Zdravim. Ja sa len chcem opytat. Idem kupit golf IV r.v. 2001 1.9tdi 96kw s automatickou prevodovkou. Su v tychto autach tie prevodovky poruchove?? Ak ano kolko moze stat nova prevodovka??
aj keby to bolo neviem ako spolahlivé, už len fakt,že je to 15 ročné auto ti dáva jasnú odpoved na akúkolvek súčiastku či bude pravdepodobne,že sa pokazí
keď čítam tieto komentáre tak rozmýšľam prečo si pri tom radšej nepoplačem, nech to prebolí ale asi sa to nedá
k veci: hydromenič je určite spoľahlivejší ako dsg, v prípade, že sa v prevodovke menil olej, nemal by byť problém nalietať na nej aj viac ako 300 tisíc kilometrov, ideálne je kúpiť auto už po repase, v prípade že tomu za studena nebudeš nakladať a jazdiť všeobecne ako prasa, tak nevidím dôvod prečo by to malo byť utrpenie ... pri kúpe by som preskúšal všetky funkcie a ak netrhá pri preraení ani pod plným plynom nemal by to byť problém... ak nenajazdíš viac než 10 000 km do roka to auto ti bude stačiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Tak tak, 1500 € si priprav na to proste, je to vysoko pravdepodobné že sa ti to stane ak ešte nebola robená
k veci: hydromenič je určite spoľahlivejší ako dsg, v prípade, že sa v prevodovke menil olej, nemal by byť problém nalietať na nej aj viac ako 300 tisíc kilometrov, ideálne je kúpiť auto už po repase, v prípade že tomu za studena nebudeš nakladať a jazdiť všeobecne ako prasa, tak nevidím dôvod prečo by to malo byť utrpenie ... pri kúpe by som preskúšal všetky funkcie a ak netrhá pri preraení ani pod plným plynom nemal by to byť problém... ak nenajazdíš viac než 10 000 km do roka to auto ti bude stačiť
Ale, mať tak BMW x6.. juj.