Boze chalani to je stasne s vami sa uvedomte uz akoze!!VY VOBEC NEMATE SEXUALNE CHUTKY KED SKORO KAZDY CHALAN ODMIETNE SEX NA JEDNU NOC???TO STE TAKY SVATY VSETCI ALEBO SA HRATE NA DEBILOV???NIE JE VAM TRAPNE POVEDAT BABE ZE MATE PRIATELKU A NIE STE NA TA
@krutafunebracka no to isto nie ja som urcite krajsia ako ty keby sa to tebe stavalo to pochopim
ALE NIE VSETCI CHALANI ALE OBCAS MAM TAKU SMOLU ZE MI TO POVIE CHALAN KTORY SA MI BRUTUS PACI A ZA POSLEDNY MESIAC SOM NEMALA SEX S NIKYM A TO MA ZERE !!! KKS NEVIETE AKE JE TO !! PRETO SU CHALANI TRAPNI KED NEVEDIA USPOKOJIT POTREBU BAB
No tak ako ak ťa vykopli zo psychošky asi viem prečo s tebou sa nedá fakt už nič riešíť. Bože sa uvdeom hey?! Toto jes tránka pre normálnych ľudí a nie pre dajakých úchalákov a sorry ale myslím že si jedna z nich! Fakt dievča si čo o sbee myslíš? Boa ja takéto pipki fakt neznášam
@monccaa Okrem toho, že mňa si ani nikdy nevidela, tak to nemusí byť len výzor - proste už len to, že si KURVA ich môže odpudzovať. A to veru si. Hnusná úbohá fľandra, ktorú by radšej mali obrezať africký moslimovia.
krutafunebracka vidno ze si prilis inteligentna ked nevies ze podla fotiek usudzujem. Neviem ako si mozes dovolit tvrdit ze som kurva,podla coho??vidno ze si mimo dievca a nevies ako to vo svete chodi,lutujem ta aky mas zivotny pristup!!este mas cas to napravit a spravat sa ako si to doba vyzaduje,ty chudatko zaostale . A DAJ MI UZ POKOJ KED NEMAS K TOMU CO NAPISAT
@monccaa Lenže tie fotky sú nerozoznateľné, ty inteligentná. Si kurva, pozri sa, všetci ti to tu už povedali, podľa toho, čo píšeš, že sa správaš ako kurva a ešte to aj považuješ za normálne. Radšej budem mať názory snáď až z 19.stor. a byť slušná, než kurva, čo ide s dobou, ako ty. Obrezať ťa!
@monccaa "Neviem ako si mozes dovolit tvrdit ze som kurva,podla coho?" aspon mas zmysel pre humor, nemusis lutovat @krutafunebracka -u, ma stokrat lepsi zivotny pristup, sice dost trhnuty & psycho ale v tomto ma pravdu. Ked chces radu tak ti mozem povedat len tolko ze nase (muzske) plemeno ma zakodovany v mozgu lovecky pud, nas to nebavi ked sa baba "vzda" bez boja, teda najdu sa aj vynimky ale skratka vacsina potrebuje mat pocit ze tu babu ziskal. Howgh.
suhlasim s @krutafunebracka -ou ...si skutocne uboha, lacna slapka... vacsina chlapov nechce taku picu co sa im sama ponuka... malo by ti byt trapne pyta sa chlapa ci sa s tebou nevyspi... ale zrejme nie je... chory pristup...
toto nemôžeš m,yslieť vážne ani keď sa pomýliš ako chápem že máš chuť no dobre kto ju nemá ale dopiče ais byti nebolo dva razy príjemné keby ťa podvádzal ten tvoj (teda za predpokladu žebys i dajakeho mala) tak prečo cheš aby nejaký čo sa tebe páči podjebla tú svoju veď to je čisto divný prístup
@Monccaa , Jedným slovom to poviem za všetkých : si TEĽA !!!!! jebnuté decko ktoré nikdy nepochopí že život je aj o inom ako o nezáväznom jebaní. Keď je raz zadaný tak to neurobí lebo tú svoju miluje !!! a nečudujem sa že s tebou to nechce, s takou jebnutou by málokto chcel.
to som myslel ze take kurvy sa rodia len v mojej fantazii ale ono je to aj v reale no nechapem ked uz sa s tebou nikto nechce vyspat preco si nekupis robertka hmmm???alebo chod do neakeho lacneho baru ponukat svoje telo a tam si vrznes aj 100 krat za noc tak vela stastia KURVA.... umrem z teba
ak som to správne pochopila chlapi sú "trápni" preto že sa s tebou nechcú vyspať lebo majú babu hej? a teraz mi povedz čo je trápne na tom že chalan svoju babu ľúbi a nechce jej byť neverný...mám pocit že hoci som mladšia tak mám viac rozumu ako ty..ale akože smutné že dievča takto rozmýšľa že sex na jednu noc...nájdi si chlapca radšej...ak ťa bude nejaký chcieť ovšem
sa spamataj moja... mna hlavne neskonala udivuje, ze by si bola schopna spat s chalanom, co ma frajerku... no, neviem svedomie nechovane vcetci, ale mne by zo seba bolo rozhodne na vracanie este pekne dlhu dobu...
ked raz niekto ma priatelku a lubi ju nebude ju predsa podvadzat s tebou chudak chlap..co si myslis, ze ked roztiahnes nohy tak sa z teba vsetci poseru? Takych som videl a takych som poslal do pice.
Raz budes sama pretoze ak by som mal byt teoreticky tvoj buduci manzel a toto si precitam tak si o tebe pomyslim svoje. Ale tak hlupaka najdes neboj Vrana k vrane sada. Budes mat zaletnika manzela. tesis sa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
sry za vyrazy
el
ó
el?
ALE NIE VSETCI CHALANI ALE OBCAS MAM TAKU SMOLU ZE MI TO POVIE CHALAN KTORY SA MI BRUTUS PACI A ZA POSLEDNY MESIAC SOM NEMALA SEX S NIKYM A TO MA ZERE !!! KKS NEVIETE AKE JE TO !! PRETO SU CHALANI TRAPNI KED NEVEDIA USPOKOJIT POTREBU BAB
za 1.: si kurva,čo narobíš
za 2.: ako sorrry ale sú aj taký čo babu nepodjebu a ty že je to trapne no neviem čo/kto je tu trapny...
za 3.: je uplne odveci hádzať do jedného vreca šeckých chalanou
asi tolko odomna,ale je to smutné no skorej...
@Monccaa , Jedným slovom to poviem za všetkých : si TEĽA !!!!! jebnuté decko ktoré nikdy nepochopí že život je aj o inom ako o nezáväznom jebaní. Keď je raz zadaný tak to neurobí lebo tú svoju miluje !!! a nečudujem sa že s tebou to nechce, s takou jebnutou by málokto chcel.
@krutafunebracka preeesne ! ...
tkks sa este pridam fakt kazdy ti povedal ze si kurwa ta co to nevies pochopit ?? .. tkks dnesni ludia ... no vlastnee niektore holky ... mff
...CRAZY BITCH (ma napadla pesnička roses od outkast)
ale sak natrafis ty na toho spravneho ten ti da taky sex ze uz dalsi prinajlepsom chciet nebudes
inak taka novinka pre teba - neni kazdy chalan taky kokot aby sa vyspal so sockou ktora ho o to sama ziada...lol si fakt vtipna...=D
nekedy sa az cudujem kam az ta ludska jebnutost speje..=D
mimochod ked uz tak rada sexujes, tak si najdi slepeho bo problem bude asi v tom, ze chlapom sa nepaci taka roztrtkana, co ma namisto pice sniclu...=D
ale aj tak sa uvedom, ked niekoho ten druhy ma, tak ked to nie je hajzel, tak sa s tebou nevyspi.. najdi si nejakeho volneho jebaca
ked raz niekto ma priatelku a lubi ju nebude ju predsa podvadzat s tebou chudak chlap..co si myslis, ze ked roztiahnes nohy tak sa z teba vsetci poseru? Takych som videl a takych som poslal do pice.
Raz budes sama pretoze ak by som mal byt teoreticky tvoj buduci manzel a toto si precitam tak si o tebe pomyslim svoje. Ale tak hlupaka najdes neboj Vrana k vrane sada. Budes mat zaletnika manzela. tesis sa?