Ľudia, strašne preháňate...žijem vo Vrakuni už osemnásť rokov a s nikým nemám žiadne problémy...kurvy sa nájdu všade, nielen u nás a keď dílerom nelezieš do rajóna, nemáš problém...keď si o to koleduješ, tak ti treba Vrakunčania sa tu cítia najbezpečnejšie...a ani bordel nemáme...vrakunské podsvetie totiž chodí robiť bengál do iných štvrtí...prečo by si srali do vlastného?!
trtkovia, ja byvam blizko vrakune a skoro vsetci moji kamosi tam ziju...je pravda ze to nie je ziadna high society stvrt a daju sa tu stretnut rozne zivly, ale to je koniec-koncov vo vacsine slovenska...vsetci nadavaju na vrakunu kvoli pentagonu
ale teraz k veci. no neberiem to tak, ze cela vrakuna je zla, myslim si, ze v kazdej casti je to ine, akurat oblast pri Pentagone, tak tam to je dost o drzku. teda aspon co ja mozem povedat z vizualnych skusenosti Nastastie nemam osobnu skusenost s nikym z tohto "objektu", ale ako som pocula, ti asociali si nevahaju pichat to svinstvo do zil uz aj za bieleho dna...uz len cakam, kedy sa presunu pred nas barak na lotysskej....tak daleko to teda nemaju...
a veru, keby som nemala silneho chlapa pri sebe, tak po tme by som sa tam teda prechadzat nesla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
No takže z toho vyplýva Sex,Drugs,Rock N Roll
ale uz je naspat a Mayo sa do Vrakune uz nikdy nechysta
ani tie slapky mi nestoja za moje zdravie
V maji dvakrat vykradli brchovi karu, cmajzli mu repraky. Uz viem preco brcho tvrdo tlcie fetosov a kadejakich bezdakov do bezvedomia.
Stale niake kradeze, bitky. Hlavne tunajsi Cigani, fetosi a kadejaki zmrdi.
Dneska som siel na bus a vsimol som si ako nejaky vyjebanec pojebany skurveny picu mi uplne rozmlatil lave svetlo na aute.
Takze od teraz nosim so sebou vo vaku baseballku.
Kedze fizli (ano presne skorumpovane kurvy) to nezvladaju budem to riesit sam.
Od teraz to budem riesit ako kolega z Vyšehradskej (ulica v Petržalke), ten pre istotu obcas ide dobit taketo individua a ma pokoj.
Ak niekoho uvidim obsmietat sa okolo mojho auta dostane bitku baseballkou, srandy sa skoncili.
Budeme to bit hlava nehlava.
Ultra Slovan Pressburg
ale teraz k veci. no neberiem to tak, ze cela vrakuna je zla, myslim si, ze v kazdej casti je to ine, akurat oblast pri Pentagone, tak tam to je dost o drzku. teda aspon co ja mozem povedat z vizualnych skusenosti Nastastie nemam osobnu skusenost s nikym z tohto "objektu", ale ako som pocula, ti asociali si nevahaju pichat to svinstvo do zil uz aj za bieleho dna...uz len cakam, kedy sa presunu pred nas barak na lotysskej....tak daleko to teda nemaju...
a veru, keby som nemala silneho chlapa pri sebe, tak po tme by som sa tam teda prechadzat nesla...