odveci ale..mate fotku kde vyzera ze enmate podrpsenku a kamarat vam napise: ty nemas podprsenku...vy ju ale mate aa chcete ho tak riadne odstavit čo mu odpisete?
tak, mohla by si tu fotku dat sem, takto nasucho sa tazko vymysla.. Ale tak napis: mam, a dokonca az (pocet podprseniek v tvojej skrini) a dokaz mu to dalsou fotkou, bud zo skrine, ale ich vsetky vyber na postel a vyfot...
Natoč video, kde mu povieš, že ťa dostal, že si ju naozaj nemala a potom si na tom videu odrež prsníky. A smej sa pri tom šialene a stále opakuj "Mal si pravdu, som tam bez podprsenky" a rež, rež, až kým tie dve faldy nedopadnú na zem ako obrie fašírky. Ale musíš sa stále šialene smiať. Prsníky potom upeč v trúbe na 240 stupňov a pozvi ho na večeru. Nakoniec ho po večeri zveď a nechaj nech sa ti urobí na jazvy.
Možno to znie trošku šialene, ale moja mama takto zviedla môjho otca a sú stále spolu. Len som mal trošku ťažké detstvo, pretože ma nemala čím kojiť a tak som musel žuvať surové mäso ďasnami. No jedného dňa sa na tom so svojimi potomkami len dobre zasmejete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
toto je ešte lepšie ako rybárske potreby z Lidlu
Fakt zaujímavá otázka
Potom ako si niekoho radu zoberieš k srdcu, tak kamarátovi k odpovedi pripoj nick danej osoby a copyright
napíš mu že si tam tú fotku dala kôli tvári nie kozám (klamať sa niekedy opaltí)
Možno to znie trošku šialene, ale moja mama takto zviedla môjho otca a sú stále spolu. Len som mal trošku ťažké detstvo, pretože ma nemala čím kojiť a tak som musel žuvať surové mäso ďasnami. No jedného dňa sa na tom so svojimi potomkami len dobre zasmejete.