vsimli ste si ze fora typu :pomozte mi prelozit,malo kamaratov,stratila som naj kamosku atd. maju okolo 20komentov a fora typu : darovanie spermii,: Som normalne vyzerajuci 24 rocny chalan a dam 3000e babe, ktora so mnou pride o panenstvo maju okolo 70? :
lebo v tých normálnejších diskusiách, v prvých komentoch ľudia napíšu možné riešenia a keď si ostatní všimnú, že to čo chceli povedať, je už napísané, tak kašľú na to ale v tých ostatných predsa každý využije príležitosť zd*bať niekoho, alebo sa s niekým pohádať, vynadať mu a tak..
pretože problémy každodenného života sa tu objavujú miliónkrát, ten kto ich sem píše sa chce v prvom rade posťažovať a rady tých čo mu napíšu majú vplyv len do určitej miery...
na druhej strane, searching for teh lulz je väčšia sranda
teraz ma ospravedlňte, aby som pokračovala vo vymýšľaní ultimátneho fóra ,,práve som stratila najlepšiu kamošku pretože som nevedela čo znamená moron. ak neviem ako zbaliť chlapca, môžem byť tehotná?"
tak su tu mlady ludia a take temy skratka pritahuju a ak chce niekto nieco prelozit staci jedna dobra odpoved a dalej sa to nemusi riesit, problem v tom nevidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
co navrhujes ako riesenie ?
teda, aspoň si myslím -.-
Problém vyriešený.
..kvak..
na druhej strane, searching for teh lulz je väčšia sranda
teraz ma ospravedlňte, aby som pokračovala vo vymýšľaní ultimátneho fóra ,,práve som stratila najlepšiu kamošku pretože som nevedela čo znamená moron. ak neviem ako zbaliť chlapca, môžem byť tehotná?"