je to individuálne a záleží to od predajcu - 7 dní, 14 dní, mesiac ale nemusí ti ho (napr. z osob. dôvodov) zobrať späť vôbec... Záleží samozrejme aj od toho, čo a kde si kupoval... A skôr ako na googli hľadaj na stránkach SOI, príp. hľadaj obch. alebo spotrebiteľský zákon
@39@loveistheanswer - len tak bez udania dôvodu ti ho vziať nemusia - ak ti ho vezmú späť, je to len dobrá vôľa obchodníka... max. ti ho môžu vymeniť za iný...
@10 nie pre kazdeho je to logicke ... napr ked sme prerabali byt, moja mama mi zobrala z izby krabicu od notebooku s tym, že da do nej veci... tak som na krabicu nalepila "nevyhadzovat krabicu!!!" a potom sa ma spytala ze preco a ked som jej vysvetlila, že kvoli reklamacii že keby sa nahodou daco stalo, tak povedala:"a to ti treba krabicu pri reklamacii?"
Ak to je len par dni po tom co si to kupil, tak to mozes vymenit... aj ked v niektorych obchodoch hovoria ze oni to nerobia... ako sa mne raz stalo s teniskami ktore som chcel vratit lebo mi neboli dobre... ale po 20 minutach hadania sa mi vratili peniaze... bolo to v a3 sporte v auparku... nikomu neodporucam tam nic kupovat... najhorsi obchod na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
napríklad do baumaxu sa dá vrátiť tovar bez dôvodu, ale nesmie byť poškodený a v originálnom obale (logicky)
ale určite nie všade