@stuno myslis ze ich to zaujima? aj tak skapu skor či neskor,tak oni si chcu nahrabat co najviac aj pre deti a je im fuk či štát prosperuje abo ne....a tých 80% čo chcú odíst tak reálne odíde aj tak max 20% lebo ostatní sú dosratí
osobne by som rád využil tento systém a vyžmýkal by som z neho čo sa dá pre svoje potreby, následne by som išiel do politiky, tam by som tlačil gombíkmi, tváril sa ako sociálny demokrat a snažil by som sa rozkradnúť zvyšky toho, čo ešte ostalo, ke´d už by mi veľmi priháralo, vzdal by som sa svojej funkcie a udržoval by som aspoň dobré vzťahy s SIS-kou a zvyškom mafie
@leilla čomu nerozumieš? že romovia nepracuju a žiju tu ,alebo že tu niekto je na podpore a nepracuje tu?
alebo ešte su ludia čo tu pracuju a žiju? .. či stále tomu nerozumieš?
skor sa pytam, kto rozumie tomu, co si tam napisal, ako odpoved na otazku z @3 - lebo ta otazka je na mieste a tie dve moznosti vyjadruju to iste. a je totalne odveci v danej teme, co si napisal v @5.
@leilla chápem, chápem, ...
a ja sa pýtam ak sa niekomu zdá rovnaké Vidím na Slovensku svoj život,stačí a Chcem tu žiť a pracovať. tak sa mu to zdá rovnaké len z dôvodu , že nepozná tých čo tu žijú a nepracujú
Tak už to tu vysvetlujem 3x už stačí , a ak to nepochopíš skús sa opýtať rodičov a kamarátov aký je v tom rozdiel.. možno oni budú vedieť .)
@leilla Neviem, podľa mňa to napísal celkom zmysluplne.
Napríklad ja by som na Slovensku rozhodne nechcel pracovať a ani tam nemienim pracovať, pretože nehodlám skrz daňové odvody podporovať dosť skorumpovaný a dosť neefektívne fungujúci štát a taktiež sa mi nechce pracovať na blahobyt svojho potencionálneho zamestnávateľa; no strednodobo-dlhodobo žiť tam momentálne plánujem, pretože (mimo BA) sú celkom lacné pozemky a iné veci a v niektorých častiach niektorých miest je celkom čisto, lesno a fajn.
To však ale neznamená, že budem živoriť na sociálnych dávkach alebo čo; ale skôr budem zhromažďovať kapitál (inak ako pracovným pomerom) a prípadne rozbehnem niečo, kde budú môcť iní pracovať, ak budú dobré okolnosti.
chcela by som odist zo slovenska, ale vzhladom k mojej absolutnej neschopnosti sa aj po 10 rokoch ucenia anglickeho jazyka cokolvek naucit (vazne, moje konverzacne schopnosti su na urovni A1) budem asi nutena zostat tu
neviem, chcela by som ist pozit do prahy na isty cas, mozno aj do zahranicnejsieho zahranicia kym som mlada (len aby som nazbierala nejaku energiu do toho, ostatne potom nebude az taky problem).
ale zit natrvalo by som asi chcela tu, a mat domcek na sumiaci pod horou ti co picuju ake je slovensko hrozne a len sa odtialto jebu prec asi nikdy neboli na horehroni
Aj napriek tomu,že mi každý vtĺka do hlavy,aby som sa učila cudzie jazyky, a tak mala o pár rokov príležitosť vycestovať a pekne si zarobiť, a aj napriek tomu,že tu na Slovensku je život taký aký je,by som nikdy neodišla.Už len kvôli tomu,že tu mám rodinu..a v cudzine by som si nezvykla.Doma je doma. :happy:
Ak aj nejaku buducnost mam, tak urcite nie na slovensku. Vobec si neviem predstavit, ze by som sa mala vratit. Mat svoj zivot vonku je super, domov chodim za mamou, rodinou a kamosmi na dlhe vikendy.
@sheily za prve- moj nick je Jane Honda, nie Ja nehoda to je hrozne, vsetci to zle citaju :ehm:
a druha vec- ja viem ze by som sa asi tak skor naucila, bohuzial nie som ten typ cloveka co sa zoberie a proste vycestuje do zahranicia s uplne nulovou schopnostou sa dorozumiet...vsak aj na slovensku mam problem sa dorozumievat s ludmi, nie to este v zahranici
Odisiel som a snad sa uz nikdy nevratim. Sice som si v kokotistane zil na dost vysokej nohe, no z mojich zarobkov si na vysokej nohe zila aj uradnicka luza a uz ma omrzelo zivit tychto parazitov. Tam kde som, mi je milionkrat lepsie aj ked uz nemam stabilne prijmy, ale nie je vsetko o peniazoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Tak ako teraz
zdá sa ti to to isté ? podstatný rozdiel, romovia/ slováci.
pracovať a žiť v nejakej inej krajine, ale ktovie, možno sa tu raz vrátim.. a možno predsa nie
alebo ešte su ludia čo tu pracuju a žiju? .. či stále tomu nerozumieš?
skor sa pytam, kto rozumie tomu, co si tam napisal, ako odpoved na otazku z @3 - lebo ta otazka je na mieste a tie dve moznosti vyjadruju to iste. a je totalne odveci v danej teme, co si napisal v @5.
a ja sa pýtam ak sa niekomu zdá rovnaké Vidím na Slovensku svoj život,stačí a Chcem tu žiť a pracovať. tak sa mu to zdá rovnaké len z dôvodu , že nepozná tých čo tu žijú a nepracujú
Tak už to tu vysvetlujem 3x už stačí , a ak to nepochopíš skús sa opýtať rodičov a kamarátov aký je v tom rozdiel.. možno oni budú vedieť .)
Napríklad ja by som na Slovensku rozhodne nechcel pracovať a ani tam nemienim pracovať, pretože nehodlám skrz daňové odvody podporovať dosť skorumpovaný a dosť neefektívne fungujúci štát a taktiež sa mi nechce pracovať na blahobyt svojho potencionálneho zamestnávateľa; no strednodobo-dlhodobo žiť tam momentálne plánujem, pretože (mimo BA) sú celkom lacné pozemky a iné veci a v niektorých častiach niektorých miest je celkom čisto, lesno a fajn.
To však ale neznamená, že budem živoriť na sociálnych dávkach alebo čo; ale skôr budem zhromažďovať kapitál (inak ako pracovným pomerom) a prípadne rozbehnem niečo, kde budú môcť iní pracovať, ak budú dobré okolnosti.
a teda planujem odist a dlhodobo zit v cudzine, domov za rodinou a priatelmi sem-tam.
ale zit natrvalo by som asi chcela tu, a mat domcek na sumiaci pod horou ti co picuju ake je slovensko hrozne a len sa odtialto jebu prec asi nikdy neboli na horehroni
pre rodinu, pre kamarátov, pre miesta, ktoré mám v srdci.
a druha vec- ja viem ze by som sa asi tak skor naucila, bohuzial nie som ten typ cloveka co sa zoberie a proste vycestuje do zahranicia s uplne nulovou schopnostou sa dorozumiet...vsak aj na slovensku mam problem sa dorozumievat s ludmi, nie to este v zahranici
ale diki,viem ze to myslis dobre
nezaujima ma tvoj zivotopis, tak ma neobtazuj tagmi