@simka1311 Naučili ťa somarinu. Dyslexia je problém s čítaním. Dysortografia je porucha pravopisu ale ani tá nemusí, znamenať, že ten človek nevie gramatiku. Napríklad ja som pri testoch na gramatické pravidla dosahoval veľmi dobré výsledky ale pri písaní som robil(a často stále robím) neuveriteľné množstvo chýb. Proste som ich nevedel pri písaní použiť. Potom je ešte dysgrafia, ktorá sa vyskytuje bežne s dysortografiou a tá sa zase prejavuje ako neúhľadné písmo. Ťažko nakreslím aj rovnú čiaru.
V tomto prípade by som skôr predpokladal nízky intelekt. Autor mal dostatok času aby si chyby skontroloval a neurobil to. Je dosť možné, že to urobil aj naschvál. Trolluje.
@nejdesamiprihlasit citaj, opravila som sa.. dobre viem aj co je dysgrafia... nemusis mi to vysvetlovat kedze z toho idem maturovat, mala by som co to vediet o tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
V tomto prípade by som skôr predpokladal nízky intelekt. Autor mal dostatok času aby si chyby skontroloval a neurobil to. Je dosť možné, že to urobil aj naschvál. Trolluje.