A zvlast tu na Birdzi, kde je este kopu nickov neobsadenych. Ale ja aj tam, kde uz je vsetko pri registracii obsadene, sa snazim vzdy zvolit nieco bez cisla. Najlepsiu skusenost mam so Zeanei, to nie je obsadene prakticky nikde.
Asi preto lebo nick bol obsadeny? Niekde kde som chcel mat konkretny nick a ziadny iny tak som si daval cisla alebo ked bol viacslovny tak som skusal pomlcky podtrzniky ked sa da. V maily mam cisla lebo mam beznejsie meno a boli uz rozne kombinacie poobsadzovane.
Neviem, mala som 16 a bola som dosť mimo. Brala by som bez, ale odstrániť sa to už nedá. Ale šestka je doteraz moje obľúbené číslo a páči sa mi aj vizuálne. Ak, tak by som si nechala len jednu.
No a vlastne aj @9.
Ja neviem Dokonca neviem ani prečo som si zvolil nick Darksider Však ja som hero a nie villain A číslo 96 je super... Je to dátum môjho narodenia (19)96 Navyše 9 a 6 sú úzko späté čísla. Sú v podstate rovnaké, akurát sú opačne zobrazené. Je to niečo ako Yin & Yang Tiež môžu symbolizovať aj niečo iné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
No a vlastne aj @9.