no. prečítaj si moje články, aby si pochopil. pokiaľ chceš ohovárať, tak pozri. všetko sa ti vráti. ako mne je jedno. pohoda. ja viem že sa trápiš oveľa viac ako hocikto iný. mne je super. myslel som si,že niekoho namotivujem. nevadí. idem pokračovať.
@vreskot000 aké ohováranie, Feši, len pozorovanie a presné pomenovanie! Ako sa vrtia všetci slávni kresťankovia, keď sa ide na nich ich vlastnou medicínou, MNE, to NAOZAJ MNE sa všetko vráti, alebo TOMU, kto takto ZNEUŽÍVA SLOVO PÁNOVO a šibrinkuje ním hlava nehlava, aby sa dosť chabo a neobratne obránil. JA, to naozaj JA SA TRÁPIM?!? Ale choď, veľmi dobre vieš, že táto vetička sa znova týka len a len teba samého, trapošíš u ako neobratný a neskúsení Jehovista, ktorého poslali hlásať Slovo Božie. Najviac túžia motivovať práve tí, ktorým motivácia chýba a márne roky hľadajú, kde ju objaviť. Pravý Kresťan nemusí ani slovíčko povedať, poučovať, kecať, mudrovať, všetci veľmi dobre vedia ... TO JE ON! Činy presviedčajú, dokazujú, ukazujú pravú tvár, nie nejaké slovné ekvilibristiky na nete a množstvo slov a viet v blogoch a ich početnosť desať na deň. TY, ešte raz, TY chceš poučovať mňa? Mňa, čo slúžim Najvyššiemu odvždy, odkedy si pamätám, nezáleží, koľko som na svete, ale o mieru oddanosti a Vernosti Službe. Nasekať na zadok by si potreboval, nafúkanček. Je tu stovka lepších Kresťanov ako ty, ale zrovna ty chceš poučovať ICH. Klasika, ako inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
c) nie sú v tom žiadnou výnimkou, priam naopak, žiarivým vzorom! Pre oné Ježišove slová ...
čav Torpi, ja to neviem zrobiť, ak sa ti to podarí daj to sem...
Si kokot.
no to drobulinke @2 , čo je tam napísané
Edward!
ja som blbí, viem iba luxovať a držať vrtačku ...
a hlavne ... VTIPNÝ!
NAOZAJ
ale ty zas vieš slopať...
toľkie roky chlonceš, ja by som bol už v nebi...