Vy a cestovanie do zahraničia (tí čo tam bývate - do inej krajiny)
Máte čas, financie a silu cestovať? A cestujete radi? Nemyslím teraz počas korona situácie a duplom nie, v strede vĺn, ale tak všeobecne. Ja som si teraz uvedomila, že som bola pár dní v zahraničí po snáď 3 rokoch a neskutočne málo možností mám vyraziť...
Čo i len za hranice vlastného mesta. Ako ste na tom vy? Je pre vás dovolenka neodmysliteľná súčasť letných mesiacov? Alebo tiež spomínate na tie časy, kedy bolo čas na všetko? Zvažujete, zvážili ste v minulosti erazmus ako spôsob, ako si túto príležitosť urobiť? Dovoľuje Vám práve už vaše súčasné zamestnanie cestovať, či ste prikovaní doma?
Cas a financie su ten problem resp cas by som si aj nejak nasiel ale ist kazdu chvilu na dovolenku je dost draha zalezitost a to by som nezvladol. Ako keby som nemal plno inych povinnosti/vydavkov tak jasne ze ano. Lenze dal som prioritu veciam co som povazoval za dolezitejsie takze dovolenky budu musiet pockat.
@cinko@4 da sa cestovat aj za velmi lacny peniaz ide o to, ake priority clovek pri cestovani (dovolenke) preferuje... ci potrebuje 5 hv. hotel all inclusive alebo mu staci niekde len hlavu zlozit a chce hlavne spoznavat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme