Ako ju presvedcit aby sa konecne stretla?Uz som ju 2-hy krat pozval do kina alebo na kolacik a ona to odmietla pre to lebo sa hambi.Ako ju presvedcit??Diky!!
kks necem byť zla ale ked vidim tu tvoju foto.. ja by som tez davala barjake vyhovorky len aby som sa tomu stretnutiu vyhla .. cize.. chlapce.. hladaj dalej
tak jej proste povec alebo nee,,, spýtaj sa jej ci sa hamby a keď povie áno tak jej povec ze od čoho da hambys a keď ti povie tak jej proti rec a uvolni ju ti mas lebo ti jej musis ukazat aký si ti aby sa proste od teba nehambila
a proste ked sa ta baba nechce stretnut tak asi kvoli tomu ako vyzeráš.. a na prve rande ju pozyvať v 15tich na koláčik alebo do kina to čo lol sak chodte na prechadzku ..a nehambi sa len nechce ti to kruto povedať ze si neni jej typ .. cize s tou babou to vzdaj a hladaj si nejaku ..inu..ktora sa nehambi alebo lepsie povedane ktorej sa pačiš
si si istý, že je to preto, že sa hanbí? Ale ak je to naozaj len v tom, skús niečo "skupinovejšie". Ak sa nechce stretnúť len s tebou vo dvojici, choďte von aj s kamošmi
prípade ,že dievca sa CHCE stretnut ale sa HAMBI je jednoduchši,neboj, chod na nu pomaly, ukaz jej ,že sa ťa hanbiť nemusi a že sa v tvojej spoločnosti moze citit dobre. Jej blok by mal casom uplne opadnut.Horsia situacia je ze sa deva NECCHE stretnu ale ty si myslis ze sa len HAMBI, v tom pripade jej daj pokoj.Netreba nic robit nasilu.
@fashirka ty klamar nemal si nahodou pred chvilou vek ze 15 rokov hááá?
kks teraz ti dačo povim.. neznášam klamarov.. a si decko co by si stel kks spamataj sa..kto by ta chcel najprv schudni.. a ked ti uz mame tuto niečo radiť aspon priznaj hned ze kolko mas rokov.. to by som ti hned napisala ze mas este cas lebo si decko.. omg..klamari skapte!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
pozvi ju aspon este päťhy krat, lebo zenske chcu dobyvatelov
a proste ked sa ta baba nechce stretnut tak asi kvoli tomu ako vyzeráš.. a na prve rande ju pozyvať v 15tich na koláčik alebo do kina to čo lol sak chodte na prechadzku ..a nehambi sa len nechce ti to kruto povedať ze si neni jej typ .. cize s tou babou to vzdaj a hladaj si nejaku ..inu..ktora sa nehambi alebo lepsie povedane ktorej sa pačiš
kks teraz ti dačo povim.. neznášam klamarov.. a si decko co by si stel kks spamataj sa..kto by ta chcel najprv schudni.. a ked ti uz mame tuto niečo radiť aspon priznaj hned ze kolko mas rokov.. to by som ti hned napisala ze mas este cas lebo si decko.. omg..klamari skapte!!
a to ze"pozval na kolacik" ma dostalo
@20 PRAVIDLÁ A PODMIENKY PÍSANIA KOMENTOV:
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im! skus si to precitat
1)takyto chalani sa este hraju s autickami
2)lutujem tu babu!najprv sa pozri na jeho foto a potom zdrbavaj