pes sa mi väčšinou nanominuje do izbu a nie a nie ho odtiaľ dostať a potom mi buď začne šťuchať hlavou do nohy alebo s labkou škrabať. alebo ešte zvykne zakloniť hlavu a pozerať sa na mňa dokým sa mu nezačnem venovať
moja sa jednoducho zvali na chrbat a caka, kedy ju pohladkam. ak tak neurobim, polozi hlavu na koleno a zazera na mna. ak ju aj tak ignorujem, tak mi zacne olizovat ruku.
mám havina a ten keď sa chce dať hladkať, tak vyskakuje a tak divne breše....ak je hladný tak dvíha jednu labku a oblizuje sa...a keď chce ísť na prechádzku, tak prestupuje prednými labkami
no ja mám rybičky keď prejdem okolo akvárka tak sa hneď nahrnú na predné sklo ale to je asi iba reflex... ale tak keď už sa tak nahrnú tak ich musím nakŕmiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
pes začne dobiedzať... grrr... :/
a harrynko( andulka) začne cinkať na zvonček. a to robí hlavne keď jem. pretože chce aby som mu dala nejakú omrvinku rozmaznaný je