možno tu už také bolo, ale v posledných dnoch som nič také nevidela, takže ako sa vy vysporiadaváte zo žiarlivosťou? Ako sa správat ked žiarlíte?? Myslíte, že to niekedy prehánate?
Začnem , no zákázať ti nič nemôžem si slobodná baba môžeš sa baviť s kým chceš ako chceš ako aj stretávať. Ale jednoznačne pokiaľ ty tak aj ja 2x viac!
@nicolkaa Ja sa rád hádam 20 minút hádky potom priznám chybu ( aj keď som ju nespravil, aby nezačala peklo ktoré ženy vedia spraviť dokonale ) a o 5 minút ticha je na mňa strašne milá že nechcela na mňa kričať a pod.. to už mám prešpekulované
Takže pre chlapov ktorí na to ešte neprišli , vždy priznaj chybu a ospravedlni sa za každých okolností čím skôr tím menej pekla.
@assasins Tak to mozem okakat ak viem, ze som spravil chybu ja, priznam si ju. Ale ak ju spravi druha strana, mozu padat aj traktory z neba, na seba neprevezmem nic
ludia uvedomte si ze ziarlivostou (tou prehnanou) si len robite krcove zily, zaludocne vredy a zle tomu druhemu...stoji vam to za to? ak mu doverujete doverujte mu nadalej, ak nie serte na to.
Žiarlim len keď dotyčná okato oňho prejaví záujem, to som na dotyčné háklivá ako pes a stačí spomenúť len meno a už je zle... a že sa na tom veľmi dobre zabával...
žiarlim, kedysi nie ale jedného dňa som začala a asi patrím k tým ktorí sú dosť žiarlivý, ale dávam to najavo väčšinou len sakrastickými poznámkami (viem liezť na nervy, aj nasrať)
@pijemzelenycaj nežiarlim, ak mám druhého naozaj rada tak nemám dôvod žiarliť, a navyše ked druhej osobe verite tak nieje o čom ale chápem že takto to u každeho nefunguje ako u mňa, no dokažem to tolerovať len do istej miery nakoľko mám potom pocit neslobody
taká tá zdravá žiarlivosť je na mieste..keby môj parnet nežiarlil vôbec myslím si, že by to bol problém.. ale ako my skôr s tou žiarlivos´tou len tak doťahujeme, alebo jak to nazvať no, proste to neprehňame, zatiaľ asi nemám naozaj reálny dôvod žiarliť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
iba občas, iba trošku a iba keď si nie som istá.
@nicolkaa poznám, ale tak ja to zvyčajne nevydržim dlho v sebe dusiť.. :/
ľúbim ťa, cmuQ!
Takže pre chlapov ktorí na to ešte neprišli , vždy priznaj chybu a ospravedlni sa za každých okolností čím skôr tím menej pekla.
napriklad vtaciky mi nikto brat nebude! beriem si ich dom!
ale hento ti ešte vrátim a tiež ti, niečo len-tak oznámim
ale keby bol len najmensi dovod tak by som ziarlila
ale keď občas, tak sa s tým nevysporiadavam, jednoducho mi to prejde...