sorry za takuto temu ale neda mi to.... mno pozrite sa nanu a co myslite onej??.. holky si mysli ze je skareda a treba jej plastiku.. mno hlupucka moja ...ale ne premna je kraasna...a piste tu co cete ...len viem ze krasa cloveka nieje o vyzore
ht
no ja neznášam keď na fotke každá druhá holka špúli pery.. niekto vyzerá pri tom super ale nie každá holka.. povedz jej že keď bude nabudúce fotiť fotku tak nech ej originálnejšia..a nech sa neopičí po iných.. ...nič proti nej ale už mi lezú také fotky na nervy..
keby ste chceli wedeť žiadnu ustnu wadu nemam..to je len ksicht pre fotku omg.. nemusi na každej fotke byť len usmew nee? a podprdu mám ! preboha ani wadna nesom !
aha sorry az teraz osm docitala do konca prispevok c. 0...no aj ja mam nizke sebavedomie, aj ked mi kazdy hovori ze som normalna alebo pekna..ale takto sa na to pytat..co ja viem...ked uz si pripada skareda, mala sa opytat ona, nie?..no a podla mna jetaka priemrna tiez...urcite nemusi ist na plastiku...omg
jooj ludia toto mi nevyslo .. ale co uz no... len zaujimave je ze najviac to komentuju holky .. inac ma zuzka zdrbala za tu foto... tak na keci nick : susanka78 a kto sa nudi naj kukne... ale i tak si myslim daco ine jak mnohi zvas ale to je tak jedno
@36 ked to potrebujes pocut.. ale ne.. neviem .. ale zda sa mi ze chudak chlapec, zakladatel diskusie to potrebuje pocut.. mozno aby si nieco dokazal .. alebo pod.
@chameleonoff Niekto si rad dvihne TC ze ? btw ako k tej holke resp k teme , co ja viem vyzor mam fakt maximalne na haku cize neviem posudit dolezite je aby s nou bola rec o hocicom nie? a nie to ako sa vyzera skery atd -.-
hm....no toto všetko čo ste tuna pisali tak to boli uražkýý....a nkkto mi nebude nadavať na zuzku lebo potom začnem ja ale to nedopakne dobre aj toto hned ako či ma vadu ona njeje taka ako si vy mislite viete akáá je zuzkáá dobre ja ju milujem ale ne ako lezbuuu ale ako moju sestru hmm..abyy ste nedely mi sme sestry taže ked začnete nečo snou tak aj so mnof aby ste vedela taže nezačinajte snou hm..kebo budete máááť problemy aj so mnof a potom možno aj s našiiim lukaššškooom!!!!taže trimte všetciii čo ste pisali škaredéé veci tak si zavrite tote vaše ustáá lebo možte po niniich aj dostať !! okej hm...a vieš lukáášš čo sa mi pačii ža aaspoň ja a ty a aj ty ludie čo pisali peknéé veci vedia čo je to lááska to sa mi pačiloo kujéém váám peknéé ty ktorýý ste tuna dafali peknéé veči lebo je to dobre ak nekto napiše ty si peknáá ale ked nekto piše na nekoho že je škaredy tak nech sa prve kukne na seba a tak na nekoho inééého okej taža okej už budem končiiť stýým mojiim pisanim ubkáááám vááás
@68 po prvy krat OMFG! nato,ze mas 13,by si mohla vediet aky je rozdiel medzi my a mi*
ked si 7macka tak ste sa to ucili,ked 8 ako ja,mala by si toho vediet vela,ale ked sa ucis tak,ze ledva prechadzas,ja na tvojom mieste si sadnem na 2 hodiny a pozriem sa do tej sloviny
a nedrbem sa tu a nepisem same kktiny,a neviem ako by "sme mohli dostat" ked nas 1. nepoznas 2. ani to,kde byvame (adresa) 3. dalej radsej nepisem
z tohto vypliva,ze si dieta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Ale inak v pohode
ale je peknaa
kto to je?
ale ked sa Tebe paci,tak nie je problem
inak celkom ujde,len neviem ci ma na sebe podprdu
ale skareda predsa nie je..len nemusi hadzat "booom" pozy na fotkach
ale na fotke to tam fakt nevyzera uz sry
je pekná.
koniec hlásenia.
(aj ja som ..)
ale no, pekná je... nehajte ju... eh vy!
ked si 7macka tak ste sa to ucili,ked 8 ako ja,mala by si toho vediet vela,ale ked sa ucis tak,ze ledva prechadzas,ja na tvojom mieste si sadnem na 2 hodiny a pozriem sa do tej sloviny
a nedrbem sa tu a nepisem same kktiny,a neviem ako by "sme mohli dostat" ked nas 1. nepoznas 2. ani to,kde byvame (adresa) 3. dalej radsej nepisem
z tohto vypliva,ze si dieta
OMG! disappointed:rofl)