@sisooolq Tak to potom asi poznáš všetkých mužov sveta keď toto prehlasuješ...to je ako keby som ja teraz vyhlásil, že všetky ženy sú vo vzťahu neverné - pretože usudzujem na základe pár prípadov, ktorých som bol svedkom vo svojom okolí.
tiež nemam rada ked niekto moc nadava ..no a ja nadavam pri takych prilozitostiach ako ked na mna padne garniža..
..ked chcem opisat jednym slovom aky bol koncert alebo ked si neviem spomenut ako sa vola nejaka vec
nepriťahujú a čo ja viem čo by som k tomu ešte napísal ... kedže vulgárnosť je samo o sebe dosť lahko čitateľný jav duševnej kvality a vyrovnanosti, nie je potrebné ani vlastne písať prečo ma teda nepriťahujú hh
priťahujú ma utiahnuté ťažko čitateľné, milé, inteligentné a nesmelo slušné dievčatá ...
vulgárne baby skôr odpudzujú ako priťahujú, mám takú spolužiačku, čo vkuse nadáva, rozčuľuje sa, pauľuje, hreší...je to strašne nesympatické, ale raz na prednáške z matiky tak dávala, že som sa musela smiať
takže nie je to príťažlivé, ale môže to byť občas aspoň vtipné
nadavam ked som s najlepsou kamoskou/najlepsim kamosom. ked som na verejnosti alebo tak s ludmi tak to dost obmedzujem. obcas mi asi ujde, ale akurat vcera som bola v buse a sedel za mnou chalan co ako kazde druhe slovo pouzil kokot/pica a to mi bolo trapne aj zanho
Tak ono záleží od toho kedy sú vulgárne. Keď nadávajú jak dlaždič furt, poviem si že to je jebnutá piča a nemá to budúcnosť, ale pokiaľ je vytočená do vývrtky a nadáva vtedy tak to pochopím...
vulgarita sama osebe je nepodstatná, slušný blbec je pre mňa neznesiteľnejší než vulgárny, ale inteligentný človek.
záleží z čoho daná vulgarita vychádza, ako sa prejavuje, a kam je smerovaná.
poznám baby ktoré sú "vulgárne" neverbálne, také ktoré s mierou, a dodáva im to hrozne sexy temperamentnú iskru, aj také ktoré mimo miery, a stále sú vďaka tomu hrozne sexy.
a aj také čo vulgárne nie sú a sú príťažlivé, alebo nie sú príťažlivé.
Pravda je, že inteligentné dievčatá v bežnej reči nenadávajú, lebo inteligencia nie je len o vedomostiach, schopnostiach, ale aj o vystupovaní, reči, postoji tela a celkovo výrazu človeka.
Ak vulgarne v zmysle, ze nadavaju kade chodia, tak mi to neprekaza. Ja tiez picujem od rana do vecera. Ale ak vulgarne v zmysle, ze nosia minisukne, ze im cez picu vidiet az do krku a vystrihy az po zem, tak to sa mi vyslovene hnusi.
tak zdravo vulgárne a trochu drzé a sebavedomé dievčatá sa mi páčia.
nie vyjadrovanie ako opitý murár na lešení samozrejme
ani ťuťka, ktorá je tichunko a kde ma dáte a čo urobíte, tak budem
ideálny stred myslím že je fajn
@aventine myslím zlato, že ty sa vymykáš akýmkoľvek pravidlám a ešte som nezažil, že by si robila niečo, čo sa ti nepáči!
keď si ťa niekam položím a neľúbi sa ti to, tak si chvíľu šomreš, že sa ti to nepozdáva a nakoniec si aj tak spravíš tak, aby dobre bolo pre oboch
..len rád? pochybuješ?
Zamyslel sa niekto nad tým, že žena/muž/človek, dokáže byť vulgárny aj inak ako slovne? Nemyslím že je niečo zlé na tom ak si žena či chlap zanadávajú. Vždy je načo čo ale neznamená, že to treba používať stále. Ak mi priateľ povie, že to už preháňam, tak si uvedomím že hopa... ale skôr by mi vadilo, ak by bola osoba pri mne vulgárna správaním celkovým. :ehm:
Neviem prečo by aj pekné dievča nemohlo byť niekedy vulgárne, je to normálne, pokiaľ je to samozrejme na správnom mieste, mne nadávky nevadia, pokiaľ to nie je nejaká primitívna krava samozrejme ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
A ja si dovolím súhlasiť. Môžem byť sprostá ako poleno, ale verte mi, slepá nie som.
To, že som sprostá bolo smerované skôr pre toho druhého. A ver mi, toto nie vždy platí. Akože netvrdím, že to nemá zmysel, ale neplatí to vždy.
Skrátka a proste...netrep...
Ja som to pochopila, ty si nepochopil, čo som napísala ja.
@firestorm
Videla som mnoho mužov a žien. A netvrdím, že to platí ÚPLNE vždy. Tvrdím, že to platí väčšinou. Buď sú vulgárne alebo kurvy, vyber si.
..ked chcem opisat jednym slovom aky bol koncert alebo ked si neviem spomenut ako sa vola nejaka vec
priťahujú ma utiahnuté ťažko čitateľné, milé, inteligentné a nesmelo slušné dievčatá ...
debilny birdz
takže nie je to príťažlivé, ale môže to byť občas aspoň vtipné
A aká myslíš, že som?
Len dokážem sa krotiť, hiih.
záleží z čoho daná vulgarita vychádza, ako sa prejavuje, a kam je smerovaná.
poznám baby ktoré sú "vulgárne" neverbálne, také ktoré s mierou, a dodáva im to hrozne sexy temperamentnú iskru, aj také ktoré mimo miery, a stále sú vďaka tomu hrozne sexy.
a aj také čo vulgárne nie sú a sú príťažlivé, alebo nie sú príťažlivé.
...vulgarita sama osebe je totálne nepodstatná.
skor mi vadia ludia co si myslia, ze su najvac inteligenti ked vobec nenadavaju
@zdasati ale ľudia, ktorí vôbec nenadávajú aj sú viac inteligentní, keďže už len to svečí o ich lepšej morálke.
nie vyjadrovanie ako opitý murár na lešení samozrejme
ani ťuťka, ktorá je tichunko a kde ma dáte a čo urobíte, tak budem
ideálny stred myslím že je fajn
keď si ťa niekam položím a neľúbi sa ti to, tak si chvíľu šomreš, že sa ti to nepozdáva a nakoniec si aj tak spravíš tak, aby dobre bolo pre oboch
..len rád? pochybuješ?
@sisooolq
Tiež pravda