sypaný... práve som dopila z čerstvých byliniek ktoré si suším
ale vieš čo by ťa z toho určite vyliečilo? čajík sypaný (medovka, mäta a eešte jedno ale neviem si spomenúť akos a to volá ) napríklad, trocha majoránu, vytlač si do toho polku cibule, citróna, med a pretlač strúčik cesnaku.
Fakt som bola dosť chorá, taká mľandra, túto mňamku som vypila a na druhý deň som bola zdravá viac menej
na blesť hrdla mi pomáha jedine nastrúhaný chren s citrónovou šťavou..pár hodín to ješ tak priebežne a si fit... vážne nič lepšie nepoznám, aj keď mi to nikto neverí, ten chren ti tak fajne vyštípe hrdlo a nič nebolí...
a čaj, horúci (v týchto teplotách je to svieže, sa ti otvoria pory a je ti chladno) a s medom alebo s vela cukrom. - to mi vždycky zabralo ale bolest sa vratila no ked ho piješ v intervaloch ta by to malo ustúpit. A mna napríklad bolí z alergie, čiže si vezmem tabletku a je po probléme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inak tak maximalne homeopatika ja nic ine nejem (pokial nemam 41 teplotu ofc
caj a vela spat
sypaný... práve som dopila z čerstvých byliniek ktoré si suším
ale vieš čo by ťa z toho určite vyliečilo? čajík sypaný (medovka, mäta a eešte jedno ale neviem si spomenúť akos a to volá ) napríklad, trocha majoránu, vytlač si do toho polku cibule, citróna, med a pretlač strúčik cesnaku.
Fakt som bola dosť chorá, taká mľandra, túto mňamku som vypila a na druhý deň som bola zdravá viac menej
asi tak toto ...
a čaj, horúci (v týchto teplotách je to svieže, sa ti otvoria pory a je ti chladno) a s medom alebo s vela cukrom. - to mi vždycky zabralo ale bolest sa vratila no ked ho piješ v intervaloch ta by to malo ustúpit. A mna napríklad bolí z alergie, čiže si vezmem tabletku a je po probléme.