nemám nič proti veriacim, ale vieru si nanútiť nenechám amen s Tebou chlapče, a nerúhaj sa nadávkami typu ,,jebe" lebo je to najväčší hriech a to Ťa neochráni ani svätý Herekondex
@sugy1 to je nejaký náboženský kokotko, ktorý vraj robí aj texty náboženské (pozri si blog, mal tu nejaký text k tomu) vďaka viere prestal byť homosexuál a podobné pičoviny, a zo schiza chcel vyhnať diabla a spraviť z neho lepšieho človeka
Illuminati respektívne Bilderberg sú tí, ktorí hrajú svetový šach. Pričom viac funkčné figúrky sú vplyvní ľudia a pešiaci sme my. Oni rozhodujú, čo sa kedy stane.....ale koniec sveta? .. Oni nechcú koniec sveta, oni chcú Nový svet........ asi tak čo sa týka vzájomného vzťahu "koniec sveta - illuminati"
Nikto nevie kedy bude koniec sveta.Ukončenie Mayovho kalendára nič neznamená.Boli síce také dohady,že zhoríme,lebo sa prepoluje magneticke pole.No koniec sveta sa už dávno začal tým,že my ničíme našu planétu a sami sa navzájom zabíjame a likvidujeme...To že sa dejú prírodné katastrofy je len dôsledok toho všetkého.Každý deň umiera strašne moc ľudí na planéte.No vraj 21.12.2012 ich má zomrieť naozaj moc,také preriedenie..
Hovno koniec sveta... Podla mayského kalendára koniec trinastého baktumu.. Podla Hinduistou Koniec Veku Kali Juga podla Slovanov prechod z čertogu líšky dop čertogu vlka-koniec svarožiej noci.. Jedsine zmena žiaden koniec sveta.. Možno len pre židikov ty su teraz posraní od strachu že sa im nepodarilo rozbiť bielých ľudi...
Prepáč, ale nejako som nepochopil, čo s tým hlásaním konca sveta v r. 2012 majú spoločné Židia. Ja verím, že koniec sveta môže prísť kedykoľvek: dnes, zajtra, 21.12.2012 aj 28.12.2014, kedykoľvek medzitým a kedykoľvek potom. Záleží to len od Božej vôle, nie od nejakých astrologických zistení starých Mayov... - ako to vyššie spomenul aj Mathulo.
O hinduistickej predstave Kali Yuga som niečo čítal, oháňala sa tým aj tá pohanka Savitri Devi a Julius Evola, ale beriem to len ako určitú kuriozitu, podobne ako s tými Maymi... Teda určite to nie je niečo, v čo by sa malo veriť.
A tiež by som bol rád, keby si pohanské názory ("svarožia noc" a podobne) nestotožňoval so Slovanmi ako takými - našťastie už väčšina z nich už 1000-1200 rokov nie sú pohania a tieto veci berú len ako povery.
Myslím, že na tejto diskusii už bolo kresťanstvo urážané viac než dosť a nemusia k tomu prispievať ešte aj ďalší ľudia.
Takže: Illuminati je nejaká blbosť a viem o tom že to súvisí s rappermi a diablom (nepýtajte sa to mi kecal brat)...a koniec sveta? cc...ja sa tááááááááááááááááááááááááááák budem na balkóne rehotať keď bude akože ''padať meteorit''
@walterdonath Daj mi kontakt na tých Pohanov... Ešte čo sa týka svarožej noci slovania mali príslovie... Všetko nové je zabudnuté staré čiže 1000 až 1200 rokov sa pozabúdalo skôr na našú kultúru a nič o konci sveta som tam nepísal neverím žeby bol nejaký koniec sveta to je ako keby Perun zhasol svetlo a je cma... Svet nemôže skončiť skrátka tu ide o astronomické prestupy vekov.... Prekrútené informácie o tom že podla Mayského kalendára dojde v roku 2012 ku koncu sveta ja beriem ako prekrútené informácie... Buď si top niekto špatne vyložil lebo to nespájal zo svarožiou nocou Kali Jugou či z inými astronomickými predpoveďmi ďalších civilizácii alebo na základe mayského klaendára niekto mediálne mystifikuje verejnosť... Zase musíš brať aj do úvahy že väčšina mýtov a legiend je založená na pravde len ta pravda je obrazne vyložená... Zatiaľ som ešte kresťanstvo neurážal väčšinou konštatujem a za urážku to berú ľudia ktorí sa nezamýšľajú...
@janehonda ja zase plne chapem zw nwo sa blizi.. oni nas spoja a vytvoria globalnu vladu s jednou menou nebojte..raz to pride..nepodarilo sa to hitlerovi,ani bushovi no im sa to podari.. » www.aktuality.sk/clanok/209036/n...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
takze ti do buducnosti odporucam drzat picu
koniec sveta ma s iluminatmi teda akousi tajnou spolocnostou ktora sa usiluje o svetovladu vies co?
kokot
ale hlavne ze tu skaces -.-
@pupu ty prezijes
Modlime sa
Anjeličku tvojstrážničku
opatruj sugiho dušičku
ako vo dne tak i v noci
bud mu vždycky na pomoci.
I ja ti odpúšťam tvoje nemiestne urážky v menej dobra , svetla a pravdy.
Amen
nemám nič proti veriacim, ale vieru si nanútiť nenechám amen s Tebou chlapče, a nerúhaj sa nadávkami typu ,,jebe" lebo je to najväčší hriech a to Ťa neochráni ani svätý Herekondex
@herekondex tak ti to odporúčam znovu
ALELUJA! ALELUJA! ALELUJA! ALELUJA! ALELUJA! ALELUJA!
@adsy myslíš že to pomôže ?
Prepáč, ale nejako som nepochopil, čo s tým hlásaním konca sveta v r. 2012 majú spoločné Židia. Ja verím, že koniec sveta môže prísť kedykoľvek: dnes, zajtra, 21.12.2012 aj 28.12.2014, kedykoľvek medzitým a kedykoľvek potom. Záleží to len od Božej vôle, nie od nejakých astrologických zistení starých Mayov... - ako to vyššie spomenul aj Mathulo.
O hinduistickej predstave Kali Yuga som niečo čítal, oháňala sa tým aj tá pohanka Savitri Devi a Julius Evola, ale beriem to len ako určitú kuriozitu, podobne ako s tými Maymi... Teda určite to nie je niečo, v čo by sa malo veriť.
A tiež by som bol rád, keby si pohanské názory ("svarožia noc" a podobne) nestotožňoval so Slovanmi ako takými - našťastie už väčšina z nich už 1000-1200 rokov nie sú pohania a tieto veci berú len ako povery.
Myslím, že na tejto diskusii už bolo kresťanstvo urážané viac než dosť a nemusia k tomu prispievať ešte aj ďalší ľudia.