vy co viete tak mi poradte akou taktikou alebo akym sposobom sa da dat naraz 3 penisy naraz do ust ,, totiz mam moznost ,, vlastne dohodla som sa na taku akciu s kamaratmi cez net ale to je jedno s kym ,, no dohodli sme sa ze sa stretnem s troma chalanmi
Podľa mňa by bolo najlepšie to striedať - určite by nebolo rozumné strkať si do huby všetky tri naraz - veď máš predsa ešte dva ruky - urči si interval dajme tomu minútu - a po minúte stále striedaj
vieščo s tromi nemám skúsenosti, ale tak keby si sa chcela spýtať na 5 penisov v ústach, neni problém kedykoľvek poradím traja, to je dosť málo... v dnešnej dobe minimálne 4..
hm...to by sa tie ftaky v hube krizili nie ? dajako si to neviem predstavit... prosimta ked ich tam aj napriek tomuto vsetkemu do huby natlacis odfot mi to nech sa zasmejem
a toho frajera si uz opustila???co nechcel s tebou trtkat?? smutne pocuj ty niesi nahodou nimfomanka???sa chod dat liecit ...ale couz aj tak si fake ale sranda musi byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale ak dobre počítam - tri potencionálne ,,diery,, by som vedel navrhnúť kde by sa vtesnali isto
@monccaa chyt a dzigaj, dzigaj a dzigaj to tam
ale normalne som si musela predstavit jak by to asi vyzeralo, ze v akych polohach by ti chlanai museli na sebe byt naskladani aby sa to dalo...
normálne si mi vylepšila moju depresívnu náladu tým príspevkom
takto zrána taký záchvat smiechu
aj ja ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
@pawlo sa nejak vyznáš.. a ešte aj presný interval určil
@krutafunebracka Co dramatizujes? chill out