaj si vždy buť sama sebou a nedaj sa nikým ovplyvniť!!!
ja zase az tak nie som zastancom "bud ma rad taku aka som, alebo ma nema rad" - aspon nie v tom zmysle, ze clovek moze ostat na jednom bode stat. podla mna je super (a nie len super, ale nevyhnutne), aby to, ze niekoho milujem, ma premienalo a aby som sa snazil zbavovat svojich zlych vlastnosti. to teraz pisem ale vseobecne. totiz o tomto, co pises ty, si myslim, ze to, ze si "blazniva" nie je (nemusi byt - neviem presne o co ide nic zle, proste je to tvoja charakteristicka crta, ze niekedy si taka - ak to tvojmu partnerovi vadi, tak to je asi smola no - a bud ta lubi takuto a aj ked sa mu ta tvoja vlasntost velmi nepaci, tak ti ju vie tolerovat, alebo asi nebudete moct byt spolu...v takejto veci sa menit, to by asi neslo.
a este aby ma nikto zle nepochopil - netvrdim, ze ked ma niekto zlu vlastnost, tak ho jeho partner nema mat rad. len proste to, ze ma ma frajerka rada, nesmie znamenat, ze nemam pracovat na zmene svojej osobnosti co sa tyka nejakych nedokonalosti. ale povahova crta ako prilis vesela nalada a podobne, to nie je nedokonalost, myslim si.
Neboj aj mne v tvojom veku kvalitne jebalo ale môj učiteľ na výtvarnej mi povedal " Z teba raz bude fakt super ženská keď teraz tak vystrájaš, to sa potom obráti" a pomaly sa jeho slová napĺňajú
Keď sa blázniš je to fajn.Ale hlúpe depky kvoli ničomu nemá rád nikto,aj keď sú úplne normálne xD. Bud sama sebou x). Asi s tebou trieska puberta=D to prejde
Zlatko moje tebe to stale neda....ja ta mam rada taku aka si newem si predtavit že by sme sli von a nerobila si tie svoje halisky alebo by som nepocula tvoj siech...bez toho to predsa nejde...si super taka aka si ano niekedy fakt vybuchces ale to asi kazdy ved vie....aj ja...nemem sa kvoli Filipovi...Filip este newie čo chce a vobec netiši čo je to život...naroziel od neho my to vieme......si pekne a mas na lespich a ked to vravim ja tak je to pravda...zostan takou akou si a nemen sa kvoli dakem decku....suhlasim uplne s @nikuska62
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a este aby ma nikto zle nepochopil - netvrdim, ze ked ma niekto zlu vlastnost, tak ho jeho partner nema mat rad. len proste to, ze ma ma frajerka rada, nesmie znamenat, ze nemam pracovat na zmene svojej osobnosti co sa tyka nejakych nedokonalosti. ale povahova crta ako prilis vesela nalada a podobne, to nie je nedokonalost, myslim si.
nahodou, je to vyhoda ze nemusis pit alkohol
aj ja som taka
@12 dikyy pekne napisane...