Na BIRDZi sa odohráva veľa hádok rôznych typov. Nepokúšam sa žiadnu vyvolať, na to bude sústreďovať zajtra. Mňa zaujíma...čo vás dokáže tak nasrať, že začnete hádku? Ktoré témy sú pre vás najcitlivejšie? Nie ste z tých, čo sa v internetových hádkach vyžív
Keď tu príde nejaký bordel, pardon, buzerant alebo bikokot alebo podobne a začne picovat o svojich neexistujucich právach, alebo keď takýto buzeranti začnú picovat do Ruska pretoze je to jediný normálny štát sveta.... Super prezident, zakázané GMO (geneticky modifikovane) potraviny, zákaz herni, česť Rusom, riešenie globálnym problémov, česť histórii napr. 9. Máj deň víťazstva nad fašizmom, zomrelo tu 20 mil. Sovietov a treba si železnú vôľu Ruska uctievat navždy, jak povedal Putin, ľudia zdravo nadhladuju na sexuálne zvratenych atď...
Alebo teraz vo Viedni ten chalanobab TRANSSEXUAL zacal hovoriť ze sa ICH NEDA ZASTAVIT, AKOZE TEN BORDEL, pice obdivujem Putina za jeho silné nervy ja by som na tu vec poslal tanky a do cirkusu ak by to prežilo, ze bradata žena, by som to použil jak boxovacie vrece...
Keď niekto popiera práva homosexuálov, keď je tu niekto kresťan a zároveň kokot a snaží sa zo mňa vyhnať diabla cez internet či čo, keď niekto niekoho bezdôvodne uráža pre jeho psychické problémy,..... A tak no.
Aha a ešte ma vytáčajú 14 ročné tehotné dospeláčky, ktoré chcú informácie o tabletke po.
obcas ked mam zly den a na hovno naladu sa ma dotkne vela veci, ani velmi nejde o konkretnu temu, vacsinou sa viem povzniest, aj ked nehovorim, ze sa v niektorych temach neangazujem viac, lebo sa ma to dotyka, ale do hadok sa proste nepustam, ak nemam zlu naladu.
ale su ludia, s ktorymi ani nema zmysel sa hadat, napr. ten prorusky katolik, ktory sa tu uz stihol ozvat...
@kittyboo Ak tým myslis mna, tak nechápem čo je divné na mojej profilovke, je originál, je dobrá, mnou fotená, je z Popradu a je to pamiatka na ZSSR a je este aj naopak, a vlastne 92% ludi na birdzi nevie co to tam vlastne je...
A je to také vystihujuce mna, že už vidís tu foto a už že to je rayennn, a podla tej foto, nie podla toho čo je na nej, jak ked si tu birdzaci davaju svoje foto a vyzeraju tam jak keby ich z hrobu vykopali...
vytáča ma pózerstvo, povrchnosť, debilita, sebalútosť, neschopnosť počúvať/chápať, predsudky..
a nie, nehádam sa často. to by mi muselo na niekom záležať aby som sa s ním hádal o niečom
..síce, niekedy ma baví len tak si podrypnúť. ale to nečakám žiadnu pointu, že by sa k niečomu dospelo..len tak, pre ten podryp, a preto, ako to ten človek nepochopí a sledovať, jak sa sám vytočí a kam to až dotiahne..tak si sledujem reakcie
Štvú ma propagátori smeru. Ak má niekto ľavicové myšlienky, nevadí mi to tak strašne, lebo chápem to utiekanie slovenských ľudí k takémuto sklonu, kedže sa máme ako sa máme. Ale dávať za vzor stranu SMER, ktorá nič nepriniesla, ma vždy natankuje úplne zlosťou.
Potom má štvú homofóbovia, extrémisti akéhokoľvek smeru (kresťanskí fanatici, nácečkovia), ktorí to podávajú zlým spôsobom. Tiež môžem vytiahnuť z ich rečí, veci, čo zdieľam (napr. nechcem veľmi adopcie a tiež som proti multikulti), ale ide o tú nenávistnú formu.
A v neposlednom mi vadí ten roj ufňukaných skomplexovaných chlapov čo sa tu objavilo v poslednej dobre.
Suhlasim, tiez som si to vsimla, tu ludia na seba utocia niekedy viac nez na inych forach, co som kedy navstivila. Osobne to nechapem, niekedy mam pocit, ze sa tu zoskupuju iba jedinci, ktori maju potrebu sa hadat a zaroven si nieco dokazovat, ze su lepsi, mudrejsi od druhych uzivatelov. Neviem preco sa tu nekomunikuje kus na urovni, podla mna slusnost komunikacie by mala platit aj na internete a dokonca aj, ako si to tu vravi - fore pre mladych, ale niektorym to asi nic nevravi. A vyzivat sa v hadkach? naozaj? pride mi to strasne primitivne. Velmi. Stale ste ludia, co sa navzajom nepoznaju, aspon vacsina, a ja nerozumiem ako niekto moze niekomu ako odpoved napisat nadavku, alebo ho odsudit takmer za cokolvek.
Su pripady, kedy sa to da pochopit, ved sme len ludia, ale niekedy uz len otvorim forum, clovek sa na nieco pyta, alebo potrebuje poradit s niecim co ho trapi, ocakava, ze mu ludia nieco rozumne na to povedia, a hned prva reakcia je - vysmech, nadavka, odsudenie a podobne. A potom vacsina dalsich prispevatelov napise skoro to iste. A o fotkach to plati tiez. Neviem ci poniektori takto jednaju s ludmi aj mimo internetu, no pevne verim, ze nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale hadat sa kvoli tomu nema velmi vyznam.
Aha a ešte ma vytáčajú 14 ročné tehotné dospeláčky, ktoré chcú informácie o tabletke po.
ale su ludia, s ktorymi ani nema zmysel sa hadat, napr. ten prorusky katolik, ktory sa tu uz stihol ozvat...
Proste ma vytáča ľudská debilita.
A je to také vystihujuce mna, že už vidís tu foto a už že to je rayennn, a podla tej foto, nie podla toho čo je na nej, jak ked si tu birdzaci davaju svoje foto a vyzeraju tam jak keby ich z hrobu vykopali...
a nie, nehádam sa často. to by mi muselo na niekom záležať aby som sa s ním hádal o niečom
..síce, niekedy ma baví len tak si podrypnúť. ale to nečakám žiadnu pointu, že by sa k niečomu dospelo..len tak, pre ten podryp, a preto, ako to ten človek nepochopí a sledovať, jak sa sám vytočí a kam to až dotiahne..tak si sledujem reakcie
@19 lol odjeb
Potom má štvú homofóbovia, extrémisti akéhokoľvek smeru (kresťanskí fanatici, nácečkovia), ktorí to podávajú zlým spôsobom. Tiež môžem vytiahnuť z ich rečí, veci, čo zdieľam (napr. nechcem veľmi adopcie a tiež som proti multikulti), ale ide o tú nenávistnú formu.
A v neposlednom mi vadí ten roj ufňukaných skomplexovaných chlapov čo sa tu objavilo v poslednej dobre.
Su pripady, kedy sa to da pochopit, ved sme len ludia, ale niekedy uz len otvorim forum, clovek sa na nieco pyta, alebo potrebuje poradit s niecim co ho trapi, ocakava, ze mu ludia nieco rozumne na to povedia, a hned prva reakcia je - vysmech, nadavka, odsudenie a podobne. A potom vacsina dalsich prispevatelov napise skoro to iste. A o fotkach to plati tiez. Neviem ci poniektori takto jednaju s ludmi aj mimo internetu, no pevne verim, ze nie.
A ja osobne, nikdy by som sa v ziadnej hadke nevyzivala a ani ju zamerne nevyvolala. Tot vse
ja sa radšej ticho baviim na hádkach iných